AndroidHealthClinic

Wat eet je nu?

De oven staat aan, op grill-stand, heb er 2 stukken kip in liggen, 1 voor dadelijk heerlijk, en de andere voor morgenavond. daarbij eet ik nog een appeltje, en een kop thee met een koekje (:o)
 
biefstuk witte boontjes in tomatensaus
 
Stuk kipfilet.
 
net blik tonijn op +220 gram rijst met een lepel zo uit de pan :P
ik sta nu echt op klappen :kots:
 
Bammetjes kipfilet en pindakaas.
 
Shitload havermoutpannenkoeken.
 
Griekse aardappelschotel :meal:
 
Aardappelen, kipfilet en groente.
 
salade van tomaten met kip, dragon en een zelfgemaakte remouladesaus (slasaus, rode wijnazijn, versnipperde augurk en peterselie).

oh ja: en een gekookt ei, een paar olijven en 2 blaadjes ijsbergsla (vulling)
 
Laatst bewerkt:
2 gegrilde kipfilet sateetjes in een jasje van volkorenbeschuit/ei en broccoli.
 
biefstuk en witteboontjes in tomatensaus
 
cornflakes, havermout en MMMMMelk :D
 
Hier eentje van:

Low Carb Protein Bar

Ingredients
· 1/2 cup pecans
· 1/2 cup walnuts
· 1/3 cup flax meal
· 1/3 cup nut butter
· 4-6 eggs
· Pinch salt
· 1/3 cup sugar-free syrup
· 6 scoops protein powder
Directions
9. Mix everything.
10. Put on an PAM-ed baking tray and flatter
11. Bake for 15-20 minutes at 175 Celcius.
 
Brinta breakfast.
 
broodjes kipfilet
 
Terug
Naar boven