MuscleMeat

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

ImageUploadedByTapatalk1426968430.936542.jpg tagiatelle... Lekker lekker lekkerrrr. Bommetje kip erin en gaan!

Ziet er lekker uit! wat vovoor groente en alles heb je erdoorheen gedaan
 
Ziet er lekker uit! wat vovoor groente en alles heb je erdoorheen gedaan


Kip kruiden met eetlepel masala, eetlepel pikante paprika, eetlepel jamaicaanse kipkruiden (heeft weinig zout) en knoflook naar smaak. Rode paprika vrij kleine blokjes snijden zodat ze vlot garen. Beetje olie in de wok zodat he kip niet gelijk vast zit. Tagliatelle heb je klaar, iets vochtig houden zodat het niet gaat kleven. Wok heet maken, kip rond om dicht bakken en dan de paprika erbij. Als het goed is krijg je meer vocht in je wok zorg dat het heet genoeg blijft. Voeg een klein blikje tomaten puree toe. Spinazie(blad) heb je klaar staan en begin toe te voegen, beste met twee spatels omscheppen gezien het grote volume. Als de spinazie erin zit de tagliatelle toevoegen en om scheppen.

Als het in je macros past afmaken met geroosterde pijnboom pitten en paar gram parmezan.

Eet ze!
 
Eiwit truffels
5ttd8w.jpg


Geraspte zoete aardappel met gebakken ei en baconreepjes
5oxtug.jpg
 
Kip kruiden met eetlepel masala, eetlepel pikante paprika, eetlepel jamaicaanse kipkruiden (heeft weinig zout) en knoflook naar smaak. Rode paprika vrij kleine blokjes snijden zodat ze vlot garen. Beetje olie in de wok zodat he kip niet gelijk vast zit. Tagliatelle heb je klaar, iets vochtig houden zodat het niet gaat kleven. Wok heet maken, kip rond om dicht bakken en dan de paprika erbij. Als het goed is krijg je meer vocht in je wok zorg dat het heet genoeg blijft. Voeg een klein blikje tomaten puree toe. Spinazie(blad) heb je klaar staan en begin toe te voegen, beste met twee spatels omscheppen gezien het grote volume. Als de spinazie erin zit de tagliatelle toevoegen en om scheppen. Als het in je macros past afmaken met geroosterde pijnboom pitten en paar gram parmezan. Eet ze!


THx!!! ga eens kijken waar ik die kruiden en masala kan kopen dat wil ik wel maken!
 
Bij een Jumbo zul je het wel vinden hoor. Meeste andere supers ook denk ik.
 
ik zeg smakelijk,

1290 / 92 / 170 / 21

100g kip (beetje met sambal insmeren)
2 paprikas
150gr champignons
100gr carbonara saus
eetlepel olijfolie
185g fussuli
wat kipkruiden

DSC_0113.jpg
 
Cakeje met chocolade caseïne sludge en pindakaas met stukjes :D.
IMG_20150322_131000.jpg
IMG_20150322_131054.jpg


Deze waren eindelijk eens goed gelukt. Rauwe aardappel gesneden en 2*15 minuten op 150 graden gebakken in de oven, daarna nog eens 2*15 minuten op 225 afgebakken (tussendoor omdraaien).
IMG_20150322_211821.jpg
 
Protein strawberry cheesecake:

334j8uw.jpg
 

Ofc!

Is van protein pow :D

http://proteinpow.com/2014/02/strawberryproteincheesecake.html

Ingredients for the base:

1 Strawberry Cheesecake Quest Bar (you can get them here if you’re in the US and here if you’re in the UK)
2 tablespoons peanut butter
1/2 cup ground nuts (I used almonds but any will do)

Ingredients for the filling:

One big tub 2% Total Greek Yogurt (approx 500g)
1/2 cup vanilla whey
1 cup liquid egg whites
1/2 cup chopped fresh strawberries

Ingredients for the Strawberry ‘Swirl':

No-sugar added or ‘diabetic’ strawberry jam (could sub this with a fresh strawberry coulis though! That’s probably be even nicer.)

Directions:

1. Heat up your quest bar in the microwave for 10-15 second until it gets soft. Then, immediately blitz it with the rest of the base ingredients until you get a crumbly sort of dough.

