Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.
Ga nog best vaak naar de appie (om de dag ongeveer). Drink zo'n 4 bullit per dag en voor al het andere ga ik natuurlijk nog. Koop er inderdaad alleen vrijwel nooit vlees.
Ga nog best vaak naar de appie (om de dag ongeveer). Drink zo'n 4 bullit per dag en voor al het andere ga ik natuurlijk nog. Koop er inderdaad alleen vrijwel nooit vlees.
Ik kan er zeker begrip voor opbrengen hoor, ik had die pagina bekeken (maar blijkbaar niet goed genoeg), ik zag de verzendkosten namelijk niet staan onder verzendproces in Nederland, en had niet gezien dat er een kopje verzendkosten staan. Bij deze neem ik de transparantie opmerking terug
Dat gaat zeker smaken Galen! We hebben bewust voor een wat luxere spareribs gekozen. Deze worden alleen bij restaurants door Nederland geleverd. Daarnaast hebben we voor de schoonste marinade gekozen die er is, van hetzelfde type als de gemarineerde biefstukken maar dan een nieuwe smaak. Het gewicht zit rond de 800gr. De afwijking zit hem zoals je zegt in het gewicht van het bot. We zorgen daarom voor dat er altijd 10 ribs in een pak zit.
Ga nog best vaak naar de appie (om de dag ongeveer). Drink zo'n 4 bullit per dag en voor al het andere ga ik natuurlijk nog. Koop er inderdaad alleen vrijwel nooit vlees.
Mooi om te lezen, bedankt . Ik heb 100050902 opgezocht maar die komt niet overeen met een smoothie product bestelling, maar als je vragen hebt of tips wil u roept maar !
Vind ik niet te vreten. De zalm is ook niet echt gerookt (wellicht gestoomd) maar simpelweg ingesmeerd met "vloeibare rook" / "rookaroma". De oude zalm had wel teveel zout maar die was onderliggend ten minste lekker en wellicht ook écht gerookt. De nieuwe met vloeibare rook heeft een slechte bijsmaak en een enorm nare nasmaak (walgelijk). Tussen de nieuwe zalm zul je ook zwarte bollen vinden, hoogstwaarschijnlijk klonters "vloeibare rook". Geen aanrader!
Wat ik nog het ergst vind is dat Musclemeat zich voorstelde het doel te hebben eerlijk te zijn over de producten die ze leveren. Op hun website zie echter nergens iets over bv die vloeibare rook in de zalm, in tegenstelling staat er:
"Als laatst heeft gerookte zalm heeft een fantatische smaak, omdat het beukenhout gerookt wordt..." en "...ze zijn immers hetzelfde rookproces door gegaan en zaten voordat het gesneden werd gewoon aan hetzelfde stuk vast". De pagina van het product doet zelfs uitschijnen dat het écht gerook is. Zou me zelfs niet verbazen moesten ze wettelijk niet in orde zijn met de productbeschrijving (misleidend). Dit was veruit de grootste teleurstelling die ik ooit heb gehad met Musclemeat.
En nu ik toch bezig ben: over het nieuwe gehakt krijg je ook niet te horen wat er exact inzit (duidelijk geen pure biefstuk zoals het oude). Al snap ik de verandering enigszins wel: het nieuwe gehakt is makkelijker te verwerken. Het oude was wel moeilijker te verwerken maar ik vond het ook smaakvoller. Jammer dat het nieuwe & oude gehakt niet gewoon naast elkaar kunnen bestaan, ik ben best bereid om wat meer neer te tellen voor het oude smaakvollere gehakt. De volgende keer probeer ik runderkogelbiefstuk tartaar als vervanging.
Vroeger was ik heel erg tevreden over Musclemeat maar het lijkt erop dat ze met de tijd hun startwaarden van kwaliteit en transparantie vergeten zijn. Mijn vertrouwen in Musclemeat heeft alvast een dikke deuk gekregen omwille van het gehakt en vooral de zalm. Wat meer informatie & transparantie over wat je werkelijk krijgt is gewenst.
