- Lid sinds
- 4 mrt 2014
- Berichten
- 1.720
- Waardering
- 89
- Lengte
- 1m78
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
!
Vind je? De syrup varianten zijn het popolaisrt (aardbei, chocolate, blueberry en caramel). Welke viel tegen?
Popolaisrt?![]()
Chocola en caramel, heb die aangeboden aan een vriend, die vond ze ook niet lekker dus maar weggedaan. Volgende keer maar blueberry of aardbei proberen.
Even een vraag over de tonijnsteak
Ik was laatst bij een viskraam en deze verkochten tonijn die vers genoeg was voor sushi. dus om rauw te eten.
Echter heb ik in dit topic gelezen dat sushi tonijn onder -80 graden ingevroren moet zijn wil het rauw eetbaar zijn.
Hoe kan het dan dat de visboer claimt dat zijn tonijn gewoon rauw gegeten kan worden en die van jullie niet? terwijl het bij de visboer niet eens is ingevroren maar gewoon gekoeld ligt.
Wat is vers? dat is nogal een breed begrip namelijk. vooral met vis die van de andere kant van de wereld moet komen.
hmm dat klopt.je eet het toch ook niet op als het -80 is? dus wat nou als hij die vis -80 heeft ingevroren en het die dag heeft ontdooid? er is immers een moment dat het rauw eetbaar moet zijn en verkocht wordt.
hmm dat klopt.
Ik ging er alleen van uit dat het hele proces van invriezen -80 nogal prijzig en tijdrovend is. niet iedereen heeft zulke vriezers namelijk.
En dat de prijs dan nog normaal blijft vond ik gewoon bedenkelijk. Ik ben gewoon op mijn hoede wat betreft rauwe vis eten.


valt me wel op dat de verpakking van de kipblokjes nogal "scheurgevoelig" is
ik ontdooi die vaak door pakje een eind in water te leggen en heb de laatste tijd toch al enkele keren voorgehad dat er water in komt
dacht altijd dat ik die pakjes iets te wild van elkaar afscheur, maar deed het gisteren met een los pakje die zo in mijn bestelling zat en zat weer half gevuld met water
is nu ook niet zo'n ramp, maar je kan je wel inbeelden dat er toch een deel van de smaak verloren gaat wanneer de helft van de kruiden afgespoeld is omdat het 30-60 minuten heeft liggen dobberen in water
geen idee of ik de enige ben die zoiets af en toe voorheeft?
Even een vraag over de tonijnsteak
Ik was laatst bij een viskraam en deze verkochten tonijn die vers genoeg was voor sushi. dus om rauw te eten.
Echter heb ik in dit topic gelezen dat sushi tonijn onder -80 graden ingevroren moet zijn wil het rauw eetbaar zijn.
Hoe kan het dan dat de visboer claimt dat zijn tonijn gewoon rauw gegeten kan worden en die van jullie niet? terwijl het bij de visboer niet eens is ingevroren maar gewoon gekoeld ligt.
Is het trouwens een idee voor de site, Als je drukt op ''toevoegen'' en jebent bijv op de pagina waar alle kip blokjes en soorten staan... dat je niet doorgaat naar de winkelwagen maar gewoon op de pagina blijft
ik vond dat irritant winkelen
Vanavond de kalkoen blokjes geprobeerd,
Gaan volgende keer ook zeker mee,
Proeven net iets anders qua smaak dan kip, en iets steviger van structuur.. erg lekker! aanrader!
je hebt er een tijdje op gewacht weet ik nog, dus extra mooi dat ze smaken!valt me wel op dat de verpakking van de kipblokjes nogal "scheurgevoelig" is
ik ontdooi die vaak door pakje een eind in water te leggen en heb de laatste tijd toch al enkele keren voorgehad dat er water in komt
dacht altijd dat ik die pakjes iets te wild van elkaar afscheur, maar deed het gisteren met een los pakje die zo in mijn bestelling zat en zat weer half gevuld met water
is nu ook niet zo'n ramp, maar je kan je wel inbeelden dat er toch een deel van de smaak verloren gaat wanneer de helft van de kruiden afgespoeld is omdat het 30-60 minuten heeft liggen dobberen in water
geen idee of ik de enige ben die zoiets af en toe voorheeft?
Jep, ook wel eens gehad, maar meestal leg ik het vlees smorgens in de koelkast op een bordje tegen eventueel lekken van bijv biefstuk.. Met etenstijd rond 17-18.00 is het dan ontdooit.
Ik heb het ook soms, en dan maakt het weinig uit wat erin zat (biefstuk, tartaar, kip). Ik dompel het onder in water en kijk gewoon de eerste minuut toe of het wat water aantrekt. Zo ja; dan pak ik een ander en ontdooi ik die gewoon in de koelkast.
Los van de kwaliteit van jullie producten moet ik jou ook een compliment maken voor de wijze waarop je steeds reageert.
Ga zo door.
Is het trouwens een idee voor de site, Als je drukt op ''toevoegen'' en jebent bijv op de pagina waar alle kip blokjes en soorten staan... dat je niet doorgaat naar de winkelwagen maar gewoon op de pagina blijft
ik vond dat irritant winkelen![]()
Ik heb ook een bestelling geplaatst waaronder gerookte kipfilet, rundertartaar en paardentartaar.
Alleen zijn de helft van de pakjes niet gelabeld ...
Het wordt wel moeilijk om rund en paard te herkennen zo.
valt me wel op dat de verpakking van de kipblokjes nogal "scheurgevoelig" is ik ontdooi die vaak door pakje een eind in water te leggen en heb de laatste tijd toch al enkele keren voorgehad dat er water in komt dacht altijd dat ik die pakjes iets te wild van elkaar afscheur, maar deed het gisteren met een los pakje die zo in mijn bestelling zat en zat weer half gevuld met water is nu ook niet zo'n ramp, maar je kan je wel inbeelden dat er toch een deel van de smaak verloren gaat wanneer de helft van de kruiden afgespoeld is omdat het 30-60 minuten heeft liggen dobberen in water geen idee of ik de enige ben die zoiets af en toe voorheeft?
Jep, ook wel eens gehad, maar meestal leg ik het vlees smorgens in de koelkast op een bordje tegen eventueel lekken van bijv biefstuk.. Met etenstijd rond 17-18.00 is het dan ontdooit.
Ik heb het ook soms, en dan maakt het weinig uit wat erin zat (biefstuk, tartaar, kip). Ik dompel het onder in water en kijk gewoon de eerste minuut toe of het wat water aantrekt. Zo ja; dan pak ik een ander en ontdooi ik die gewoon in de koelkast.
