Het was wel lekker, alleen de bodem was een beetje smaakloos. Als je de bodem maakt zoals het hoort (met maria biscuits (bijvoorbeeld van Verkade) en roomboter) en dan met deze kwark erop, dan is het volgens mij echt hemels!
Ik zal het recept toch maar posten:
Bodem:
80 havermout
55 amandelmeel
45 gr kokosmeel
2 eieren
10 gr kokosnootrasp
10 gr kokosolie
Alles mixen, in een ingevette taartvorm doen en in de oven van 170 graden voor een minuut of 15.
Kwarktaart:
1000 gram kwark
125 gr aardbeien, in stukjes.
75 gr whey perfection aardbei
35 gr casein berry blast
De whey, casein en kwark in een kom en met de handmixer totdat er geen klontjes meer zijn.
6 gelatine blaadjes, in water laten weken, daarna met 4 eetlepels water, verwarmen in een pannetje. Zodra het is opgelost direct bij de kwark doen.
Daarna de aardbeien erdoor roeren. Zodra dat klaar is kan het op de bodem worden gegoten en in de koelkast een uur of 3 opstijven!
1330 gram, gewicht van de hele taart
2080 kcal
223,4 e
124,3 k
75,9 v
25 vezel
56 suiker, vooral uit de kwark en dan kleine beetjes uit de whey, meel en aardbeien