AndroidHealthClinic

Sponsored sticky Musclemeat.nl - Vlees online bestellen

Als ik 'natty' bij mijn bestelling krijg of alleen voor 1 avond ga ik hier zeker bestellen (ben geen vleeseter namelijk). :D
 
2kg kip gezout en 2kg kip ongezout besteld, eerste bestelling bij jullie, ben benieuwd!

Was het namelijk strontbeu om 1,5kg kip in de pan te gooien en daar uiteindelijk maar 1kg aan over te houden.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #563
Heb niet alles gelezen maar komen er nog andere dingen?

Ben al lang op zoek naar organisch voedsel en kokosolie en dat soort dingen..

Er staan een boel mooie nieuwe producten in de wachtrij! Houdt ons zeker in de gaten want deze zijn bijna allemaal organisch, ofwel geen e-nummers, smaakversterkers, water of vet ingespoten.

Hoeveel eiwit zit er in 1 hamburger? Staat niet op de site.
`

Muscle Meat heeft zelf een goede indicatie wat de macro's van de Low fat hamburger is, maar een gespecialiseerd bedrijf is het momenteel aan het onderzoeken. Wij wachten nog even op hun resultaat voordat wij het bekent maken. We zaten een beetje met de keuze of we het al online gingen zetten voordat alle details officieel zijn. Omdat we weten dat er mensen zijn die niet wilden wachten kan het alvast besteld worden. Als alles goed gaat worden de macro's worden vrijdag eind van de dag verwacht

Als ik 'natty' bij mijn bestelling krijg of alleen voor 1 avond ga ik hier zeker bestellen (ben geen vleeseter namelijk). :D

Een mooie dame is zij zeker! Ik ben zelf vegetariër geweest van mijn 4de tot 17de jaar haha. Moet je mij nu zien... 'Turn to the dark side'.

2kg kip gezout en 2kg kip ongezout besteld, eerste bestelling bij jullie, ben benieuwd!

Was het namelijk strontbeu om 1,5kg kip in de pan te gooien en daar uiteindelijk maar 1kg aan over te houden.

:thumbs: Goede keus gezout en naturel tegelijk. Kan zomaar zijn dat je er één prefereert dan de ander! Laat maar weten als je wilt :).

Begrijpelijk ;). Kip zal wel altijd vocht verliezen tijdens de bereiden, maar bij ons weet je exact hoeveel dit is (12%). Daardoor zijn de macro's dan ook meteen duidelijk die je binnen krijgt.

---------- Post toegevoegd 1 October 2013 om 10:15 ----------

He net eind vorige week de bestelling binnen gekregen! :) Volgende maand dus meteen de hamburgers mee bestellen om te proberen!

:D super!

Dat is dan uitstekend gelukt!

Ook netjes dat de hamburger niet krimpt tijdens het bakken

:thumbs: :D
 
Laatst bewerkt:
Zojuist mijn eerste bestelling gedaan. Mijn vrouw is zwanger en vindt alles stinken momenteel, kip grillen is dus lastig. 4kg gekookte kipblokjes dus, scheelt weer bereiding. :)
 
Slacht je de dieren zelf?
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #566
Er staan een boel mooie nieuwe producten in de wachtrij! Houdt ons zeker in de gaten want deze zijn bijna allemaal organisch, ofwel geen e-nummers, smaakversterkers, water of vet ingespoten.

Doe dit en ik bulk koop bij jullie for life :p
 
Even een vraag over die burgers:

Wat rechtvaardigd de prijs van de burgers(9.25eur kilo) tov zelfgemaakt uit mager rundergehakt (5eur kilo)spul?
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #570
Even een vraag over die burgers:

Wat rechtvaardigd de prijs van de burgers(9.25eur kilo) tov zelfgemaakt uit mager rundergehakt (5eur kilo)spul?

De kg prijs die je van ons noemt klopt niet, die zit iets onder de 9euro :). Alle hamburger prijzen in Nederlandse supermarkten zijn rond de 9euro per kg. Dit komt door de kruidenmix die is gebruikt, er een vezelbinding inzit zodat de hamburger bij elkaar blijft en dus geen rauw product is. Daarnaast zijn de hamburgers in de supermarkt rond de 15% vet, deze hamburger is daarom uniek, maar nog steeds de normale prijs. Zelf maken kan, veel werk, en mager rundergehakt in supermarkten is al 15%, Ik weet zeker als je het proeft dat je overtuigd bent :D.

Nog een extra puntje: Wat supermarkten doen is het dierlijk vet van een hamburger optellen bij het % rundvlees waaruit een hamburger bestaat.


