Wheez
Dutch Bodybuilder
- Lid sinds
- 24 apr 2013
- Berichten
- 348
- Waardering
- 15
- Lengte
- 1m87
- Massa
- 94kg
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
wanneer wil je de O meedoen?
anders is het overdreven
Ik eet het ook nagenoeg nooit. Vind het gewoon liet erg lekker. Toch niet van een frituur. Zelf gemaakt of bij het restaurant is het nog wel lekker, in een kleine portie.
en stoofvleessaus.. vooral veel stoofvleessaus hmmmm[URL]http://s13.postimg.org/55qat9vpv/pizza.jpg[/URL]
Zelfgemaakte pizza met bodem van zoete aardappel. Hele ding in m'n eentje opgekaant![]()
[url]http://s13.postimg.org/55qat9vpv/pizza.jpg[/url]
Zelfgemaakte pizza met bodem van zoete aardappel. Hele ding in m'n eentje opgekaant![]()
http://postimg.org/image/55qat9vpv/http://s13.postimg.org/55qat9vpv/pizza.jpg
Zelfgemaakte pizza met bodem van zoete aardappel. Hele ding in m'n eentje opgekaant![]()
Bodem van zoete aardappel? Sounds interesting! Lijkt me een stuk beter dan deeg op bloembasis wat men normaal gebruikt.
Hoe heb je dat gemaakt? Gepureerd en tot een deeg gekneed met ei?
+1 recept?
wanneer wil je de O meedoen?
anders is het overdreven

Bodem van zoete aardappel? Sounds interesting! Lijkt me een stuk beter dan deeg op bloembasis wat men normaal gebruikt.
Hoe heb je dat gemaakt? Gepureerd en tot een deeg gekneed met ei?
Recept:je kan hem ook poffen in de magnetron.Ging me nog verbazend gemakkelijk af. Je moet er wel wat tijd in steken maar dan heb je ook wat.
Zelf heb ik de zoete aardappel zo'n drie kwartier in de oven gegooid, zodat je het vel er zo af kan halen en makkelijk kan pureren. (Paar keer een vork in steken en in aluminiumfolie wikkelen), je kan 'm ook koken natuurlijk.
Je zat er dicht bij!
Recept:
http://www.proteinpow.com/2011/11/sweet-potato-pizza-base-is-this-best.html
Ging me nog verbazend gemakkelijk af. Je moet er wel wat tijd in steken maar dan heb je ook wat.
Zelf heb ik de zoete aardappel zo'n drie kwartier in de oven gegooid, zodat je het vel er zo af kan halen en makkelijk kan pureren. (Paar keer een vork in steken en in aluminiumfolie wikkelen), je kan 'm ook koken natuurlijk.
Heb 't recept zelf 'n beetje aangepast (heb wel wat eigelen gebruikt en ipv "buckwheat flour" (boekweitmeel) speltbloem gebruikt en ipv "coconut flour" een beetje whey gedaan) maar je kan natuurlijk ook andere gewone tarwebloem/volkorenmeel etc. gebruiken.
Zoete aardappels zijn knettergezond dus een aanrader.
Thank you for sharing! is zeker interessant.
't Is jammer dat zoete aardappelen zo pleurisduur zijn, maar een keertje proberen moet kunnen.

Denk bij de turk / toko? In de c1000 hier liggen ze ook maar wel voor €3 / 500gr.
