AndroidHealthClinic

Sponsored sticky Musclemeat.nl - Vlees online bestellen

Zeer tevreden lekkere kip en vind de eiwitten uit pak echt een uitkomst!
 
@Scoobz0r gefeliciteerd met jullie samenwerking met mister flavor :D, bestel daar wel vaker kruiden maar dat kan ik nu dus mooi op 1 site doen :cool:

geldt overigens ook voor de overige mensen hier, dat zijn echt goede kruiden :thumbs:
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #7.164
Zeer tevreden lekkere kip en vind de eiwitten uit pak echt een uitkomst!

:thumbs: top

Goeie voor volgende keer! Ik hou m in mn achterhoofd, thanks!

Zeker doen!

@Scoobz0r gefeliciteerd met jullie samenwerking met mister flavor :D, bestel daar wel vaker kruiden maar dat kan ik nu dus mooi op 1 site doen :cool:

geldt overigens ook voor de overige mensen hier, dat zijn echt goede kruiden :thumbs:

Mr flavor wil eigenlijk geen wederverkoop, maar het past zo goed bij ons concept dat er een uitzondering gemaakt is. Het is wel ongeveer een euro duurder dan onze Verstegen kruiden, maar daar staat wel een 10x betere smaak sensatie tegenover en wat andere voordelen die opgesomd staan bij het product (clean).

Top, danku. Kan niet wachten tot ik thuis van werk ben. Meteen pakketje ophalen :D Over die gekookte eiren, toen ik nog in de horeca werkte werd ik niet blij van die bakken met eieren. Die lucht is niet normaal.

Haha leuk! Ja die ervaring hadden wij dus ook met de bakken, helaas...

had de vorige keer van die nieuwe burgers bij me bestelling maar staan nog niet op de site heb nu 2x 7kipburgers gedaan mocht je die burgers nog kunnen leveren doe er 7 vn 7 kipburgers.

100039814

De nieuwe versie van low fat wordt deze maandag verwacht!

Kipburgers? Had niemand dat kunnen mentione gvd

je weet niet wat je mist maat.

De kipfiletburgers zijn idd awesome :). Gisteren iemand die bestelde er 10kg van haha, forever kip

Ik ben ook erg tevreden met de eerste bestelling! :)
Blijf ook zeker bestellen.

Fijn om te horen! We hebben inmiddels rond de 250 producten, dus je hebt nog heel wat leuks te proberen.




High Protein Roti Rol (39gr eiwit)!

f1b62x.jpg


Een roti rol... wie lust het niet? Helaas is een goede voedingswaarde hierbij vaak ver te zoeken. Vaak zit er weinig vlees en veel aardappel en groente in. Hoe mooi zou het zijn als je eens een roti rol als maaltijd kunt eten die niet alleen erg lekker is, maar ook nog eens goede voedingswaarde heeft? Muscle Meat heeft daarom een bomvol gevulde roti rol ontwikkelt met enorm veel kipfilet en orginele roti ingredienten.

http://musclemeat.nl/high-protein-roti-rol

  • De High Protein Roti Rol is groot, vullend, enorm lekker en bevat maar liefst 39gr eiwit waarvan minimaal 30gr uit dierlijk eiwit (Nederlandse kipfilet).
  • Wordt als volledige maaltijd beschouwd door zijn hoge voedingswaarden (afgerond 600kcal, 48gr koohlydraten, 39gr eiwit en 28gr vet).
  • Voor de prijs heb je dus twee complete high protein maaltijden.
  • Hoog in complexe koolhydraten, laag in suiker en zout.
  • Kant-en-klaar: kan meteen gegeten worden na het ontdooien of opwarmen (magnetron, pan etc.).
  • Herkomst: Nederlands.

 
Laatst bewerkt:
Iemand die het low fat rundergehakt kan bereiden zodanig dat het niet droog is? Graag tips :)
Ik heb het al op verschillende manieren geprobeerd maar telkens is het mij niet gelukt... Was altijd droog :(
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #7.166
Iemand die het low fat rundergehakt kan bereiden zodanig dat het niet droog is? Graag tips :)
Ik heb het al op verschillende manieren geprobeerd maar telkens is het mij niet gelukt... Was altijd droog :(

Hey dat is vreemd, daar staat het gehakt niet bepaald bekend om (zeg ik je ook eerlijk uit eigen ervaring en van onze werknemer. Het wordt hier regelmatig gegeten door de prijs en goede voedingswaarde)! De vraag is denk ik eerder hoe jij het nu doet, zodat ik/we kunnen zien wat er fout gaat. Zelf doe ik het vrij simpel. Pakje in lauw/koud water leggen. Zorg dat het volledig ontdooit is!! Als je het bakt wanneer bv de kern of een stuk nog bevroren is, heeft dit erge invloed op de kwaliteit na het bakken (droog). Middelmatig vuur bakken. Bak het niet als 1 klomp gehakt. Wanneer de klomp volledig ontdooi in je pan zit, hak het met een spatel in iedere hand fijn tot stukjes, daardoor is het snel gaar (oppervlakte vergroot). Regelmatig keren/husselen. Wanneer het bruin is, is het klaar, niet naar donkerbruin tot een hardere buiten kant van het gehakt bakken. Vries het bereide gehakt niet opnieuw in, daar heb ik zelf een slechte ervaring mee, omdat je dan nog een keer vocht verliest (door ontdooi proces).
 