Review hamburger tot nu toe op dbb:

Review 1
Vanavond de hamburgers gegeten en ik moet zeggen dit is echt een toevoeging aan je assortiment. Lekkere dikke hamburgers van meer dan 160gr p/st. Je moet wel even iets meer geduld hebben met gaar bakken maar dat heb je ook echt een goed stuk vlees. Ik denk dat mijn vriendin er niet meer van af kan blijven. De gekruiden kip is trouwens ook al in beslag genomen :p. Keep it up zou ik zeggen. Denk dat je "nog" meer tevreden klanten gaat krijgen (Y)

Review 2
Ik heb hem vanmiddag ook geprobeerd. erg lekker!

Review 3
Vandaag de nieuwe low fat hamburger geprobeerd. Was goed van smaak en sappig, had het een stuk droger verwacht
Binnenkort maar een bestelling doen van wat hamburgers en een paar kg kip
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #572
Vanavond komen er twee foto's online op de website van de hamburger en z.s.m. details zoals de macro's / exacte ingrediënten.
 
Laatst bewerkt:
We kunnen het wel leveren, omdat een leverancier van onze fabriek die de kip hallal snijdt/slacht nog bezig is met het verkrijgen van het certificaat kunnen wij echter nog geen certificaat overleggen. Dit is ook de reden waarom wij hallal kip nog niet hebben aangeboden officieel op onze website. Als je in de opmerking zet dat je de hallal versie wil bij je bestelling kunnen wij deze alvast vrijgeven voor de gene die dit willen. We hebben deze in licht gezout en naturel. Er is geen verschil in het product zelf, alleen hetgeen waar hallal voor staat.

Mad respect als jij dat kunt regelen ik weet zeker dat je meer klanten zult krijgen:)

Ik ben het zat elke week 1kg kipfilet te bereiden,snijden etc
 
Ben hier wel benieuwd naar, supermarkt burgers zijn altijd k*t

Je kan het ook doen zoals ik obee, ik maak altijd zelf hamburgers van musclemeat biefstuk, gewoon gehakt van maken, dan doe je er 1 ei bij, maak je er balletjes van en druk je ze plat. paar min in de pan en bonepetiet
 
Je kan het ook doen zoals ik obee, ik maak altijd zelf hamburgers van musclemeat biefstuk, gewoon gehakt van maken, dan doe je er 1 ei bij, maak je er balletjes van en druk je ze plat. paar min in de pan en bonepetiet

Heb jij zo'n gehaktmolen dan?
 
was goed lekker man, heb ff pakje gezouten genomen als eerste, keurig. Bestelling was ook helemaal in orde.

kook altijd m'n rijst van te voren, dus wat ik nu in de pan had;
100gr rijst (ongekookt gewogen)
200gr kip muscle meat
1 teentje knoflook
eetlepel sambal oelek
beetje woksaus

niceeeeeeeee
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #578
Ik zal wanneer alle details (macro's/ingredienten) bekent zijn even een mooie update post maken over de hamburgers. Voor nu alvast wat foto's zodat jullie een beter idee hebben wat jullie krijgen.

We weten dat de foto met het broodje hamburger geen echte bodybuild maaltijd is met bv. die laag vette kaas ;). Het is meer voor de show! Voor de mensen die het inmiddels al in huis hebben zijn wij natuurlijk super benieuwd wat jullie ermee maken (foto's) en ervan vinden!!

De hamburgers zijn in twee vormen te krijgen:

Vorm 1: 1050gr ofwel 7 hamburgers van 150gram. Deze zitten niet in een doosje, maar los in plastic verpakt. Dit is expres niet gevacumeerd omdat dit de hamburger anders kapot zou trekken. Het heeft verder geen invloed op de houdbaarheid. http://musclemeat.nl/index.php?route=product/product&product_id=67

Vorm 2: Een handig doosje van 2.7kg waar 18 hamburgers van 150gr compact zijn opgestapeld. Afmetingen: 21x16x12cm (lbh)http://musclemeat.nl/index.php?route=product/product&product_id=66


205zklt.jpg


119p5qr.jpg


2rm9ri9.jpg
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #579
Mad respect als jij dat kunt regelen ik weet zeker dat je meer klanten zult krijgen:)

Ik ben het zat elke week 1kg kipfilet te bereiden,snijden etc

Precies wat wij zat waren en zo op het idee kwamen :thumbs:

Ben hier wel benieuwd naar, supermarkt burgers zijn altijd k*t

Daar spreek ik je niet in tegen! Dat is dan ook meteen de reden geweest dat we het zelf zijn gaan ontwikkelen i.p.v. een hamburger van een fabrikant over te nemen met alle zooi erin.

Je kan het ook doen zoals ik obee, ik maak altijd zelf hamburgers van musclemeat biefstuk, gewoon gehakt van maken, dan doe je er 1 ei bij, maak je er balletjes van en druk je ze plat. paar min in de pan en bonepetiet

Haha wát vet :D. Binnenkort komt er een recepten pagina op musclemeat.nl. Zou je dit dan willen plaatsen met wat foto's? Zou echt super zijn. Geen verplichting uiteraard ;).
 
kaas er op ofnie, die hamburger ziet er epic uit
 
Terug
Naar boven