- Lid geworden
- 1 apr 2013
- Berichten
- 2.648
- Waardering
- 4.080
- Lengte
- 2m01
Mooie vondst zo in de natuur! Dat geluk heb ik nou nooit.Pffieuw...
Wat een zaligheid.Bekijk bijlage 496194
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Mooie vondst zo in de natuur! Dat geluk heb ik nou nooit.Pffieuw...
Wat een zaligheid.Bekijk bijlage 496194
Slaap je tegenwoordig op zo'n bankje in het park samen met de homies?Pffieuw...
Wat een zaligheid.Bekijk bijlage 496194
Ik ben een seizoensgebonden mens.Slaap je tegenwoordig op zo'n bankje in het park samen met de homies?
Komt nog te verkrijgen in de Yanga bak bij basic fit!
Alleen het glas of de fles hier.Worden hier ook nog wat gewichten geheven? Of alleen het glas?
Olasz Rizling a.k.a. Grasevina is vast één van de meest ondergewaardeerde druivenrassen.Gisteren een flesje Tommie Sjef gescoord. Is altijd binnen een paar minuten uitverkocht.
Olasz
As you might know, we often cross the boundaries between beer and wine — and vice versa. In that sense, this wild ale is no exception.
We made a blend of several barrels of beer with different ages (1 up to 2 years old), which were macerated with different types of grapes — three in total: Olasz Rizling (white), Muscat (white), and a little bit of Kékfrankos (red). The concentration of fruit in this wild ale is high: 425 grams per litre.
In the aroma you’ll find floral notes like roses and elderflower, light strawberry notes from the addition of the red grapes, and a touch of spice and vanilla from the oak barrels. The scent might remind you of a natural wine: funkyness and apple skin. With the first sip you’ll notice the firm tannins this wild ale has. This is a result of the long maceration on wine grapes. Together with a high flavour density and solid acidity, Olasz offers a very wine-like drinking experience.
Note: when drinking it young, we recommend to decant the Olasz well, to open up the aroma — give it some time. This beer is suitable for several years of aging, to balance itself out, and let the tannins soften.
Gefeliciteerd makker!Ik zag die Fou Foune al voorbijkomen ergens, nice
Ik had gisteren op mijn verjaardag van Modern Times een wild vergiste blond ale gerijpt in red wine barrels met apricots. Heel veel apricots. Super drankje. Er is ook een saison variant van op white wine barrels met nog meer apricots, maar daar is niet aan te komen helaas.
Morgen komt die Olasz binnen als het goed is.
Grappa is altijd moeilijk.Pas van iemand grappa 'moeten' proeven, was weinig en wijnig, niet zo mijn ding.
Ik heb ook nog een nieuw biertje geproefd, was niet slecht voor een keer.Grappa is altijd moeilijk.
Het enige moment dat het me smaakt is wanneer ik al helemaal naar de getver ben.
Lol
Die wilde ik op je profiel posten
Haha oke ja ik heb alles uitstaan denk ik.Die wilde ik op je profiel posten