XXL Nutrition

Sponsored sticky Musclemeat.nl - Vlees online bestellen

Helaas te laat met bestellen. Nu kan het vlees op z'n vroegst na het weekend pas bezorgd worden.
En komende week komt het helaas niet uit. Volgende week nog eens proberen :)
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #4.686

Hoi, ik vroeg me af of er ooit nog kalkoen gehakt in het assortiment gaat komen? Aangezien het zo lean BB vlees is, en in Amerika eet iedereen 't ook.

Hoor graag terug

Mvg Sem

+++ Lijkt me ook wel wat Olivier!

Het verhaal van kalkoen... vervelend verhaal helaas :). We hadden twee producten klaar liggen waarvan we echt gehoopt hadden dat we die online konden zetten, maar helaas beide afgekeurd. Het eerste product was kalkoen tartaar, goede kwaliteit, maar we kwamen niet uit de prijsonderhandeling kalkoenen uit Frankrijk zijn niet te betalen in vergelijking met Nederlandse prijzen. Het andere product waren kalkoen blokjes, rauw, maar de kwaliteit was niet consistent bij deze leverancier en hebben het niet door laten gaan. Anders gezegd: we zijn er mee bezig, maar het duurt langer dan verwacht.

Mag ik overigens vragen welk kalkoengehakt jij of iemand hier nu koopt? Ik heb in de supermarkt nog geen fatsoenlijke kunnen vinden. In de AH noemen ze het kalkoen gehakt, maar het is gemengd met kipgehakt en bevat 8% vet. Er is dus vet aan toegevoegd. Ben benieuwd of er een clean versie ergens te vinden is.


Zo, ook weer besteld! (100012360)

Heb je bestelling er even bij gepakt. Gevarieerde keuzes, leuk! thnx voor je order.


Als je dan toch naar kalkoen gaat kijken: turkey bacon ben ik wel benieuwd naar.


Jij hebt bacon gelezen. ook gezien dat er turkey voor stond?

Slim! Dat wil ik ook wel eens proberen.


:D mooie tip! Maar we gaan eerst even het beef jerky verhaal afmaken. Daarna kijken we verder! (stiekem op de achtergrond natuurlijk wel research aan het doen).

Stomen ook heerlijk !
5 minuutjes meer dan genoeg in de magnetron

Super Klaasd :) fijn dat het gelukt is na alle tips.

Helaas te laat met bestellen. Nu kan het vlees op z'n vroegst na het weekend pas bezorgd worden.
En komende week komt het helaas niet uit. Volgende week nog eens proberen :)

Hmm dat is jammer!! We versturen idd van ma-do 15:00. Heeft te maken met dat als een bestelling vertraagd raakt in combinatie met zondag (werkt PostNL niet), dat het pakket er te lang over doet. Wie weet is een levering bij de AH een optie? Zijn tot 21:00 uur open.
 
Laatst bewerkt:
  • Topic Starter Topic Starter
  • #4.687
Vanavond testen we 4 nieuwe producten!!

kb936h.jpg



Even een kijkje in onze keuken! Onze nieuwe Runderkogelbiefstukken van de Ierse Angus vallen goed in de smaak merken we! En van dit product gaan we vanavond 4 nieuwe variaties testen: Gemarineerde runderkogelbiefstuk puntjes. We zijn van plan het anders te doen dan de biefstukpuntjes die je nu in de supermarkt vindt, namelijk de leftovers die wat taaier zijn en vaak 90% vlees zijn. De overige 10% is opvulling om het weer mals te maken. Daar in tegen gaan wij het snijden van hele biefstukken en alvast marineren zodat het na de pan direct meegenomen of geserveerd kan worden, omdat het al op smaak is gebracht.

We willen graag weten naar welke smaak jullie het meest nieuwsgierig zijn! De marinades zijn geschikt voor diepvries. De smaken:
  • Indonesian
  • Argentina fire
  • Fuego peru
  • Ginger lemon & chilli
 
Laatst bewerkt:
Argentina fire!
 
Indonesian en die argentina zeker!
 
Eerste 3 smaken!
 
Argentina fire
Fuego peru
 
Vanavond testen we 4 nieuwe producten!!

kb936h.jpg



Even een kijkje in onze keuken! Onze nieuwe Runderkogelbiefstukken van de Ierse Angus vallen goed in de smaak merken we! En van dit product gaan we vanavond 4 nieuwe variaties testen: Gemarineerde runderkogelbiefstuk puntjes. We zijn van plan het anders te doen dan de biefstukpuntjes die je nu in de supermarkt vindt, namelijk de leftovers die wat taaier zijn en vaak 90% vlees zijn. De overige 10% is opvulling om het weer mals te maken. Daar in tegen gaan wij het snijden van hele biefstukken en alvast marineren zodat het na de pan direct meegenomen of geserveerd kan worden, omdat het al op smaak is gebracht.

We willen graag weten naar welke smaak jullie het meest nieuwsgierig zijn! De marinades zijn geschikt voor diepvries. De smaken:
  • Indonesian
  • Argentina fire
  • Fuego peru
  • Ginger lemon & chilli

Waarom puntjes van de kogel en niet zoals normaal van de lende? De ossenhaas is een perfect deel.
Maar eigenlijk is biefstuk uit de supermarkt met niks te vergelijken.
Heb je ook chateaubriand, en hoelang is het vlees gerijpt?(tournedos, filet Mignon, chateaubriand, entrecote)
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #4.693

Indonesian en die argentina zeker!



Bedankt voor de meningen :D! Keep it coming.

