AndroidHealthClinic

Sponsored sticky Musclemeat.nl - Vlees online bestellen

  • Topic Starter Topic Starter
  • #8.101
Hier doet de site het nog altijd niet.

Nice!

Kan wel niets zien site is bang dat ik haar aan het ddosen ben ofzo :roflol:

Tot de site weer online is kunnen bestellingen via onze mail doorgegeven worden als je de producten uit je hoofd weet. Dan gaan ze vandaag nog weg. Mail voor 17:00 naar info@musclemeat.nl met de producten en het adres. Wij sturen een betaal link vervolgens. Excuus voor het ongemak.
 
Klopt, we waren heel even down, excuus. Het probleem is opgelost. Zet in de opmerking van je bestelling (stap 6 van het betalen): ''Graag vandaag versturen ivm site down'', dan komt het goed. Dit kan tot 17:00. Edit: En.... we zijn weer down. Duurt nog even zegt onze programmeur. Verwachting is een uur.
Geldt dat voor iedereen? Of leveren jullie ook op zaterdag in België?
Anders wacht ik wel een paar dagen
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #8.103
Geldt dat voor iedereen? Of leveren jullie ook op zaterdag in België?
Anders wacht ik wel een paar dagen
Voor iedereen! Als je de levering op vrijdag mist is de tweede lever dag zaterdag, dan is je pakket ook bevroren, maar je moet dan echt zorgen dat er iemand zaterdag op het adres is.
 
NVM
 
Laatst bewerkt:
  • Topic Starter Topic Starter
  • #8.105
IMG_20161104_WA0022.jpg


We zijn weer online! Server in London lag gisteren onder vuur door de man hierboven. Ter gerustelling heeft hij geen kip gekregen en is er op de achtergrond niks gebeurt behalve dat we offline gingen. Wel enorm vervelend. Gelukkig belde klanten ons zodat we een boel handmatig konden opnemen en sturen. We gaan weer door!
 
die sites waar ik op uitkom als ik op de tinyurls klik bij de zalmblokjes :roflol:
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #8.107
[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Noorse zalmblokjes zijn terug!

MuscleMeat - Online Sports Supermarket

Er is gekozen voor hogere kwaliteit zalm. Deze zalm wordt normaliter gebruikt voor verse zalmfilets die voor 20euro/kg te koop ligt in de supermarkten, maar is voor ons verwerkt tot losgevroren zalmblokjes voor 12euro/kg. Onze zalmblokjes hebben de volgende eigenschappen:

  • Zij bevatten tot 3 maal meer goede vetten dan supermarkt diepvries (wilde) zalm. 11.9gr ipv 3.5gr per 100gr zalm (meer omega-3).
  • De zalm heeft maar liefst 21,8% eiwit wat voor een vis hoog is.
  • De smaak, geur en structuur is gelijk aan verse zalm doordat deze bij -40℃ ingevroren is.
  • Geen glacering, 100% zalm. Er is geen water toegevoegd.
  • Geen andere toevoegingen zoals E-nummers, smaakversterkers water, vetten
  • Makkelijk: losgevroren blokjes verpakt per 200gr en daardoor makkelijk te doseren.
  • Gezonde zalm: http://norwayroyalsalmon.com/en/Fish-health-policy
 
:lick:Nieuwe vriezer komt donderdag en dan maar meteen bestellen zodat hij weer mooi gevuld zit met jullie spul:lick:
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #8.109
:lick:Nieuwe vriezer komt donderdag en dan maar meteen bestellen zodat hij weer mooi gevuld zit met jullie spul:lick:

Ah kijk aan, super! Misschien leuk je aankoop (link) hier te delen voor andere? Leuk dat je het meteen vult met onze spullen! Als je vragen hebt over producten of iets anders MM related hoor ik het wel.
 