Over andere producten ben ik wel tevreden: runderkogelbiefstuk, garnalen, kangoeroe, loempias, ... allemaal top. Maar een volgende f**k-up waarbij ik iets anders krijg dan wat ik verwacht (wegens gebrek aan informatie & transparantie op de website) zou voor mij alvast de laatste bestelling betekenen. Indien er meer informatie over de zalm & gehakt aanwezig was had ik die kunnen vermijden of een sample kunnen bestellen!
Ah lees het net niet op tijd, PostNL is net geweest. Je kunt ook via de kalender vooruit bestellen, maar dat wist je waarschijnlijk al. Alvast bedank voor je bestelling!
. Ik zie dat je ook de gele variant smoothie hebt gekozen. Die vind ik zelf het lekkerst, maar de andere zijn misschien wat interessanter qua ingrediënten. Ben benieuwd wat je er van vindt! Product is nog maar net online en tot nu toe 1 review binnen welke positief was.
Yes! Is maandag binnen gekomen. Het zoutgehalte is nu naar 1%, dus 1gr per 100gr product, verlaagd. Echter nu al bijna op... iedereen zat er blijkbaar op te wachten. We hebben nog 8kg dus wees er snel bij. Nieuwe batch komt aankomende maandag wel alweer binnen.
Vind ik niet te vreten. De zalm is ook niet echt gerookt (wellicht gestoomd) maar simpelweg ingesmeerd met "vloeibare rook" / "rookaroma". De oude zalm had wel teveel zout maar die was onderliggend ten minste lekker en wellicht ook écht gerookt. De nieuwe met vloeibare rook heeft een slechte bijsmaak en een enorm nare nasmaak (walgelijk). Tussen de nieuwe zalm zul je ook zwarte bollen vinden, hoogstwaarschijnlijk klonters "vloeibare rook". Geen aanrader!
Wat ik nog het ergst vind is dat Musclemeat zich voorstelde het doel te hebben eerlijk te zijn over de producten die ze leveren. Op hun website zie echter nergens iets over bv die vloeibare rook in de zalm, in tegenstelling staat er:
"Als laatst heeft gerookte zalm heeft een fantatische smaak, omdat het beukenhout gerookt wordt..." en "...ze zijn immers hetzelfde rookproces door gegaan en zaten voordat het gesneden werd gewoon aan hetzelfde stuk vast". De pagina van het product doet zelfs uitschijnen dat het écht gerook is. Zou me zelfs niet verbazen moesten ze wettelijk niet in orde zijn met de productbeschrijving (misleidend). Dit was veruit de grootste teleurstelling die ik ooit heb gehad met Musclemeat.
En nu ik toch bezig ben: over het nieuwe gehakt krijg je ook niet te horen wat er exact inzit (duidelijk geen pure biefstuk zoals het oude). Al snap ik de verandering enigszins wel: het nieuwe gehakt is makkelijker te verwerken. Het oude was wel moeilijker te verwerken maar ik vond het ook smaakvoller. Jammer dat het nieuwe & oude gehakt niet gewoon naast elkaar kunnen bestaan, ik ben best bereid om wat meer neer te tellen voor het oude smaakvollere gehakt. De volgende keer probeer ik runderkogelbiefstuk tartaar als vervanging.
Vroeger was ik heel erg tevreden over Musclemeat maar het lijkt erop dat ze met de tijd hun startwaarden van kwaliteit en transparantie vergeten zijn. Mijn vertrouwen in Musclemeat heeft alvast een dikke deuk gekregen omwille van het gehakt en vooral de zalm. Wat meer informatie & transparantie over wat je werkelijk krijgt is gewenst.
Over andere producten ben ik wel tevreden: runderkogelbiefstuk, garnalen, kangoeroe, loempias, ... allemaal top. Maar een volgende f**k-up waarbij ik iets anders krijg dan wat ik verwacht (wegens gebrek aan informatie & transparantie op de website) zou voor mij alvast de laatste bestelling betekenen. Indien er meer informatie over de zalm & gehakt aanwezig was had ik die kunnen vermijden of een sample kunnen bestellen!