High Protein Roti Rol (39gr eiwit)!

f1b62x.jpg


Een roti rol... wie lust het niet? Helaas is een goede voedingswaarde hierbij vaak ver te zoeken. Vaak zit er weinig vlees en veel aardappel en groente in. Hoe mooi zou het zijn als je eens een roti rol als maaltijd kunt eten die niet alleen erg lekker is, maar ook nog eens goede voedingswaarde heeft? Muscle Meat heeft daarom een bomvol gevulde roti rol ontwikkelt met enorm veel kipfilet en orginele roti ingredienten.

http://musclemeat.nl/high-protein-roti-rol

  • De High Protein Roti Rol is groot, vullend, enorm lekker en bevat maar liefst 39gr eiwit waarvan minimaal 30gr uit dierlijk eiwit (Nederlandse kipfilet).
  • Wordt als volledige maaltijd beschouwd door zijn hoge voedingswaarden (afgerond 600kcal, 48gr koohlydraten, 39gr eiwit en 28gr vet).
  • Voor de prijs heb je dus twee complete high protein maaltijden.
  • Hoog in complexe koolhydraten, laag in suiker en zout.
  • Kant-en-klaar: kan meteen gegeten worden na het ontdooien of opwarmen (magnetron, pan etc.).
  • Herkomst: Nederlands.

Damn ziet er lekker uit en handig! Maar stop nou eens met ui overal in te fl*kkeren :(
 
Hey dat is vreemd, daar staat het gehakt niet bepaald bekend om (zeg ik je ook eerlijk uit eigen ervaring en van onze werknemer. Het wordt hier regelmatig gegeten door de prijs en goede voedingswaarde)! De vraag is denk ik eerder hoe jij het nu doet, zodat ik/we kunnen zien wat er fout gaat. Zelf doe ik het vrij simpel. Pakje in lauw/koud water leggen. Zorg dat het volledig ontdooit is!! Als je het bakt wanneer bv de kern of een stuk nog bevroren is, heeft dit erge invloed op de kwaliteit na het bakken (droog). Middelmatig vuur bakken. Bak het niet als 1 klomp gehakt. Wanneer de klomp volledig ontdooi in je pan zit, hak het met een spatel in iedere hand fijn tot stukjes, daardoor is het snel gaar (oppervlakte vergroot). Regelmatig keren/husselen. Wanneer het bruin is, is het klaar, niet naar donkerbruin tot een hardere buiten kant van het gehakt bakken. Vries het bereide gehakt niet opnieuw in, daar heb ik zelf een slechte ervaring mee, omdat je dan nog een keer vocht verliest (door ontdooi proces).

Ik dacht ook dat het droog zou zijn als er minder vet inzat, maar niet is minder waar. geheel rustig ontdooien is wel een goede. Ik heb de Argentijnse kip ook wel eens tot rubber gebakken door deze half te ontdooien in heet water en met nog bevroren kern in blokjes te snijden en in de pan te bakken. Ik "rul" het gehakt ook en het blijft goed mals. Gebruik voor deze wel altijd een tikje olie of bakboter, bij vetter gehakt doe ik dat niet. Wat je eventueel kan doen is een heel klein scheutje soja toevoegen vlak voor het klaar is. Dan voeg je wat vocht toe en zout voor de smaak. Of maak er een gerecht van met tomatensaus, beetje fijne groenten erdoor en pasta en klaar.
 
Ik heb ze eens als hamburgers gemaakt en als gehaktbroodje in de oven.
Zal het eens in de pan fijn bakken zoals jullie zeggen :)
Ik laat het nog weten.
Bedankt guys!!
 
Zojuist 10kg kip besteld (gelijk in mijn 1e bestelling). Enkel wel jammer dat mijn heel de week geen SMS binnenkreeg voor mijn TAN code anders had ik het vandaag al binnen :P

100040438
 
Zojuist 10kg kip besteld (gelijk in mijn 1e bestelling). Enkel wel jammer dat mijn heel de week geen SMS binnenkreeg voor mijn TAN code anders had ik het vandaag al binnen :P

100040438


dat ligt aan je bank dan.... heb ik ook heeeeel soms, dan heb je een knop ''geen TAN ontvangen''
 
dat ligt aan je bank dan.... heb ik ook heeeeel soms, dan heb je een knop ''geen TAN ontvangen''