2. Press this dough to the base of a small (6″) nonstick springform pan using your fingers. Press it down evenly to cover the entire base.

3. Make the filling by blending all the filling ingredients, except for the strawberries which you want to add at the end (you don’t want to blend them in because you want to retain their texture).

4. Pour the filling on the crust adding a swirl of jam (or strawberry coulis) on top of the filling.

5. Bake for about 50-55 minutes at 160 C (around 325 F) until it feels cooked through but is still wobbly in the center. This part of REALLY important. Don’t let the cheesecake cook ALL the way because it sets as it cools and you want it creamy, not weirdly cakey. So take it out while it’s still slightly wobbly in the center. You can let it sit in the turned-off-oven for 15 minutes too to ensure it sets nicely and evenly.

5. Let it sit for a few hours in the fridge or leave it to set overnight before slicing. When you’re ready to slice, remember to put a knife around the edges before unmolding it first to ensure it doesn’t stick to the sides of the springform pan.

6. Finally, cut yourself a slice (or three) and take in the wonderful sweetness of the world’s most delicious strawberry protein cheesecake. BOOM!
 
Onderspuiten met spray/PAM. Krijgt het een lekker krokant laagje :d

Had ze in een kom 'gecoat' met wat olie, dus ze waren krokant aan de buitenkant. Mochten alleen net wat langer in de oven of misschien zelfs nog even onder de gril.
'T is vooral de binnenkant die moeilijk goed te krijgen is. Vaak worden ze wat zompig.
 
Ontbijtje
2rzqn2e.jpg
 
Ofc!

Is van protein pow :D

http://proteinpow.com/2014/02/strawberryproteincheesecake.html

Ingredients for the base:

1 Strawberry Cheesecake Quest Bar (you can get them here if you’re in the US and here if you’re in the UK)
2 tablespoons peanut butter
1/2 cup ground nuts (I used almonds but any will do)

Ingredients for the filling:

One big tub 2% Total Greek Yogurt (approx 500g)
1/2 cup vanilla whey
1 cup liquid egg whites
1/2 cup chopped fresh strawberries

Ingredients for the Strawberry ‘Swirl':

No-sugar added or ‘diabetic’ strawberry jam (could sub this with a fresh strawberry coulis though! That’s probably be even nicer.)

Directions:

1. Heat up your quest bar in the microwave for 10-15 second until it gets soft. Then, immediately blitz it with the rest of the base ingredients until you get a crumbly sort of dough.

2. Press this dough to the base of a small (6″) nonstick springform pan using your fingers. Press it down evenly to cover the entire base.

3. Make the filling by blending all the filling ingredients, except for the strawberries which you want to add at the end (you don’t want to blend them in because you want to retain their texture).

4. Pour the filling on the crust adding a swirl of jam (or strawberry coulis) on top of the filling.

5. Bake for about 50-55 minutes at 160 C (around 325 F) until it feels cooked through but is still wobbly in the center. This part of REALLY important. Don’t let the cheesecake cook ALL the way because it sets as it cools and you want it creamy, not weirdly cakey. So take it out while it’s still slightly wobbly in the center. You can let it sit in the turned-off-oven for 15 minutes too to ensure it sets nicely and evenly.

5. Let it sit for a few hours in the fridge or leave it to set overnight before slicing. When you’re ready to slice, remember to put a knife around the edges before unmolding it first to ensure it doesn’t stick to the sides of the springform pan.

6. Finally, cut yourself a slice (or three) and take in the wonderful sweetness of the world’s most delicious strawberry protein cheesecake. BOOM!

Nice! binnenkort maar proberen te maken denk ik.
Alleen heb niet zn reep voor de bodem ???
 
Nice! binnenkort maar proberen te maken denk ik.
Alleen heb niet zn reep voor de bodem ???

Is niet erg! Ik heb het met reep gedaan maar dat is de meerwaarde imo niet!

Als alternatief geeft proteinpow dit:

1 and 1/3 cup ground almonds
4 tbsp Sweet Freedom (or agave or honey)
1/2 cup almond butter

Ik heb een reep + pindakaas met stukjes als bodem genomen en dat was super :D

Dus ipv die reep wat pindakaas of een andere soort met wat gemalen amandel en honing en dat dan aanduwen op de bodem :meal:
 
Terug
Naar boven