Fitness Seller

Wat eet je nu?

zilvervlies rijst met tonijn
 
Wurst:nanner:

[Afbeelding niet meer beschikbaar]
 
brinta, eieren, kwark
 
Water en cacao (blooker), 2,5 u voor de training.
 
100 gr rijst
50 gr pindas
250 gr kwark
shotje olijfolie

[afbeelding niet meer beschikbaar]
 
Ik ga zo die torilla pizza maken uit recepten topic, drop wel ff een foto als die klaar is!
 
Die fluff lukt me echt nooit, ik krijg alleen een luchtige soort shake.
:eek:
Te veel melk ofzo?

Probeer het anders eens met een beetje water (minder dan je denk nodig te hebben). Met melk had ik ook niet echt succes (maar dat was met whey, misschien dat het met casseine wel lukt)

---------- Post toegevoegd Sat 7 Apr 2012 om 17:19 ----------

Gebruik jij water/melk, zoetstof? En gooi je er ook fruit doorheen?

Ga volgende week een handmixer aanschaffen en wil het ook keer proberen namelijk.

Gisteren was het whey perfection met wat ananassap (althans dat vocht uit zo'n blikje ananas op eigen sap). Een opgeklopt eiwit erdoor helpt natuurlijk ook wel, maar rauwe eieren ... tja...
 
Waarom doen jullie het niet gewoon met ei-wit en spatelen de whey erdoor, en je hebt minder whey nodig en het werkt altijd?
 
Paas ontbijt nomnom

uploadfromtaptalk1333883459807.jpg
 
Eieren (gebakken EN gekookt) en gerookte zalm (dik op een dun crackertje)
 
Lamsbout zo veel als ik op kan.
 
Terug
Naar boven