Nee haha, ik had op mijn telefoon ook tijdelijk geen internet (had hier verder niet naar gekeken) de volgende ochtend op mn werk ff telefoon opnieuw opgestart en toen begon internet weer te werken, kreeg meerdere smsjes binnen en 2 gemiste oproepen. Lag dus zeker aan mijn telefoon ;)
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #7.174
Ik dacht ook dat het droog zou zijn als er minder vet inzat, maar niet is minder waar. geheel rustig ontdooien is wel een goede. Ik heb de Argentijnse kip ook wel eens tot rubber gebakken door deze half te ontdooien in heet water en met nog bevroren kern in blokjes te snijden en in de pan te bakken. Ik "rul" het gehakt ook en het blijft goed mals. Gebruik voor deze wel altijd een tikje olie of bakboter, bij vetter gehakt doe ik dat niet. Wat je eventueel kan doen is een heel klein scheutje soja toevoegen vlak voor het klaar is. Dan voeg je wat vocht toe en zout voor de smaak. Of maak er een gerecht van met tomatensaus, beetje fijne groenten erdoor en pasta en klaar.

Ik heb ze eens als hamburgers gemaakt en als gehaktbroodje in de oven.
Zal het eens in de pan fijn bakken zoals jullie zeggen :)
Ik laat het nog weten.
Bedankt guys!!

Mooie tips Webby! Ben benieuwd of het nu beter gaan flipmacinne.

Zojuist 10kg kip besteld (gelijk in mijn 1e bestelling). Enkel wel jammer dat mijn heel de week geen SMS binnenkreeg voor mijn TAN code anders had ik het vandaag al binnen :P

100040438

Thnx voor je order! :meal: Argentijnse kipfilets.


Hehe lache. Ze hebben wel een paar hele oude foto's van mij gepakt, 3 jaar terug -25kg lichaamsgewicht xD. Op mijn fb 1ste en 2de post vind je mijn fibo 2016 'beleving': https://www.facebook.com/olivier.richters
 
Laatst bewerkt:
Gisteren het rundergehakt gebakken zoals jullie me adviseerden en het is gelukt, het was echt lekker en niet droog. Morgen een nieuwe bestelling :-)
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #7.176
Gisteren het rundergehakt gebakken zoals jullie me adviseerden en het is gelukt, het was echt lekker en niet droog. Morgen een nieuwe bestelling :-)

:thumbs: top! Blij dat je een bericht plaatste hier. Zou zonde geweest zijn dat je een product afkeurt door een verkeerde bereidings manier. Alvast bedankt voor je volgende bestelling.



Low fat hamburger vernieuwd!

Onze meest populaire burger: Low Fat Hamburger (4.3% vet lab tested), is vernieuwd!! http://musclemeat.nl/low-fat-hamburgers

Het recept is hetzelfde gebleven waardoor alle unieke kenmerken hieronder er nog steeds zijn. Echter is de structuur verbeterd (ruller, minder stevig, luchtiger) door het gebruik van een nieuwe hamburgermachine. Deze machine geeft een hele nieuwe beleving aan de burger, waardoor we hem opnieuw introduceren. De kenmerken:

  • Extreem laag vet, slechts 4,3%. Doorsnee mager rundergehakt is 10-15%.
  • Zeer scherpe prijs en nog betere voedingswaarde dan welke burger ook.
  • Door het lage vet % zit de burger hoog in zijn eiwitgehalten.
  • Het gehakt is door ons labtested: http://tinyurl.com/zmezwlw
  • 100% gebruik van rundvlees. Geen mix van rund/varken.
  • Geen toevoegingen: smaakversterkers, of vet.
  • Het gebruik van een natuurlijke glutenvrije vezel om de hamburger bij elkaar te houden
  • De smaak van boerenkruiden
  • Home made Muscle Meat recipe!

    imv6g2.jpg
 
Ik vond de oude burger erg lekker, maar mijn vriendin was inderdaad geen fan van de structuur (ze eet de kipburger als alternatief). Volgende bestelling deze eens proberen, net te laat voor mijn vorige bestelling.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #7.178
Ik vond de oude burger erg lekker, maar mijn vriendin was inderdaad geen fan van de structuur (ze eet de kipburger als alternatief). Volgende bestelling deze eens proberen, net te laat voor mijn vorige bestelling.

Duidelijk verhaal :)! Dan gaat je vriendin hiermee heel blij zijn. Nu worden de kipfiletburgers bij een andere partner van ons geproduceerd, maar daarvoor wordt wel hetzelfde type machine gebruikt waar de low fat hamburgers nu ook meegemaakt worden. De machine waarmee de low fat hamburgers eerst gemaakt werden drukte perste het recept te hard in elkaar tot burger. Het garen van de burger in de pan duurde daardoor ook veel langer dan nu, omdat nu het vlees losser / ruller is. Ben benieuwd naar je mening bij je volgende order!
 
Komt er ooit nog Musclemeat ijs?
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #7.180
Komt er ooit nog Musclemeat ijs?

Jazeker! Het recept is af. Lab test is ook binnen. Een 500ml pot bevat 51.0gr eiwit met dank aan XXL :meal:. We zijn met het label nu bezig. Daarna drukken, dan productie, dan lanceren. We hopen het binnen 4 weken in de shop te hebben.
 
Terug
Naar boven