Hoi Whami, bedankt voor je feedback. Als er iemand transparant is hoop ik dat muscle meat het wel is. Je vraagt om meer transparantie, maar je mag ons hier op het forum en per mail ook alles vragen en we zullen ook altijd antwoorden zoals het is. Ik typ daarom ook graag onderstaande voor je uit en hoop dat er veel duidelijk wordt. Ik hoop ook je vertrouwen in ons terug te winnen want als je de achtergrond hieronder leest, denk ik dat het je begrijpt. Zie spoiler.
Gehakt
Het gehakt is nog steeds hetzelfde product, als in dezelfde grondstof wordt nog altijd gebruikt. Ook voor de low fat hamburgers. Echter de fabriek is veranderd. Je moet het zo zien dat er een groot bedrijf is in Nederland die meerdere fabriek over heel Nederland heeft. (namen wil ik je best via PM geven van de leverancier, al kun je dat zelf ook herleiden met het EG-nummer dat op de verpakking staat. De ene fabriek is gespecialiseerd in Broodbeleg maken, de ander in alleen kipfilet producten en ga zo maar door. Nu werden onze low fat hamburgers en low fat gehakt gemaakt in deze broodbeleg fabriek, wat niet heel logisch is, maar daar zijn we nu eenmaal begonnen. Ze hebben daar wel de machines voor, maar niet als fabriek zijnde hierin gespecialiseerd. Omdat we nu grotere orders plaatsen is er overleg met ons geweest om het te laten produceren in de gespecialiseerde fabriek met twee voordelen. Voor hun is het makkelijker omdat ze sneller batches kunnen maken (gestroomlijnder proces) en voor ons dat het product verbeterd. Zo hebben we de low fat hamburger opnieuw geïntroduceerd op Facebook en onze nieuwsbrief met een verbeterde structuur, want deze machine maakt de hamburgers ruller waardoor lekkerder, zie: http://tinyurl.com/jcu6eyp . We krijgen ook alleen maar positieve feedback van oude klanten die de low fat hamburger versie ervoor kenden.
Omdat het dezelfde grondstof is, is het gehakt ook mee verhuist naar deze fabriek. Ja, het is mij ook opgevallen dat de structuur iets veranderd is (zachter en losser), maar naar onze mening is dit positief. Daarom is het belangrijk dat we feedback als die van jouw krijgen als men zachter en losser negatief vindt. Als we dat van meerdere horen kunnen we handelen. N.a.v. van je bericht heb ik nog net de kwaliteits persoon van dit product kunnen bereiken en die heeft de zachtere lossere structuur kunnen verklaren. Het kan zijn dat het in de broodbeleg fabriek 2x werd vermalen en nu 1x. Bij 2x malen komen de eiwitten meer naar het oppervlakte, waardoor de structuur steviger wordt. Het zijn geen extra kosten om het 1x of 2x te vermalen, het is de voorkeur die je hebt hoe het product eruit komt. Je kunt het bv ook zo vaak vermalen dat de witte stukjes die je ziet (bindweefsel) zoals in de supermarkt niet meer te zien zijn. Maar dat hebben we getest en dat werd niet smakelijk. N.a.v. jouw 'klacht/opmerking' gaan we kijken of 2x malen in deze machine positief uitwerkt of niet. Ik kan je beloven dat je dus 100% hetzelfde product (vlees) eet, maar het vermaal proces veranderd / verplaatst is.
Je zegt dat we niet transparant zijn omdat we eerst puur biefstuk gehakt verkochten en nu niet, maar puur biefstuk gehakt noemen we onze ''Runderkogelbiefstuk tartaar'', een ander product. Wat dit gehakt is, is hetgeen dat bij het product staat (transparant), zie spoiler:
Een rund wordt verdeeld. De delen worden vlies en vet vrij gemaakt (schoongemaakt). Dit wordt vervolgens gesneden. Dan vallen de dunne en eindstukken er af. Daar wordt dit gehakt van gemaakt.