Moet binnekort weer die chicken slices halen, erg handig voor na de training :eatmeat:
 
Ik eet in principe geen supermarktkip meer omdat a) er te veel water in zit (blijft grappig om te zien hoe veel netto kip je overhoud na bereiding), maar ook b) omdat er toch keer op keer blijkt dat er behoorlijk veel antibiotica is gebruikt om de beestjes te "beschermen" tegen ziektes en voor de niet biologische varianten c) het dierenwelzijn ook wel ver te zoeken is.

Op de jullie site zie ik bij de Argentijnse kip vermeld staan dat jullie garanderen dat er geen water is toegevoegd (puntje a), maar kun je ook iets zeggen over b en c?
Thanks!
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #8.112
Moet binnekort weer die chicken slices halen, erg handig voor na de training :eatmeat:

Zijn zeker handig, alvast bedankt voor je bestelling weer! Een tip voor de afwisselen zijn deze roasted hele kipfilets: http://musclemeat.nl/kipfilet-roasted . Ze zijn +-100gr, 23gr eiwit per filet en magnetron bestendig. Je kunt ze bevroren op een bord in de magnetron leggen, twee stuks 46gr dierlijk eiwit na het trainen. Ze zijn al op smaak, niks maar aan doen :meal:.

Ik eet in principe geen supermarktkip meer omdat a) er te veel water in zit (blijft grappig om te zien hoe veel netto kip je overhoud na bereiding), maar ook b) omdat er toch keer op keer blijkt dat er behoorlijk veel antibiotica is gebruikt om de beestjes te "beschermen" tegen ziektes en voor de niet biologische varianten c) het dierenwelzijn ook wel ver te zoeken is.

Op de jullie site zie ik bij de Argentijnse kip vermeld staan dat jullie garanderen dat er geen water is toegevoegd (puntje a), maar kun je ook iets zeggen over b en c?
Thanks!

a) Als je meer dan 25% vocht gaat verliezen kan je inderdaad gaan twijfelen of er mee gerommeld is. Rond de 20% vochtverlies met bereidingsmethode bakken is normaal (in de oven bv weer meer). Vocht verlies is normaliter geen probleem als het van nature in de kipfilet zat. Kipfilet bestaat voor 75% uit vocht en een deel verdampt daarvan, de eiwitten blijven er in zitten. Omdat Argentinië aardig ver weg is, hebben we het toch ook een keer zelf laten labtesten of het echt naturel is. Lab test resultaat: de eiwitten zaten er in die we claimen op de site. Je kunt ook kipfilets met 10%, 20% etc toevoeging kopen en dat we doen we niet, vandaar dat we in combinatie met de lab test geen water toevoeging garanderen.

b) Las Camelias is het bedrijf dat er achter zit. Zij beheren alles van Begin tot eind: voer, kuikens, verwerking, lab etc. . Je gaat op hun site veel informatie vinden. [Link niet meer beschikbaar] . Echter stom toevallig dat deze net even offline is... Vanochtend deed hij het nog zoals altijd, check het morgen nog even een keer.
Bij Las Camelias wordt er geen anti-biotica preventief gebruikt. Alleen als er een ziekte wordt ontdekt kan het worden toegepast (of stalruiming), maar dit komt niet bepaald vaak voor en er is een wachttijd dan voor de slachting zodat het in het vlees nauwelijks tot niet traceerbeer meer is. Afgezien dat Las Camelias hier zelf lab testen op uitvoert (verplicht anders kom je Europa niet in) wordt er ook door de importeur microbiologische lab testen uitgevoerd om te bevestigen dat het onder de norm zit. Ik maak mij er daarom zelf geen zorgen over, maar kan natuurlijk wel begrijpen dat er een zorg is. Als je 100% zeker wilt zijn dat het niet gebruikt wordt kun je het beste voor onze tante door kip gaan, waarom lees je hier: http://www.lascameliassa.com.ar/index.php?seccion=proceso-productivo&id=9&idioma=en Ik heb de NL kip specialist van Las Camelias net gemaild met de vraag of hij nog extra informatie heeft naast de mijne en wat op de website staat. Als hij nog een toevoeging op mijn tekst heeft hoor je het.

