MuscleMeat

Wat eet je nu?

Halve mango

Wilde zaterdagavond hehe :rolleyes:
 
Pasta met gerookt buikspek en guacamole en tortilla's. Hopelijk gaat het direct naar mijn kondt.

#YOLO
 
Amandelen en walnoten.
 
kwark met kaneel en blauwe bessen
 
Nee 4 weke geleden had.ik een cheatmeal gewoon cheat en toen heb ik 3 weken echt.met berkening 1600 gegeten en.heel soms de 2200 gehaald en nadat ik voroge week mn voedingschema had gemaakt van 2500 ben ik zoveel gaan eten maar daarvoor echt 1 dag.goed gegeten.daarna weer een hele tij 1600

gtfo plz :roflol:
 
wat is er>?
 
Dat at ik nu is het deze.anderhalf tot 2 weken eet ik 2400 tot.2500
 
Iets te scherpe pasta saus gemaakt. Pfffff heet. Maar wel lekkah.
 
rijst met bimi, kip, paprika, lente ui, sambal, kokosmelk en noten. Voor het eerst bimi gehaald, vind er geen reet aan.
 
het lijkt op broccolli (Bimi is een kruising van broccoli met kailian, een Chinese koolsoort)... Kan je beter echte broccoli pakken. Is lekkerder en goedkoper.

OT: amandelen en walnoten..

en zometeen..kwark met blauwe bessen.
 
Deze ochtend 110gram rijstvlokken met 450ml halfvolle lactosevrije melk. 10 min laten koken en afkoelen. Met eiwitshake en banaan.
 
Deze ochtend 110gram rijstvlokken met 450ml halfvolle lactosevrije melk. 10 min laten koken en afkoelen. Met eiwitshake en banaan.

Woow 10 minuten, heb je geen magnetron? Duurt 4,5 minuut ongeveer :p of kan dat niet met lactosevrije melk?

Ik eet zo 55 gr brinta met 350 ml halfvolle melk.
 
Woow 10 minuten, heb je geen magnetron? Duurt 4,5 minuut ongeveer :p of kan dat niet met lactosevrije melk?

Ik eet zo 55 gr brinta met 350 ml halfvolle melk.

In tegenstelling tot Brinta, duurt het langer om die rijstvlokken te koken. Ze moeten wellen. De smaak is vergelijkbaar met havermout alleen minder euhm "slijmerig".

Ben namelijk ook gluten intolerant.
 
In tegenstelling tot Brinta, duurt het langer om die rijstvlokken te koken. Ze moeten wellen. De smaak is vergelijkbaar met havermout alleen minder euhm "slijmerig".

Ben namelijk ook gluten intolerant.

Oooh je kookt die vlokken mee :p dan heb ik niks gezegd haha :)
 
In tegenstelling tot Brinta, duurt het langer om die rijstvlokken te koken. Ze moeten wellen. De smaak is vergelijkbaar met havermout alleen minder euhm "slijmerig".

Ben namelijk ook gluten intolerant.
Miscchien een idee om bambix(babyvoeding). te proberen Is rijstebloem en glutenvrij en makkelijk klaar te maken. Ikzelf doe dat gewoon met whey en water in een shakebaker en drink 't gelijk op.
 
4 bammetjes + 200 gr Muclemeat kipblokjes (natty)
 
Terug
Naar boven