Anders gezegd: verschillende runddelen worden continue daar schoongemaakt. Hetgeen dat er overblijft bij dit proces wordt vermalen. Dit hebben we gelabtest (.pdf kan ik je mailen) en daar kwam 5.2% vet uit en 21gr eiwit. Biefstuk kun je het dan ook niet noemen en doen we dan ook niet, omdat het verschillende delen zijn die vermalen worden.
Zalm
Ik vind je beschuldiging echt hard en ontzettend onterecht over het beukenhout. Je had ons namelijk ook kunnen vragen waarom het anders smaakt, of wat de rode bolletjes (zeer zelden) zijn die je ziet. Daarin tegen zeg je meteen dat we liegen en de klant misleiden, dat betreur ik. Na aanleiding hiervan heb ik nog net voor 18:00 de productieleider van dit product kunnen bereiken. Ik heb nogmaals bevestigd gekregen dat er beukenhout gebruikt wordt. Ik heb zelf ook het hele proces gezien in de fabriek. Hun voorstel van hem (productieleider) is om dit (dat het op beukenhout gerookt is) op het label te vermelden. Zo zijn zij wettelijk strafbaar als dit niet gebeurd. De batch die maandag binnenkomt zal deze tekst nu bevatten. De zwarte bolletjes waar je ons ook mee beschuldigd en niet vraagt wat het is zijn bloedstolsels van de zalm. Dit is zo klein en zo minuscuul net zoals heel af en toe een schub dat ik het niet heb uitgelegd op de pagina. Ik heb het nu bij de product informatie erbij gezet voor degene die het zich afvragen.
Maar goed. We zijn inderdaad van zalmsnippers veranderd en dit is (transparant) op facebook, nieuwsbrief en hier vermeld. Daarnaast het woordje ''VERNIEUWD'' in de titel, zodat je zelf kan beslissen of je dit product wilt proberen, wetend dat het anders is dan het oude.
Zoals in de tekst gezegd wordt het nu van een ander deel gemaakt, hetgeen naast de ruggengraat. Dit is zachter van structuur en heel verschillend van de rest van de zalm, wat wij zelf veel fijner vinden om te eten. Het positieve is dat het echt puur ''vlees'' is. Geen vet bruining meer, het hele pakje is mooi roze zoals op de product foto. Je zou het ook gerookte zalm tartaar kunnen noemen. We hebben veel positieve berichten gehad over de structuur (emails en fb berichten), maar ook een aantal als die van jouw dat ze de vorige lekkerder vonden. Smaken verschillen, over de vorige gerookte zalm waren de meningen ook verdeeld. Het is een lastig product om 100% tevredenheid bij iedereen te krijgen. De klachten waren over die zalm vooral: te zout, te grote verpakking. Dit hebben we veranderd, samen met de grondstof en vermeld in de product uitleg.
Ik hoop dit wel positief met je te kunnen eindigen. Zo te lezen bestel je allang bij ons en normaliter ben je altijd tevreden. Deze tevredenheid willen we graag houden. We hebben hier bij onze klantenservice een ''policy'' over als iemand niet tevreden is. We zorgen altijd als iemand niet tevreden is over een product (wel een grondige reden natuurlijk), hij weer tevreden wordt. Als je ons even mailt en naar dit bericht verwijst, dan krijg je een positief bericht terug. Ik stuur je anders wel een PM nadat je dit gelezen hebt. Hopelijk kunnen we elkaar gewoon de hand (virtueel ) schudden.
Hoi Whami, bedankt voor je feedback. Als er iemand transparant is hoop ik dat muscle meat het wel is. Je vraagt om meer transparantie, maar je mag ons hier op het forum en per mail ook alles vragen en we zullen ook altijd antwoorden zoals het is. Ik typ daarom ook graag onderstaande voor je uit en hoop dat er veel duidelijk wordt. Ik hoop ook je vertrouwen in ons terug te winnen want als je de achtergrond hieronder leest, denk ik dat het je begrijpt.
