- Lid sinds
- 22 okt 2011
- Berichten
- 12.689
- Waardering
- 1.986
- Lengte
- 1m78
- Massa
- 82kg
- Vetpercentage
- 12%
Jij hebt bacon gelezen. ook gezien dat er turkey voor stond?
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Als je dan toch naar kalkoen gaat kijken: turkey bacon ben ik wel benieuwd naar.
uit turkije huhJij hebt bacon gelezen. ook gezien dat er turkey voor stond?
Bedankt voor de tips !!!
Zeker de oven tips ga ik proberen ,vorige keer had ik ze bevroren erin gedaan ...geen succes
Vanavond ga ik stomen proberen en vertel mijn bevindingen morgen.
stoombak onder aardappel ,boven broccoli en 7-8 min proberen .
Deze is voor volgende week : http://www.gezondheidsnet.nl/wat-eten-we-vandaag/zoete-aardappel-met-kaneelkip
Hoi, ik vroeg me af of er ooit nog kalkoen gehakt in het assortiment gaat komen? Aangezien het zo lean BB vlees is, en in Amerika eet iedereen 't ook.
Hoor graag terug
Mvg Sem
. We hadden twee producten klaar liggen waarvan we echt gehoopt hadden dat we die online konden zetten, maar helaas beide afgekeurd. Het eerste product was kalkoen tartaar, goede kwaliteit, maar we kwamen niet uit de prijsonderhandeling kalkoenen uit Frankrijk zijn niet te betalen in vergelijking met Nederlandse prijzen. Het andere product waren kalkoen blokjes, rauw, maar de kwaliteit was niet consistent bij deze leverancier en hebben het niet door laten gaan. Anders gezegd: we zijn er mee bezig, maar het duurt langer dan verwacht.Als je dan toch naar kalkoen gaat kijken: turkey bacon ben ik wel benieuwd naar.
Jij hebt bacon gelezen. ook gezien dat er turkey voor stond?
mooie tip! Maar we gaan eerst even het beef jerky verhaal afmaken. Daarna kijken we verder! (stiekem op de achtergrond natuurlijk wel research aan het doen).Stomen ook heerlijk !
5 minuutjes meer dan genoeg in de magnetron
fijn dat het gelukt is na alle tips.Helaas te laat met bestellen. Nu kan het vlees op z'n vroegst na het weekend pas bezorgd worden.
En komende week komt het helaas niet uit. Volgende week nog eens proberen![]()
Vanavond testen we 4 nieuwe producten!!
![]()
Even een kijkje in onze keuken! Onze nieuwe Runderkogelbiefstukken van de Ierse Angus vallen goed in de smaak merken we! En van dit product gaan we vanavond 4 nieuwe variaties testen: Gemarineerde runderkogelbiefstuk puntjes. We zijn van plan het anders te doen dan de biefstukpuntjes die je nu in de supermarkt vindt, namelijk de leftovers die wat taaier zijn en vaak 90% vlees zijn. De overige 10% is opvulling om het weer mals te maken. Daar in tegen gaan wij het snijden van hele biefstukken en alvast marineren zodat het na de pan direct meegenomen of geserveerd kan worden, omdat het al op smaak is gebracht.
We willen graag weten naar welke smaak jullie het meest nieuwsgierig zijn! De marinades zijn geschikt voor diepvries. De smaken:
- Indonesian
- Argentina fire
- Fuego peru
- Ginger lemon & chilli
! Keep it coming. Waarom puntjes van de kogel en niet zoals normaal van de lende? De ossenhaas is een perfect deel.
Maar eigenlijk is biefstuk uit de supermarkt met niks te vergelijken.
Heb je ook chateaubriand, en hoelang is het vlees gerijpt?(tournedos, filet Mignon, chateaubriand, entrecote)
. Dus ossenhaaspuntjes verkopen jullie niet, Alleen tournedos. Maar om toch puntjes aan te bieden ga je het van de kogel snijden, vanwege kiloprijs. Hoelang is het gerijpt, is het dry of wet aged? Groeten.
gast wil je hier even laten zien hoeveel verstand je van vlees hebt ofzo?
Snap wel dat er geen animo is voor ossenhaaspuntjes vanwege de prijs. Als je een perfect stuk vlees wilt hebben ga je toch lekker naar een restaurant en kom niet hier interessant doen.