c)
Met de prijs die wij aanbieden kun je er van uit gaan dat het om de reguliere kip gaat. Het verschil tussen regulier, tante door en biologisch is in de spoiler hieronder te zien:
. Leed tijdens het slachten is er niet, als in dat ze buiten bewustzijn zijn d.m.v. een water bad met stroomshock
 
Bedankt voor je uitgebreide reactie. Mocht je van onderstaande nog iets horen, dan verneem ik dat graag. Mag ook via PM.


Ik heb de NL kip specialist van Las Camelias net gemaild met de vraag of hij nog extra informatie heeft naast de mijne en wat op de website staat. Als hij nog een toevoeging op mijn tekst heeft hoor je het.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #8.114
Bedankt voor je uitgebreide reactie. Mocht je van onderstaande nog iets horen, dan verneem ik dat graag. Mag ook via PM.

Net binnen gekomen :):

Marco (Quality)
aan info@musclemeat.nl,
13 minuten geleden

Beste Olivier,

Bedankt voor je vraag.

De regels omtrent het antibiotica gebruik bij gevogelte in Argentinië zijn hetzelfde als in de EU. Met het verschil dat bij export naar de EU elke container veterinair gecontroleerd wordt. Zodra een container wordt verladen komt een veterinair de partij beoordelen of er is voldaan aan de eisen van de EU. Dit wordt vastgelegd in een gezondheidscertificaat en de container wordt daarna verzegeld. Bij aankomst in Rotterdam controleren de Nederlandse veterinairs opnieuw of alle gegevens kloppen en de Nederlandse NVWA neemt steekproefsgewijs testen of het vlees voldoet aan de wetgeving inzake residuen diergeneesmiddelen.

In Argentinië is het niet toegestaan om preventief hele schuren antibiotica te geven. Uitsluitend als er sprake is van een ziekte wordt een koppel behandeld. Na deze behandeling mogen de dieren pas een vastgestelde wacht periode geslacht worden. Hierdoor verzekerd men zich ervan dat er geen of aanvaardbare niveaus van residuen aanwezig zijn.

Een belangrijk detail is dat zodra er in Rotterdam residue wordt aangetroffen een bedrijf op de zwarte lijst terecht kan komen en exporterende bedrijven een export vergunning kunnen verliezen. Naast de directe schade door de vernietiging van de partij, loopt een bedrijf dus een groot risico zijn export markt te verliezen zodra er ontoelaatbare residuen worden aangetroffen. Exporterende bedrijven is er dus veel aan gelegen hiermee geen risico te lopen.

Mijn persoonlijke conclusie is dat de exporterende bedrijven wellicht strenger gecontroleerd worden dan de producerende bedrijven in de EU. Elke container wordt immers veterinair beoordeeld. Ter illustratie heb ik een voorbeeld van een gezondheidscertificaat van gevogelte uit Argentinië bijgevoegd, op blz 3, in artikel II1f staat de exacte verwijzing naar de betreffende wetgeving beschreven.
 
Net binnen gekomen :):

Marco (Quality)
aan info@musclemeat.nl,
13 minuten geleden

Beste Olivier,

Bedankt voor je vraag.

De regels omtrent het antibiotica gebruik bij gevogelte in Argentinië zijn hetzelfde als in de EU. Met het verschil dat bij export naar de EU elke container veterinair gecontroleerd wordt. Zodra een container wordt verladen komt een veterinair de partij beoordelen of er is voldaan aan de eisen van de EU. Dit wordt vastgelegd in een gezondheidscertificaat en de container wordt daarna verzegeld. Bij aankomst in Rotterdam controleren de Nederlandse veterinairs opnieuw of alle gegevens kloppen en de Nederlandse NVWA neemt steekproefsgewijs testen of het vlees voldoet aan de wetgeving inzake residuen diergeneesmiddelen.