Sinds het "zalm incident" had ik verder niet meer van de zalm gegeten. Mijn post kwam er nadat ik een nieuwe bestelling plaatste en toevallig even hier kwam kijken. Het woord zalm zien in de thread triggerde me terug naar de nare ervaring die ik had. Ik heb dan besloten nog maar eens een pakje zalm te proberen na je antwoord... Deze was perfect normaal en was niet zo walgelijk zoals het "zalm incident". Deze bevatte overigens het zwarte slijm niet (de eerder genoemde zwarte bollen, kwa stuctuur heel stroperig). En even benadrukken dat dit zwarte slijm werkelijk pikzwart was en niet rood. Ik veronderstel dat het pakje zalm die het "zalm incident" veroorzaakte een productiefout had. Omwille van de vermelding "rook" op de verpakking (wat normaalgezien enkel gebruik word om rookaroma / vloeibare rook aan te duiden) veronderstelde ik dat het zwarte spul vloeibare rook was. Omwille van de vermelding "rook" op de verpakking ben ik er overigens nog steeds niet 100% van overtuigd dat er absoluut geen rookaroma gebruikt wordt, voor zover ik weet moet rook enkel vermeld worden indien er rookaroma toegevoegd is.
De zwarte slijm bollen waren tot een halve centimeter groot. Ondanks dat ik het zwarte spul voor het op te eten er zo veel mogelijk uitgefilterd had (zag er onsmakelijk uit) had de zalm nog steeds een nare bijsmaak (hoogstwaarschijnlijk door het zwarte spul). De nare bijsmaak bleef in mijn mond plakken voor uren en had ik proberen wegspoelen met Cola, bier, ... maar niets hielp. Wat het zwarte spul nu exact was weet ik niet: per ongeluk een teveel aan rookaroma / machineolie / gemalen parasiet in een zalm / ... Ik kan je enkel vertellen dat er blijkbaar iets heel erg goed mis was met dat pakje zalm dat ik toen opgegeten had. Als een van de andere pakjes zalm die ik nog liggen heb ook hetzelfde probleem heeft als het pakje van het "zalm incident" zal ik eens fotos maken. Ik ga me niet verontschuldigen om de kritiek die ik gaf op de zalm aangezien er daadwerkelijk iets mis was met dat ene pakje. Nja productiefouten kunnen gebeuren maar leuk was het zeker niet.
Ivm gehakt: dat is dan wellicht gewoon mijn smaak. Het oude gehakt vond ik ook écht naar biefstuk smaken in bolognese saus, het nieuwe had wel een betere textuur maar miste in mijn mening die lekkere biefstuksmaak die de oude had. Als klanten het nieuwe gehakt verkiezen kan ik de keuze best begrijpen. Maar ik vond het oude gehakt het beste smakende gehakt dat ik ooit gegeten heb . Dat het daadwerkelijk om het zelfde vlees zou gaan verbaasd me enigsinds wel omwille van het textuur en smaakverschil. Maar dus geen probleem daarmee dan.
Ik zal ook nog ff de datum waarop ik die zalm besteld had doorgeven: 25-06-2016, als jullie nog klachten gekregen hebben over de zalm in die periode, dan weten jullie hoe het komt!
Zo dan that escalated quickly haha. Nee ik ben altijd tevreden geweest met MuscleMeat. Ik vind het zelfs erg netjes dat de zalm de vorige keer weggelaten was omdat hij te zout was; ik kreeg zelfs een telefoontje en kon via de sms contact houden over het voorval.
Sinds het "zalm incident" had ik verder niet meer van de zalm gegeten. Mijn post kwam er nadat ik een nieuwe bestelling plaatste en toevallig even hier kwam kijken. Het woord zalm zien in de thread triggerde me terug naar de nare ervaring die ik had. Ik heb dan besloten nog maar eens een pakje zalm te proberen na je antwoord... Deze was perfect normaal en was niet zo walgelijk zoals het "zalm incident". Deze bevatte overigens het zwarte slijm niet (de eerder genoemde zwarte bollen, kwa stuctuur heel stroperig). En even benadrukken dat dit zwarte slijm werkelijk pikzwart was en niet rood. Ik veronderstel dat het pakje zalm die het "zalm incident" veroorzaakte een productiefout had. Omwille van de vermelding "rook" op de verpakking (wat normaalgezien enkel gebruik word om rookaroma / vloeibare rook aan te duiden) veronderstelde ik dat het zwarte spul vloeibare rook was. Omwille van de vermelding "rook" op de verpakking ben ik er overigens nog steeds niet 100% van overtuigd dat er absoluut geen rookaroma gebruikt wordt, voor zover ik weet moet rook enkel vermeld worden indien er rookaroma toegevoegd is.
