Als ik me niet vergis loopt vlees met een smaakje (kruiden / marinade) goed bij jullie, niet?
De pulled chicken is enorm lekker. Dan denk ik, waarom niet dezelfde formule met stoofvlees en goulash proberen?
Jullie hadden vroeger stoofvlees en goulash maar met +/- 50% vlees en een verpakking die dubbel zo veel plaats in nam dan nodig. Het was niet slecht maar ook niet top, laten we zeggen 7/10.
Dus waarom niet 80% vlees en slechts 20% saus, met het vlees zo zacht als bij de pulled chicken, dan vormt het vlees mede de saus. Naar mijn smaak deze maal zonder champignons (die verkopen jullie los, dus wie dat wenst kan er toevoegen) en met mager vlees (niet met van die vette kanten). Voor het beste stoofvlees liefst een Belgisch recept nemen, het is een Vlaamse / Belgische klassieker.
De gedachte alleen al van een stoofvlees dat even perfect is als de pulled chicken doet me watertanden. Hop met de geit
De pulled chicken is enorm lekker. Dan denk ik, waarom niet dezelfde formule met stoofvlees en goulash proberen?
Jullie hadden vroeger stoofvlees en goulash maar met +/- 50% vlees en een verpakking die dubbel zo veel plaats in nam dan nodig. Het was niet slecht maar ook niet top, laten we zeggen 7/10.
Dus waarom niet 80% vlees en slechts 20% saus, met het vlees zo zacht als bij de pulled chicken, dan vormt het vlees mede de saus. Naar mijn smaak deze maal zonder champignons (die verkopen jullie los, dus wie dat wenst kan er toevoegen) en met mager vlees (niet met van die vette kanten). Voor het beste stoofvlees liefst een Belgisch recept nemen, het is een Vlaamse / Belgische klassieker.
De gedachte alleen al van een stoofvlees dat even perfect is als de pulled chicken doet me watertanden. Hop met de geit