Waarom puntjes van de kogel en niet zoals normaal van de lende? De ossenhaas is een perfect deel.
Maar eigenlijk is biefstuk uit de supermarkt met niks te vergelijken.
Heb je ook chateaubriand, en hoelang is het vlees gerijpt?(tournedos, filet Mignon, chateaubriand, entrecote)

Ossenhaas en entrecote hebben we bij de categorie rund, maar het is een niet heel hard lopend product. Het is een luxe product. Het wordt ook een dure kg prijs om daar puntjes van te maken. De Ierse Angus runderkogelbiefstukken hebben een mooie prijs kwaliteit verhouding en zijn daarom goed voor gemarineerde gesneden stukjes.
 
Laatst bewerkt:
Ginger lemon chili en Fuego Peru.
 
Dus ossenhaaspuntjes verkopen jullie niet, Alleen tournedos.
Maar om toch puntjes aan te bieden ga je het van de kogel snijden, vanwege kiloprijs.
Hoelang is het gerijpt, is het dry of wet aged?

Groeten.
 
Dus ossenhaaspuntjes verkopen jullie niet, Alleen tournedos.
Maar om toch puntjes aan te bieden ga je het van de kogel snijden, vanwege kiloprijs.
Hoelang is het gerijpt, is het dry of wet aged?

Groeten.
 
gast wil je hier even laten zien hoeveel verstand je van vlees hebt ofzo?
Snap wel dat er geen animo is voor ossenhaaspuntjes vanwege de prijs. Als je een perfect stuk vlees wilt hebben ga je toch lekker naar een restaurant en kom niet hier interessant doen.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #4.698
Ginger lemon chili en Fuego Peru.

De eerst Ginger lemon, die was best wel awesome. In ieder geval 1 iemand die er voor zou gaan :D.

Dus ossenhaaspuntjes verkopen jullie niet, Alleen tournedos. Maar om toch puntjes aan te bieden ga je het van de kogel snijden, vanwege kiloprijs. Hoelang is het gerijpt, is het dry of wet aged? Groeten.

Puntjes was geen goed gekozen naam. Het zijn onze Ierse Angus runderkogelbiefstukken die in stukken zijn gesneden voor je en op smaak gebracht via marinade. Dus geen left-over puntjes van biefstukken of uit uiteinde waar ossenhaas puntjes van gemaakt wordt.

Ossenhaaspuntjes zullen we niet zo snel introduceren vanwege de prijs inderdaad. Daar zit de doelgroep niet op te wachten hebben we gemerkt.

Dry agen is relatief nieuw en op het moment "hip". (Voor degene die het niet weten -->) wat hier gebeurt is dat je het in de koelcel ophangt, een gecontroleerde omgeving (temperatuur en vochtigheid). Wij zijn er niet bepaald fan van. Probleem is dat dit een dure, niet efficiënte en minder hygiënische oplossing is. Dit is qua ruimte niet te halen met de aantallen waar het om gaat. Bij een restaurant of een slager om de hoek zou dit bv wel kunnen met die aantallen. Daarnaast komt er ook een deel gevaar bij kijken. Je krijgt een dikke kortst van ruim een cm die je moet wegsnijden. Dit ziet er niet meer uit door de bacterie en is niet hygiënisch. Je verliest dan dus ook veel vlees, je houdt netto minder over. Men ”zegt” dat het lekkerder is (smaak altijd persoonlijk), maar zoals verteld veel nadelen. Het is dan ook om al deze redenen daardoor bijna niet te vinden. Je zult dan echt naar een specialist slager moeten gaan.
Wet agen wordt gebruik bij onze runderkogelbiefstukken. Dit vinden wij het meest efficiënt en ook het meest hygiënisch. Na slachting moet de temperatuur meteen naar benden van het vlees. De karkassen worden na opgehangen in koelcellen. Wanneer het vlees koud is wordt het meteen gesneden en direct gevacumeerd. Het moet dan zeker 2 weken in de koelcel blijven agen wil het lekker zijn.
 
Laatst bewerkt:
gast wil je hier even laten zien hoeveel verstand je van vlees hebt ofzo?
Snap wel dat er geen animo is voor ossenhaaspuntjes vanwege de prijs. Als je een perfect stuk vlees wilt hebben ga je toch lekker naar een restaurant en kom niet hier interessant doen.


Reageer je ook zo als xxl of iemand anders antwoord geeft, of wil je alleen broscience lezen?
Je training en voeding wil je toch ook perfect hebben met bodybuilding als sport of hobby?
Maar een vraag stellen over een product beschouw jij als"interessant doen"

@ Scoobz0r

Wat avocado betreft heb je gelijk.
Maar ik ben zeker wel fan van vlees, en goed vlees.
En omdat je een hoop verkoopt heb ik er wel wat vragen over, die je overigens goed beantwoord.

Je doelgroep is dus vooral sporters en daarom zal er geen chateaubriand in het assortiment komen.
Dat zijn wel delen dat ik graag eet, en omdat het een dure kiloprijs heeft wil ik wel weten wat ik koop.
Er is overigens niks mis met wet aged vlees, het is alleen een ander proces, waarbij meer vocht dan bij dry aged behouden blijft. Dry aged is wel intenser van smaak.

Ga je de puntjes ook naturel verkopen?
Ik ga binnenkort wel een paar biefstukken bij je bestellen.
 
Kolere, wat gaat het hier hard. Assortiment is flink gegroeid sinds ik voor het laatst besteld heb. Binnenkort toch echt maar weer wat bestellen.
 
Terug
Naar boven