- Lid geworden
- 4 jun 2003
- Berichten
- 4.324
- Waardering
- 32
- Lengte
- 1m80
- Massa
- 81kg
- Topic Starter
- #121
Doe je nog voor-after pics?
Wie Supervos of ik?
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Doe je nog voor-after pics?
Jep... zet m op 600+ (1000 en je zult versteld staan)! Daaronder doet het vrijwel niets.
voila, mijn schema :-)
Lijkt me moeilijk daarvan vocht vast te houden ;-)
Ik zou elke maand een goeie 500g moeten gainen om tegen eind volgend jaar mijn doel te halen..
Oja en pangasiusfilet...ik at dat vroeger ook redelijk vaak, tot ik hoorde dat dat vissen zijn die vaak in de riool leven...dat hoef ik dus niet :-) Misschien wisselen met een andere vis? ;-) En nu weet je waarom die zo goedkoop is, hehe.
De Mekong is één van de zwaarst vervuilde rivieren ter wereld. De hoeveelheid arseen in de stroom ligt tot acht keer hoger dan wat de Wereldgezonheidsorganisatie als veilig acht. In het grondwater is de concentratie zelfs twintig keer hoger dan veilig. Het gif komt onder meer van een quasi ongecontroleerd gebruik van pesticiden. De impact is nog niet duidelijk: de effecten van chronische arseenvergiftiging zijn vaak pas na tien jaar te zien. Daarnaast munt de Mekong uit door de prominente aanwezigheid van kankerverwekkende PCB's, DDT's, CHL's, HCH's en HCB's.
Tilapia is oorspronkelijk Afrikaans, maar nu wordt hij voornamelijk in Zuid-China, Indonesië en Bangladesh gekweekt. De export gaat grotendeels richting Amerika, maar ook in Europese supermarkten duikt de vis op. Het grootse probleem met tilapia zijn hormonen. Alleen de mannetjes van de soort zijn bruikbaar om verwerkt te worden. Dus worden van de vrouwtjes op jonge leeftijd mannetjes gemaakt. Dat kan door het toedienen van grote dosissen testosteron. Te veel testosteron kan onder meer leiden tot borstkanker.
Tilapia wordt ook wel "strontmond" genoemd door z'n kwekers. De vis is de kampioen in het eten van zijn eigen uitwerspelen; hij consumeert tot zes keer meer uitwerpselen dan dat hij er zelf produceert.
Als je de juiste bron hebt is alles te krijgen.Ik heb me laten vertellen dat echte primo erg lastig te krijgen is en dat ug vrijwel altijd fake is?
Ik heb me laten vertellen dat echte primo erg lastig te krijgen is en dat ug vrijwel altijd fake is?
Mooi schema'tje , Hoeveelheden en hoe of wat moet je natuurlijk zelf berekenen.
Maar voedingskeuze enzo is in orde hoor.
Zou je niet nog een kleine shake nemen tussen je ontbijt en lunch? Daar zitten 5 uren tussen...
Oja en pangasiusfilet...ik at dat vroeger ook redelijk vaak, tot ik hoorde dat dat vissen zijn die vaak in de riool leven...dat hoef ik dus niet :-) Misschien wisselen met een andere vis? ;-) En nu weet je waarom die zo goedkoop is, hehe.
Rijst zou je kunnen wisselen voor zilvervliesrijst/volle-graan rijst.
Pindakaas kan je ook eens wisselen door amandelpasta, pro's tov pindakaas:
- meer onverzadigde vetten
- better verhouding van de vetten
- minder KH dan pinda's
- meer mineralen dan pinda's
- enigste nootsoort die een alkalisch effect geeft in je lichaam, de meesten verzuren (licht)
Ik zou ook wat zwaarder gaan eten na je PWO.
Ik heb me laten vertellen dat echte primo erg lastig te krijgen is en dat ug vrijwel altijd fake is?
Niet alles geloven wat ze zeggen broertje
was toch wel iemand die hoog aangeschreven is en ook gear had laten testen
Panga ben ik ook al beu gegeten ;-), ik schakel over naar tonijn of kabeljouw :-)