Fitness Seller

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

:lick: ziet er lekker uit! Vooral de 1e, 2e & 4e
 
setyqg.jpg


zoete aardappel
puntpaprika
tartaartje
 
Wat eten van de afgelopen dagen:















20140507_200428.jpg


20140508_185056.jpg


20140508_191355.jpg


IMG-20140403-WA0010.jpg


IMG-20140422-WA0002.jpg


IMG-20140503-WA0023.jpg


IMG-20140512-WA0010.jpg
 
Avondeten gisteren ( 2 van zulke broodjes), turks brood + gekruide kip + groente en knoflooksaus

Een heel turks brood kost btw 0.80, had voor het eerst het gevoel dat ik hem oplichtte ipv van andersom :roflol:

2q03qrp.jpg
 
ziet er goed uit!
 
Wanneer kan ik zo'n huge carbbowl bij je afhalen :D ?
 
Ziet er lekker uit arnodsi, maar nu mag ik weer posten. :P

Ik ga een blog beginnen waar ik al m'n recepten ga plaatsen! Wanneer dat zover is, zal ik de link hier posten. :) Ik hoop op veel volgers. ;) :p

Appel-kaneel vanille eiwit muffins!
Recept:
100 gr havermout, fijn gemalen. Ik gebruik de ultra fine oats van Body&fitshop
35 gr whey vanille
8 gr palmsuiker, ik heb geen andere suiker in huis
230 gr griekse yoghurt 0% vet
2 ei-eiwitten, ongeveer 60 gram
45 gr appel, en wat extra voor de garnering
flink wat kaneel
flink wat koekkruiden
snufje zout
halve theelepel bakpoeder
2 theelepels stevia

Oven voorverwarmen op 170 graden

Ik gebruik altijd siliconen muffin vormpjes die ik even inspray met PAM. Vandaag had ik er 10 nodig voor de hoeveelheid beslag

Mix de droge ingrediënten en voeg daarna de natte ingrediënten toe. Alles goed mixen.
Om de vormpjes te vullen gebruik ik altijd een ijsschep met een tang zodat je in iedere vorm evenveel beslag doet!

Zet ze in de oven voor ongeveer 25 minuten.

Als topping heb ik 80 gr Griekse yoghurt met 15 gr caseine (berry blast smaak, ook body&fitshop) gemixt en deze in een spuitzak over de vormpjes verdeeld.
Afgemaakt met wat appel waar ik kaneel overheen heb gestrooid!
Zo heb je een simpel ontbijt waarbij je je eiwitten en koolhydraten binnen krijgt of een lekker tussendoortje. Eet smakelijk!

688 kcal
70 e
90 k
8 v
11 vezel
15 suiker uit de appel en palmsuiker

Per muffin (zonder de topping):
68,8 kcal
7 e
9 k
0,8 v
1,1 vezel
1,5 suiker
31476n9.jpg




Eiwit truffels
Recept:

Men neme 40 gr caseine chocolate cookie, kan misschien ook met whey
10 gr kokosmeel
15 gr cacaopoeder
Flink wat speculaas/koekkruiden
Beetje kaneel
Water toevoegen totdat het een donker soort van deeg word maar niet te nat maken want dan plakt het aan je handen! Ik heb ze door kokosrasp, chiazaad, cacaonibs en cacaopoeder gerold... jammie!
Eet smakelijk! Marcos van alleen het deeg: 220 kcal, 37e, 5k, 4v en 3vezel.
11t5zc9.jpg




Runderhamburger, rundersaucijs en flink veel prei, ui, courgette, paprika en knoflook.
2rn9e36.jpg




Brood, low carb high protein ;)
Recept:

Voor het brooddeeg:
300 gr magere kwark
6 eieren
85 gr amandelmeel
15 gr kokosmeel
30 gr volkoren speltmeel
15 gr psylliumvezels, dit zorgt dat het brood luchtiger word
5 gr zout, ik gebruik himalayazout
100 gr gebroken lijnzaad
1 zakje bakpoeder, 16 gram

Voor bovenop het brood
10 gr heel lijnzaad
15 gr zonnebloempitten

Mix alle ingrediënten van het brooddeeg samen, voeg op het laatst de bakpoeder toe. Vet een cakevorm (ik gebruik een siliconen, blijft het 100% zeker niet plakken) in met PAM of boter. Giet het deeg erin en dan de de lijnzaad en zonnebloempitten erop. 170 graden voor 45 minuten en daarna nog 20 minuten op 150 graden.
Ik had het brood 's avonds gemaakt, even een half uur gewacht zodat het wat minder heet was en toen op bakpoeder gezet zodat het vocht er wat uit kan trekken anders is het een beetje een "soppig" broodje!
's ochtends genieten met lekker veel vezels, eiwitten, wat vetten en weinig koolhydraten. Eet smakelijk!

Mijn brood woog in de ochtend na het uitlekken op het bakpapier 790 gram
Totaal: 1930 kcal
120,4 e
82 k
131,9 v

16 gr suiker
48 gr vezel
2w7ikx0.jpg




Eiwit wafels die ik vaker maak! Simpel.. topping is griekse yoghurt gemixt met caseine en walden farms chocolade saus.
14j9ojo.jpg




Kwarktaart, gezonde versie.
Recept:

Het was wel lekker, alleen de bodem was een beetje smaakloos. Als je de bodem maakt zoals het hoort (met maria biscuits (bijvoorbeeld van Verkade) en roomboter) en dan met deze kwark erop, dan is het volgens mij echt hemels!
Ik zal het recept toch maar posten:
Bodem:
80 havermout
55 amandelmeel
45 gr kokosmeel
2 eieren
10 gr kokosnootrasp
10 gr kokosolie
Alles mixen, in een ingevette taartvorm doen en in de oven van 170 graden voor een minuut of 15.

Kwarktaart:
1000 gram kwark
125 gr aardbeien, in stukjes.
75 gr whey perfection aardbei
35 gr casein berry blast
De whey, casein en kwark in een kom en met de handmixer totdat er geen klontjes meer zijn.
6 gelatine blaadjes, in water laten weken, daarna met 4 eetlepels water, verwarmen in een pannetje. Zodra het is opgelost direct bij de kwark doen.
Daarna de aardbeien erdoor roeren. Zodra dat klaar is kan het op de bodem worden gegoten en in de koelkast een uur of 3 opstijven!
1330 gram, gewicht van de hele taart
2080 kcal
223,4 e
124,3 k
75,9 v
25 vezel
56 suiker, vooral uit de kwark en dan kleine beetjes uit de whey, meel en aardbeien
dy0vet.jpg





Simpele tonijn salade, maar super lekker!
4gj6o5.jpg
 
Cutleven



cutting.jpg
 
damn krijg er honger van
 
Ge
nieten
not srs
het is te doen
ik overleef het wel
nèt
:trollface:


14ch8h1.jpg
 
iqlzky.jpg

Kip, zoete aardappel met champigons, groene asperges. Prepped.

n2yctx.jpg

Quinoa met wokgroenten en kip

21mep6v.jpg

Gewokte andijvie met uit en knoflook en gerooke kip.

2dr9c29.jpg

brocolli, groene asperges en blikje tonijn.
 
gerookte kip? :o
 
Beetje laat diner. Jasmijnrijst, broccoli en panga. Saai, maar blijft lekker!

uploadfromtaptalk1400095176451.jpg
 
Terug
Naar boven