- Lid sinds
- 4 mrt 2014
- Berichten
- 1.720
- Waardering
- 89
- Lengte
- 1m78
Hey dat is raar, wij vinden de pan het meest geschikt! Zo is de foto op de website ook door ons met de pan gebakken, zie: [Link niet meer beschikbaar]. Het is belangrijk dat de loempia helemaal ontdooit is. Wij eten hem vaak tijdens de pauze bij Muscle Meat. Om hem te ontdooien doen we de loempia 2 minuten in de magnetron (volle Watt) en dan bakken we hem op niet hoog vuur bruin. Ik denk dat je hoog vuur gebruikt, misschien ook iets meer olijfolie? De inhoud is al gaar, dus het enige wat moet gebeuren is het flensje een bruinige kleur geven. Oven heb ik zelf geen ervaring mee maar dat moet ook prima gaan.
Ik heb er 2 in de oven, en 2 in de pan klaargemaakt.
In de oven heb ik ze zelf 10 min langer gedaan dan de omschrijving. In de oven blijven ze iets bleek maar echt perfect van smaak en ook knapperig, in pan krijgen ze een mooi kleurtje en zijn ze denk ik NET iets lekkerder dan uit de oven en een mooi kleurtje.
Echt heerlijke loempias

Mn pa ook probeert, dies ook fan



!