AndroidHealthClinic

Wat is de naturel maximaal haalbare kracht?!?

edgar1979

Cool Novice
Lid sinds
31 dec 2006
Berichten
158
Waardering
1
Hoe sterk kan iemand zijn naturel ben benieuwd waar het natuurlijke plafon ligt bij de algemene krachtsporter/bodybuilding.
Zelf zit ik op 100kg 180cm bf15%.
Mijn max tot nu toe is met bench 212kg 3reps en deadlift max 180kg 8reps.
 
ietswat gekke verhouding :rolleyes:
 
die deadlift kan nog HEEL wat zwaarder, had eigenlijk meer verwacht bij die Bench stats..
Zou me niks verbazen als je bij je bench al in de buurt van JOUW plafond zit...Squat je ook nog? als je dat flink doet helpt het je ook met je DL
 
Hangt van persoon tot persson af.

Er zijn mensen die meteen 250kg dealiften terwijl voor sommige mensen 200kg Dl'en mss zelfs nooit mogelijk zal zijn...
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #5
ik vind persoonlijk benchpress het leukst en deadlift doe ik omdat het erbij hoort maar piek nooit echt met 1 of 2 reps en je rug trainen(deadlift) vind ik ook best link als je er ooit door gaat ben je de lul dus doe voorzichtig aan en steeds een plakje erbij maar blijf meer reps doen(8x).
En aan squaten heb ik een hekel pak meestal die (squat)machines en dan 20x 150kg lekker diep en kuiten 10x 300kg.
Maar wat ik zou willen weten wat naturel haalbaar is!!!!????
 
De bench zal nog veel uit te halen zijn, 260 moet zeker lukken. Want het is immers wat je er zelf van maakt, 275 zou ook mogelijk zijn, als jij dat wilt uiteraard.

DL lijkt op de absolute piek te liggen, zou bij deze oefening dus de handdoek in de ring gooien.

Gewoon lekker blijven squatten nu het winter is, als het weer wat zacht wordt kun je de racefiets pakken.
 
De bench zal nog veel uit te halen zijn, 260 moet zeker lukken. Want het is immers wat je er zelf van maakt, 275 zou ook mogelijk zijn, als jij dat wilt uiteraard.

DL lijkt op de absolute piek te liggen, zou bij deze oefening dus de handdoek in de ring gooien.

Gewoon lekker blijven squatten nu het winter is, als het weer wat zacht wordt kun je de racefiets pakken.

oookeee...... :rolleyes:
 
Lol, ik zou zeggen werk 'es aan je deadlift. Met banken zit je wss al tegen je plafond, of iig in de buurt. Ik bedoel niet dat je die dan moet gaan verwaarlozen maar misschien kan je 'es beter zwaarder gaan squaten en deadliften.
 
maximaal naturel haalbaar = 1RM
 
300 moet makkelijk te halen zijn zeker bij zo een hoog vetpercentage als 15%
 
Iedereen kan 200 deadliften. (met een normaal functionerend lichaam iig.)
 
en 80 kilo voor n*gers en aziaten.
 
Ooit bench met rond de 150 kilos gedrukt toen ik een tijdje PL-style trainde, de laatste 10 jaren zeker niet meer... train met rond de 90kg tot 120kg.
Deadlifts en squats zeg ik liever niet, die zijn erg laag in vergelijk met de meeste beginnende BB'er hier op het forum :o, interessert mij ook niet zolang het spiegelbeeld mij nog vriendelijk groet :)
 
Ooit bench met rond de 150 kilos gedrukt toen ik een tijdje PL-style trainde, de laatste 10 jaren zeker niet meer... train met rond de 90kg tot 120kg.
Deadlifts en squats zeg ik liever niet, die zijn erg laag in vergelijk met de meeste beginnende BB'er hier op het forum :o, interessert mij ook niet zolang het spiegelbeeld mij nog vriendelijk groet :)

Zal er meer op neer komen dat jij een van de weinige bent hier die niet overdrijft en gewoon eerlijk is over zijn stats :D

Ach ja internet he.
 
Er zit trouwens niet meer dan 100kg steekgewicht op een chest-press, dus een nutteloze vraag.
 
De toekomst van ons voedsel: landbouw of laboratorium?

Tegenlicht -> Afleveringen -> De toekomst van ons voedsel: landbouw of laboratorium?

maandag 28 januari 2008 21:00 Ned 2.

Wat brengt de toekomst op ons bord? Wordt het ambachtelijk of industrieel vervaardigd voedsel? Wordt het fast of slow? "Ik zou alleen maar eten wat je overgrootmoeder zou herkennen als eten," zegt de gezaghebbende Amerikaanse journalist Prof. Michael Pollan, auteur van de bestseller The Omnivore's Dilemma. Als centrale spreker schetst hij in deze uitzending de ontwikkeling van voedsel en voedselproductie in de Westerse wereld en laat hij zien waarom de VS hopelijk níet model staan voor de toekomstige voedselvoorziening in Europa.
Gefascineerd door de vraag hoe we in de toekomst de groeiende wereldbevolking kunnen voeden, gaat regisseur IJsbrand van Veelen op zoek naar de mensen die werken aan het voedsel van morgen. Ligt de oplossing in de traditie, zoals de SlowFood-beweging beweert? Of moeten we vertrouwen op de moderne laboratoria van de voedselindustrie? In deze Tegenlicht een beeldverslag uit de werelden van de traditioneel gerookte prosciutto én de vleesvervangers, van de Chianti Classico én de magere mayonaise die volvet smaakt.

Eind jaren tachtig richtte de Italiaanse journalist Carlo Petrini de Slow Food-beweging op als tegenhanger van de oprukkende cultuur van fast food en industrieel vervaardigd voedsel. Zijn beweging propageert lekker, puur en eerlijk voedsel en heeft inmiddels zo'n 80 duizend volgelingen wereldwijd, van wie zeventienhonderd in Nederland. Petrini is tevens de grondlegger van de eerste Gastronomische Universiteit ter wereld in het Noord-Italiaanse plaatsje Bra.

Daar volgt regisseur IJsbrand van Veelen de Nederlandse studente Nicole Berkelmans, die vorig jaar tot de prestigieuze universiteit werd toegelaten. Ook sprak hij uitgebreid met Petrini zelf, die er van overtuigd is dat een ecologische ramp alleen te voorkomen valt als de wereldbevolking zich gaat voeden met lokale en regionale eko-produkten.

Onmogelijk, stellen Remko Boom en Jan Weststrate, respectievelijk professor Food Processing aan de Wageningen Universiteit en Hoofd Research en Development van Unilever. De wereld beschikt over onvoldoende agrarische mogelijkheden om de wereldbevolking te voeden. Daarom moet er volgens hen gezocht worden naar nieuwe producten en productiemethoden.

Dat gebeurt onder meer in Wageningen, waar promovendus Koen van Dijke een revolutionaire techniek ontwikkelt om het vetgehalte in levensmiddelen drastisch terug te brengen. Een rondleiding door de laboratoria en proefkeukens van Unilever laat zien dat de industrie zelf ook zoekt naar oplossingen van het voedselprobleem.

Wat wordt het, landbouw of laboratorium?


Regie: IJsbrand van Veelen
Research: Henneke Hagen/Gijs Meyer Swantee
Produktie: Miriam Bos
Eindredactie: Jos de Putter/Doke Romeijn Extra: de integrale versie van het interview met Michael Pollan
Extra: Video 'food designer' Katja Gruijters
Wat zullen we eten?
VPRO Gidsartikel
Special: De wereld van morgen
 
Terug
Naar boven