De zwarte slijm bollen waren tot een halve centimeter groot. Ondanks dat ik het zwarte spul voor het op te eten er zo veel mogelijk uitgefilterd had (zag er onsmakelijk uit) had de zalm nog steeds een nare bijsmaak (hoogstwaarschijnlijk door het zwarte spul). De nare bijsmaak bleef in mijn mond plakken voor uren en had ik proberen wegspoelen met Cola, bier, ... maar niets hielp. Wat het zwarte spul nu exact was weet ik niet: per ongeluk een teveel aan rookaroma / machineolie / gemalen parasiet in een zalm / ... Ik kan je enkel vertellen dat er blijkbaar iets heel erg goed mis was met dat pakje zalm dat ik toen opgegeten had. Als een van de andere pakjes zalm die ik nog liggen heb ook hetzelfde probleem heeft als het pakje van het "zalm incident" zal ik eens fotos maken. Ik ga me niet verontschuldigen om de kritiek die ik gaf op de zalm aangezien er daadwerkelijk iets mis was met dat ene pakje. Nja productiefouten kunnen gebeuren maar leuk was het zeker niet.
Ivm gehakt: dat is dan wellicht gewoon mijn smaak. Het oude gehakt vond ik ook écht naar biefstuk smaken in bolognese saus, het nieuwe had wel een betere textuur maar miste in mijn mening die lekkere biefstuksmaak die de oude had. Als klanten het nieuwe gehakt verkiezen kan ik de keuze best begrijpen. Maar ik vond het oude gehakt het beste smakende gehakt dat ik ooit gegeten heb . Dat het daadwerkelijk om het zelfde vlees zou gaan verbaasd me enigsinds wel omwille van het textuur en smaakverschil. Maar dus geen probleem daarmee dan.
Ik zal ook nog ff de datum waarop ik die zalm besteld had doorgeven: 25-06-2016, als jullie nog klachten gekregen hebben over de zalm in die periode, dan weten jullie hoe het komt!
''Ik heb dan besloten nog maar eens een pakje zalm te proberen na je antwoord... Deze was perfect normaal en was niet zo walgelijk zoals het "zalm incident".
Fijn dat de andere goed waren, zoals het hoort. Als er iets vreemds is stuur ons meteen een foto of bel ons! Dan kan ik kijken wat er aan de hand is. Dit pakje was duidelijk niet in orde zoals ik het lees, excuses hiervoor. Deze krijg je dan uiteraard vergoed van ons (pm).
''Omwille van de vermelding "rook" op de verpakking ben ik er overigens nog steeds niet 100% van overtuigd dat er absoluut geen rookaroma gebruikt wordt, voor zover ik weet moet rook enkel vermeld worden indien er rookaroma toegevoegd is.''
Ik snap de verwarring, duidelijke feedback waar ik meteen iets mee kan: vanaf maandag op het label van de verpakking iets in de trant van: 'Rook (op beukenhout gerookt)' in de ingrediëntenlijst.
''Ik ga me niet verontschuldigen om de kritiek die ik gaf op de zalm aangezien er daadwerkelijk iets mis was met dat ene pakje. Nja productiefouten kunnen gebeuren maar leuk was het zeker niet.''
Hoeft ook niet! Enige dat ik hoop is dat als er ooit iets mis is met een pakje/product je dit laat weten (topic, per mail, waar je wilt), als in dat je vraagt wat er aan de hand is, voordat we voor misleidend en meer uitgemaakt worden, want dit kan daarna altijd nog. Een klacht wordt door mij / bij ons altijd hoog opgenomen en opgelost. Het klinkt zo cliche maar ik zeg het toch maar: een ontevreden klant is een ontevreden muscle meat.
