Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
De wei/vocht in kwark heeft de neiging te scheiden van de rest, als je kwark in de koelkast laat staan den zie je na verloop van tijd dit proces gebeuren. Die wei is wel goed voor de gezondheid, maar bevat dus ook de zuren en koolhydraten. Je kan die om die reden afgieten. Je kan de hele inhoud van een pot kwark gewoon in een zeef kappen en er een plastic bakje onder plaatsen, nachtje in koelkast en een groot deel zou uitgelekt moeten zijn.Ik neem altijd AH merk kwark met wat aardbijensiroop erbij ... heeeerlijk elke avond een bak mijn maag in werken
misschien dom vraagje maaruh...
Als ik het vocht even uit de kwark wil halen (of hoe je dat ook maar zegt) dan merk ik dat de éne keer de kwark heel vloeibaar is en de andere keer is het veel "vaster" dan kan b.w.v.s. het bakje zo omdraaien. Waar ligt dit precies aan?
Ja, ik ben ook wel benieuwd naar dat principe, staat dat ergens beschreven, want koolhydraten eruit lijkt mij wel wat.
De wei/vocht in kwark heeft de neiging te scheiden van de rest, als je kwark in de koelkast laat staan den zie je na verloop van tijd dit proces gebeuren. Die wei is wel goed voor de gezondheid, maar bevat dus ook de zuren en koolhydraten. Je kan die om die reden afgieten. Je kan de hele inhoud van een pot kwark gewoon in een zeef kappen en er een plastic bakje onder plaatsen, nachtje in koelkast en een groot deel zou uitgelekt moeten zijn.
In het vocht zit ook nog een beetje eiwit (wei/whey).
gewoon roeren.
Volgens mij lossen die tabletjes dan niet op .
vandaag ff vloeibare zoetstof halen denk ik.
oww, sorry, ik bedoel inderdaad gewoon van dat Candarel poeder. Ik heb zo'n grote rode bus. (doe je makkelijk een half jaar mee)