Fitness Seller

Sticky Zo maak je magere kwark (platte kaas) lekker

Doe zelf geen bodybuilding maar train mn lichaam wel dat ik er "ripped lean" uitzie.
Ik eet mijn kwark als volgt:

- Paar happen kan ik wel eten zonder Whey, maar meestal mix ik er inderdaad Whey poeder doorheen. Aardbei, chocola of vanilla smaak. Binnekort misschien eens koffie smaak proberen.

- Of ik drink het als yoghurt drank. Mix het met wat water en snufje zout. Zo krijg je een soort ayran zoals de turken het vaak drinken. Alleen dan met meer eiwitten. Heeft bij mij wel tijdje geduurd voordat ik ayran lekker begon te vinden. Was eerder nooit een yoghurt freak.

- Verder past kwark ook goed in een andere post workout shake.
magere kwark, magere melk, 1 ei, havermout, banaan en 2 scheppen whey. Vind het zelf heerlijk en je blijft lang volzitten.
 
kwark, proteine poeder, appelsap naar smaak toevoegen en blenden. Goed drinkbaar
 
Albert Heijn heeft ook suikervrije siroop van eigen huismerk.
 
Magere franse kwark van de ah + kaneel doet het hem voor mij. :)
 
Zat in België en kwam toevallig langs een Aldi, heb ik is jullie Milsani kwark mogen proeven.
Ik snap eindelijk waar al het gezeik vandaan komt :roflol:
Wat een stugge hap is dat man. Maar 45 cent per bakkie + wat slimpie siroop + water maakt het de beste/goedkoopste kwark koopbaar :)
 
Zat in België en kwam toevallig langs een Aldi, heb ik is jullie Milsani kwark mogen proeven.
Ik snap eindelijk waar al het gezeik vandaan komt :roflol:
Wat een stugge hap is dat man. Maar 45 cent per bakkie + wat slimpie siroop + water maakt het de beste/goedkoopste kwark koopbaar :)

je haalt er ook meteen de slechtste uit( qua smaak dan toch)
 
Met gezonde müsli is het goed weg te krijgen.
 
Ik heb het met vanille smaak gemaakt!

Heerlijk!
 
Ik wou er even op attenderen dat je tegenwoordig ook bij de Lidl magere Franse kwark hebt a 0.65 per 500 gram met 8,9 gr eiwitten per 100 gram kwark. Smaakt goed en minstens 3 weken houdbaar dus ook handig om in te slaan.

Zal de tip van de kaneel eens proberen!
 
Sinds wanneer? Heb er bij 3 laatst gekeken
 
Havermout +zoetstof.
maak de havermoutklaar met heetwater doe er zoetstof bij (zoetjes)
pak een bakje kwark dernaast laat de zoetjes in de havermout verteren doe het water van de havermout wat dus zoet is geworden
beetje over de kwark doe er een schepje whey berry blast bij goed roeren en vuallah !
probeer het maar eens je gaat elke dag kwark willen vreten.
en btw je havermout word ook niet normaal lekker door die zoetjes! :rolleyes:
 
Gooi er altijd een scheutje roosvice dieet bij. haalt net dat scherpe randje eraf. Probeer er steeds minder van te gebruiken om het uiteindelijk naturel te leren eten.
 
Ik gooi er altijd wat zoetstof en wat koek en speculaas kruiden van versteghen doorheen! Smaakt erg goed, doet me denken aan 5 december(a)
 
als ik halverwege mn bakje ben vul ik m af met cruesli van de aldi kwark ook van aldi
 
Terug
Naar boven