''Ik zal ook nog ff de datum waarop ik die zalm besteld had doorgeven: 25-06-2016, als jullie nog klachten gekregen hebben over de zalm in die periode, dan weten jullie hoe het komt!''
We hebben geen klacht binnen gehad. Altijd direct melden bij ons zodat we meteen kunnen handelen! Het moet natuurlijk gewoon altijd goed zijn, maar zoals je zelf zei een productie fout (menselijke fout) is mogelijk op de duizenden kg's die hier voorbij komen.
''Dat het daadwerkelijk om het zelfde vlees zou gaan verbaasd me enigsinds wel omwille van het textuur en smaakverschil. Maar dus geen probleem daarmee dan.''
Never change a winning team, daar zijn wij fan van. Dit keer echter een uitzondering door de machine/wisseling zonder grondstof wijziging. Ik kan je beloven dat hoe vaak je het draait/maalt ontzettend veel invloed hierop heeft door de eiwitten. Extra bij dit gehakt omdat het eiwit % zo hoog is in ons gehakt (21%). We gaan er mee aan de gang hier op de achtergrond. Als het veranderd meld ik dit natuurlijk meteen aan je!
Zo dan that escalated quickly haha. Nee ik ben altijd tevreden geweest met MuscleMeat. Ik vind het zelfs erg netjes dat de zalm de vorige keer weggelaten was omdat hij te zout was; ik kreeg zelfs een telefoontje en kon via de sms contact houden over het voorval.
Hehe firestarter ! (grapje ). We hebben inderdaad een batch terug gestuurd en zijn nog even gaan experimenten met het zout gehalte. Dit is nu 1.0gr! Vergeleken met de gerookte zalm in de supermarkt zijn we hier heel blij mee. Dit is namelijk 2.5-3.0gr per 100gr gerookte zalm. Ik vroeg gisteren aan de zalm fabriek waarom men zoveel zou toevoegt, al wist ik het antwoord eigenlijk wel. Hij zei: ''dat doen wij ook bij sommige klanten, omdat hun gewoon de vraag aan ons hebben dat het vers 2 weken houdbaar moet zijn.'''Omdat wij met diepvries werken hebben we dit mooi kunnen aanpassen.
Om er even in te haken;
Er zijn zat vriezers te koop, ligt totaal aan (1) budget en (2) de ruimte waar je de vriezer kwijt kan.
Mijn ouders hebben bijvoorbeeld er eentje van (geloof ik) rond de 400 euro, tafelmodel, 3 ruime lades, en stroomverbruik is ongeveer gelijk aan een wekkerradio (!).
De gekochte sample had dus een groot effect, leuk! De kipfiletburger horen we niks dan goed over en gebruiken we ook op evenementen wanneer we een stand hebben en bakken. Bedankt voor je mooie bestelling!
Om er even in te haken;
Er zijn zat vriezers te koop, ligt totaal aan (1) budget en (2) de ruimte waar je de vriezer kwijt kan.
Mijn ouders hebben bijvoorbeeld er eentje van (geloof ik) rond de 400 euro, tafelmodel, 3 ruime lades, en stroomverbruik is ongeveer gelijk aan een wekkerradio (!).
We verkochten het Duitse merk Severin. Ik vond het een erg mooie prijs kwaliteit verhouding wat zij leverde, maar aan de andere kant ben ik geen expert. Niet verdiept in andere merken. Veel klanten kopen op marktplaats (vertellen ze aan ons). Naast wat Sjowhan zegt (budget en ruimte) zou ik inderdaad ook kijken naar het stroomverbruik. Oude types kunnen veel energie slurpen en andere weer niet. Daarnaast kun je voor een laden model gaan of een ''kist'' model. Laden is veel handiger, maar kist pas weer meer in. Om je een idee te geven van een kist geef ik je dit filmpje, kijk vanaf 40seconde: .
Is een klant die ik eergisteren tegen kwam op Facebook Twee grote kisten in zijn kelder. Ik kan je helaas niet helpen met aanwijzen ''die zou ik nemen'', te weinig kennis/ervaring. Wie weet krijg je nog meer tips zoals die van physiquenl!