- Lid sinds
- 19 jan 2010
- Berichten
- 4.555
- Waardering
- 2.775
- Lengte
- 2m18
- Massa
- 144kg
- Vetpercentage
- 15%
Verdorie Scoobz0r. Vorige week een mijn nieuwe vriezer binnen gekregen, sinds gisteravond bijna vol. Gelukkig nog een beetje ruimte voor mijn bakjes.
Ben benieuwd naar de Thaise kipblokjes, straks tijdens de lunch direct maar even proberen
Update: Ze zijn wel lekker, maar hadden wat mij betreft iets minder gezout mogen worden.
Bedankt voor je feedback
Wie heeft er al kant en klaar maaltijden geprobeerd van MusclemeatWelke kunnen jullie me aanraden ? wil niet meteen alles proberen http://musclemeat.nl/index.php/diepvries/aardappel-rijst-pasta.html
De kant-en-klare zoete aardappel blokjes zijn by far het meest populair, gevolgd door de hawaii en mekong mix. De insalata's zijn handig om snel een kip maaltijd te hebben en risotto is gewoon omnomnom in combinatie met bv gehakt/tartaar. De andere producten worden zo nu en dan besteld en zijn gewoon goed qua smaak en gemak.
Zo dus:
![]()
zakje 200gr kip in kokend water en groente zo bovenop verwarmen![]()
Ah kijk aan
lache dat dit zo goed werkt. Morgen avond eens proberen hier.Ik ben helemaal tevreden over mijn bestelling van vorige week, heb oa toscaanse kip, thaise kip, het rundvlees en de groenten/zoete aardappel geprobeerd.
Kon alleen niet vinden via de zoekfunctie of de kip verpakt en al met het plastic in de magnetron kan voor opwarmen, kan dit?
Super dat je zo tevreden bent
De magnetron laat het plastic smelten, dus eerst er uit halen! Ontdooit het of (met verpakking en al) in koud water (20-30minuten) of een dag van te voren in de koelkast. Vervolgens door je maaltijd heen roeren en de magnetron in. Los kan ook maar let op dat je de kipblokjes niet te lang in de magnetron doet! Warm maken is prima, heet maken niet Proef eerst een stukje koud, dan weet je hoe mals ze zijn. Hebben ze deze malsheid niet na de magnetron, dan ben je te ver gegaan.
Met verpakking en al kan je het wel warm maken in heet water, of sulfide zoals hierboven werd gezegd.
Tartaar update!
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
Een maand geleden vertelden wij dat zowel de paardenbiefstukken en runderkogelbiefstukken sterk verbeterd zijn (andere leverancier / ander ras): http://tinyurl.com/p6xle9r
De tartaars worden vanaf nu ook van deze vernieuwde biefstukken gemaakt! En dat is goed te merken: het vlees is zachter en ziet er mooier uit. Ook de verpakking is verbeterd.
Rund: http://tinyurl.com/kjxjrhw
Paard: http://tinyurl.com/mrj9mpa
Onze tartaars worden van pure biefstukken gemaakt. Deze biefstukken worden vermalen door een zogeheten 'wolf', meteen verpakt en ingevroren. Geen toevoegingen, puur vlees.
Waarom tartaars van (kogel)biefstukken maken? De voedingswaarden van biefstuk is ideaal. De rund versie bevat 2% vet en paard 1% vet (supermarkt tartaar rond de 10%), en ze bevatten zeer veel eiwit. Daarnaast houdt niet iedereen van kauwvlees (biefstukken) en biefstukken zijn ook niet fijn om onderweg mee te nemen in bakjes. Tartaars daarentegen wel. Je kunt ze als burger bakken, of in de pan fijn hakken tot gehakt!


Welke kunnen jullie me aanraden ? wil niet meteen alles proberen
top! Onze runderkogelbiefstukken komen van Angus vee uit Ierland.