Ja leef nog, heb het nog met Joop over je gehad en hij kende je nog.
Morgen rundkogelbiefstuk!!
Ah lache! Had Joop Kasteel ontmoet op de Flex cup 2 jaar geleden. Laat maar weten van de kogebiefstuk

!
Ben benieuwd hoe het gaat smaken

zou heel goed uitkomen voor een leuk voedingsschemaatje

superrrr
UPDATE Low Fat Hamburger
Waarom de Low Fat hamburgers van Muscle Meat
- Extreem laag vet, slechts 7,5%. Mager rundergehakt is <15%. Een gemiddelde supermarkt hambuger bevat rond de 20% vet en wanneer dit een magere burger wordt genoemd rond de 13% vet.
- Het gehakt is hierdoor hoog in zijn eiwitgehalten.
- Ideaal wanneer je is iets anders wil, maar toch een goed aantal eiwitten wil binnen krijgen.
- 100% gebruik van rundvlees. Geen mix van rund/varken.
- Geen toevoegingen: E-nummers, smaakversterkers, of vet.
- Het gebruik van een natuurlijke glutenvrije vezel om de hamburger bij elkaar te houden
- De smaak van boerenkruiden
- Home made Muscle Meat recipe!
Eén hamburger (150gr) bevat :
- Energie: 203kcal
- Eiwit: 25,4 gram
- Koolh: 0.0 gram
- Vet: 11,3 gram
- Zout: 1,5 gram
2 hamburgers voor een lekkere eiwit maaltijd van 50,8gr
De hamburgers zijn in twee vormen te krijgen:
Vorm 1: 1050gr ofwel 7 hamburgers van 150gram. Deze zitten niet in een doosje, maar los in plastic verpakt. Dit is expres niet gevacumeerd omdat dit de hamburger anders kapot zou trekken. Het heeft verder geen invloed op de houdbaarheid.
http://musclemeat.nl/index.php?route=product/product&product_id=67
Vorm 2: Een handig doosje van 2.7kg waar 18 hamburgers van 150gr compact zijn opgestapeld. Afmetingen: 21x16x12cm (lbh)
http://musclemeat.nl/index.php?route=product/product&product_id=66
Prijs/kwaliteit verhouding
De gemiddelde prijs van hamburgers in supermarkten ligt op 9euro/kg. Deze hamburger van Muscle Meat is 8,57euro/kg. De kwaliteit is uitstekend, omdat er niks anders in verwerkt dan rundergehakt, kruiden, zout en water. Kijk een keer op de achterkant van een supermarkt hamburger wat er normaal gesproken allemaal in verwerkt zit! Wij kunnen de hamburger schoon houden omdat wij het bevroren houden. Er is geen nood voor e-nummers en dergelijken.
Waarom is dit Low Fat?
Zodra gehakt minder dan 15% vet bevat per 100gr mag dit aangeboden worden als mager rundergehakt. De Low fat hamburger van Muscle Meat bevat 7,5% vet per 100gr. Het gemiddelde vet percentage van hamburgers in de supermarkt die mager genoemd worden bevatten 13% vet.
Verpakking
De Low fat hamburgers worden geleverd in een stevig plastic omhulsel net als onze andere vlees producten, echter is deze niet vacuum getrokken omdat anders de hamburger stuk zou kunnen gaan.
Ontdooiing
Er zijn twee goede manieren om de Low fat burgers te ontdooien. De eerste manier is door het in de koelkast langzaam geheel in de verpakking ontdooid te laten worden een avond van te voren. De tweede manier is door de verpakking in koud water te leggen, dit gaat erg snel. Hoe langzamer het product ontdooit hoe beter, daarom prefereren wij de eerste manier.
Bereidings tip
verhit boter en/of (olijf)olie en bak de hamburger aan beide zijden bruin en op laag tot middel vuur in ca. 5 minuten gaar. Regelmatig keren.
Houdbaarheid
Elk product van Muscle Meat bevat een label met de exacte houdbaarheidsinformatie. Het product blijft indien ingevroren een jaar goed. Wanneer u een bevroren zakje in de koelkast neerlegt raden wij aan het binnen vier dagen op te eten.
Wat voor gehakt wordt er gebruikt: Het gehakt dat gebruikt wordt is 100% afkomstig van Nederlandse vleeskoeien. Alles gaat dan ook via de Nederlandse wetgeving. Deze koeien krijgen gras gevoerd en supplementen brokken ter aanvulling op hun dieet. Denk bij deze supplementen aan dat in de winter gras minder mineralen bevatten en deze worden zo aangevuld via de brokken.