JorisL
Competitive Bodybuilder
- Lid sinds
- 25 sep 2010
- Berichten
- 2.344
- Waardering
- 73
- Lengte
- 1m87
- Massa
- 94kg
Goed bezig
Hoe was hij doorbakken? 2 minuut aan iedere kant en 6 min op 75 graden daarmee wordt een beetje bief iig niet zwaar doorbakken.
Over het algemeen is het een beetje dat je biefstuk wel echt een beetje moe leren klaarmaken. Maar toch zijn er zeker kwaliteitsverschillen.
Ik ga bij mijn volgende bestelling ook eens die kogelbief proberen.
De kip is ook op dus tijd voor wat nieuw spul.
Hij was in mijn ogen goed gebakken, nog rood vanbinnen etc, geschroeid aan beide kanten, was gwn pezig.


. Het blijft erg lastig, iedereen heeft zijn eigen techniek en ervaringen.
!
maar het went zo snel en je lepelt het zo tijdens TV kijken naar binnen. Volgende keer meer kip bestellen.
jij gaat snel!
