tonijn wraps
1 pak Honig wraps,
6 gedroogde tomaten en eventueel 1 rode paprika,
2 blikje tonijn op water,
1 blikje artisjok harten (hoeft niet)
1 eetlepel kappertjes of mais korreltjes,
Verse basilicum,
Verse peper,
sjalotjes of ui
1 eetlepel olijfolie
witte wijnazijn
Verwarm de wraps even en druk ze voorzichtig in een kommetje. Laat ze in het kommetje afkoelen. Klop ondertussen de olie en azijn met wat peper tot een dressing.
Snij de tomaten in dunne reepjes, breek de uitgelekte tonijn in stukken en snij de artisjokharten in vieren.
Meng de tonijn, tomaat, kappertjes, artisjokken en enkele in stukken gesneden blaadjes basilicum en schenk er de dressing overheen. !2- 15 minuten in de oven.
de wraps kun je met allerlei verschillende ingredienten maken. Ze zijn erg lekker. Laatst had ik nog een ander soort tonijn wrap gekocht bij de Albert Hejin...kosten 2.50 euro