MuscleMeat

Shredding the fat with carb cycling, quifix's goal!

  • Topic Starter Topic Starter
  • #82
Jonguh, hoeveel cals eiwit carbs en vet is dat dan. Dit is toch niet te volgen zo :p
Ahja, was ik haast vergeten :D! Zal er vanaf nu bij schrijven ;)

hoe hoog is je box eigenlijk?

Dat zal ik vanavond voor je meten ;)


Voeding vandaag (woot, carb up!):
07.30: Havermoutdeeg (80gr havermout + 120gr ei-eiwit) + 80gr tonijn + 40 gr kaas + 100gr tomatensaus = Pizza'tje :d
12.30: 120gr rijst + 200gr kip + 1el ketjap
16.30: 100gr brood + 50gr whey (weinig tijd)
20.30: 800gr ravioli
00.00: 300gr kip

Maaltijd1: 596kcal - 50gr eiwitten - 54gr koolhydraten - 20gr vet
Maaltijd2: 641kcal - 58gr eiwitten - 100gr koolhydraten - 5gr vet
 
Laatst bewerkt:
Pizza als ontbijt dat is nieuw haha, laat het smaken vandaag ;)
Seg 120gr rijst en 200gr kip is zo i zo meer dan 1gr vet hoor.
Zal niet veel zijn, ik gok ruwweg iets van een 8-10gr ofzo.
 
Ahja, was ik haast vergeten :D! Zal er vanaf nu bij schrijven ;)



Dat zal ik vanavond voor je meten ;)


Voeding vandaag (woot, carb up!):
07.30: Havermoutdeeg (80gr havermout + 120gr ei-eiwit) + 80gr tonijn + 40 gr kaas + 100gr tomatensaus = Pizza'tje :d
12.30: 120gr rijst + 200gr kip + 1el ketjap


Maaltijd1: 596kcal - 50gr eiwitten - 54gr koolhydraten - 20gr vet
Maaltijd2: 641kcal - 58gr eiwitten - 100gr koolhydraten - 1gr vet

Haha ik ga die pizza'tje ook proberen!
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #85
Haha ik ga die pizza'tje ook proberen!

Ik zal je even de bereiding meegeven:


Bereidingswijze:

Doe de havermout in een blender en blend het tot een poeder.
Voeg de 3 ei eiwitten toe + wat water en meng dit tot een beslag, voeg eventueel een snufje zout toe.
Zet een koekenpan op het vuur die hier je beslag in, bak dit tot je een soort pannenkoek hebt.
Haal de ''pannenkoek uit de pan: dit is je pizza bodem
Beleg de bodem met de tomatensaus, kaas, tonijn uienringen en de oregano.
Doe deze 10 min. In de oven op 180 graden en klaar is je pizza.



Je kan er natuurlijk ook kip en zo op doen! Hij vult wel heerlijk

---------- Post added do 9 jun 2011 at 16:15 ----------

Pizza als ontbijt dat is nieuw haha, laat het smaken vandaag ;)
Seg 120gr rijst en 200gr kip is zo i zo meer dan 1gr vet hoor.
Zal niet veel zijn, ik gok ruwweg iets van een 8-10gr ofzo.

Ja klopt, ben vet van kip vergeten mee te rekenen. Op pakketje staat 1gr vet / 100gr bij rijst, vind het zelf ook maar beetje raar
 
Die pizza ga ik ook eens maken binnenkort, mmm kijk er al naar uit :p
Ik ga er wel wat paprika en of champignons opleggen :)
 
Ik zal je even de bereiding meegeven:


Bereidingswijze:

Doe de havermout in een blender en blend het tot een poeder.
Voeg de 3 ei eiwitten toe + wat water en meng dit tot een beslag, voeg eventueel een snufje zout toe.
Zet een koekenpan op het vuur die hier je beslag in, bak dit tot je een soort pannenkoek hebt.
Haal de ''pannenkoek uit de pan: dit is je pizza bodem
Beleg de bodem met de tomatensaus, kaas, tonijn uienringen en de oregano.
Doe deze 10 min. In de oven op 180 graden en klaar is je pizza.



Je kan er natuurlijk ook kip en zo op doen! Hij vult wel heerlijk
Zag ik al in ''Recepten'' :thumbs:
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #88
  • Topic Starter Topic Starter
  • #91
Training 09/06 Borst + triceps

Incline Bench Press
14x65
6x70
7x70

Db Bench Press
3x10x23,5

Incline fly

6x16 (schouder voelde plots heel erg k*t)
10x16

Flat Fly

18x11

Skull Crusher
14x22,5
10x26

2H Triceps extension
10x26
6x20


Training van 10/06 Rug + calves
Bent over Row (pro)
12x65
9x67,5
7x70

Kroc Row
13x36
10x38,5
6x41

Pulldown, wide pronated
11x40
7x40
8x40

Kroc Row
17x26

Bent Over Raise
17x5
13x8,5
10x8,5

Barbell Shrug
13x62,5 (voelde vaag aan mijn kruis)
19x62,5 had handdoek in mijn broek gestopt en ging veel beter :thumbs:

Calve Raise (heel erg traag naar beneden + boven vasthouden)
15x62,5
14x62,5
14x62,5
11x62,5

38x62,5 (snelle reps)
 
Nice, sterke shrugs
Wel oppassen met fly's en je schouder, rotator cuff kan erg beschadigen als je te zwaar doorgaat dan ;)
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #97
11.00: 200gr kip
14.00: 200gr kip + 15gr pindakaas
17.00: 200gr kip
20.00: 200gr beef


Heb me 2 pizza's al gemaakt voor maandag:
70gr havermout
5gr zemelen
45gr light kaas
75gr ham
3ei eiwitten
lepeltje tomatensaus

extra zemelen toegevoegd, ben anders bang dat ze niet genoeg vullen :D
 
Laatst bewerkt:
Je kijkt al uit zeker naar wat carbs in uw systeem :D
 
Iets met zet die totale carbs cals eiwitten en vetten dr es bij verdulleme :D
 
Terug
Naar boven