In Argentinië is het niet toegestaan om preventief hele schuren antibiotica te geven. Uitsluitend als er sprake is van een ziekte wordt een koppel behandeld. Na deze behandeling mogen de dieren pas een vastgestelde wacht periode geslacht worden. Hierdoor verzekerd men zich ervan dat er geen of aanvaardbare niveaus van residuen aanwezig zijn.

Een belangrijk detail is dat zodra er in Rotterdam residue wordt aangetroffen een bedrijf op de zwarte lijst terecht kan komen en exporterende bedrijven een export vergunning kunnen verliezen. Naast de directe schade door de vernietiging van de partij, loopt een bedrijf dus een groot risico zijn export markt te verliezen zodra er ontoelaatbare residuen worden aangetroffen. Exporterende bedrijven is er dus veel aan gelegen hiermee geen risico te lopen.

Mijn persoonlijke conclusie is dat de exporterende bedrijven wellicht strenger gecontroleerd worden dan de producerende bedrijven in de EU. Elke container wordt immers veterinair beoordeeld. Ter illustratie heb ik een voorbeeld van een gezondheidscertificaat van gevogelte uit Argentinië bijgevoegd, op blz 3, in artikel II1f staat de exacte verwijzing naar de betreffende wetgeving beschreven.

Goeie service en eerlijke info. Super! Moest snel mijn eerste bestelling plaatsen denk. Tante Door it will be denk ik.
 
Hey Olivier,

Heb je mijn mailtje ivm bestelling 100059232 al gezien?

thx!
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #8.117
Goeie service en eerlijke info. Super! Moest snel mijn eerste bestelling plaatsen denk. Tante Door it will be denk ik.

:thumbs: Tip: wij versturen ma t/m do 15:00. Als je het nog voor dit weekend wilt hebben wees dus snel! Anders kun je vooruit bestellen via de kalender bij het betaalproces.

Hey Olivier,

Heb je mijn mailtje ivm bestelling 100059232 al gezien?

thx!

Jazeker, komt goed! Twee mails met ieder een vraag terug verzonden.
 
:thumbs: Tip: wij versturen ma t/m do 15:00. Als je het nog voor dit weekend wilt hebben wees dus snel! Anders kun je vooruit bestellen via de kalender bij het betaalproces.



Jazeker, komt goed! Twee mails met ieder een vraag terug verzonden.

Thx voor de snelle service! :thumb:
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #8.119

:thumbs:

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Nog geen plannen dit weekend? Deze zaterdag en zondag is de Fitness Expo in de Sporthallen Zuid Amsterdam http://www.fitness-expo.nl/! Wij staan hier dit weekend en zorgen voor het eten van dit mooie evenement:
  • Stel je eigen high protein meal samen (keuze uit 10 ingrediënten!)
  • Rijk belegde burgers met de keus uit onze Kipfiletburger of runder Low Fat Hamburger!
  • Veel snacks (protein bars, beef jerky) en keuze uit drinken (ook Bolero Stevia Limonade)
 
Nog geen plannen dit weekend? Deze zaterdag en zondag is de Fitness Expo in de Sporthallen Zuid Amsterdam http://www.fitness-expo.nl/! Wij staan hier dit weekend en zorgen voor het eten van dit mooie evenement:
  • Stel je eigen high protein meal samen (keuze uit 10 ingrediënten!)
  • Rijk belegde burgers met de keus uit onze Kipfiletburger of runder Low Fat Hamburger!
  • Veel snacks (protein bars, beef jerky) en keuze uit drinken (ook Bolero Stevia Limonade)
Welke 10 ingrediënten?
Ik ben er morgen ook en gezien mijn allergieën ben ik wel benieuwd of ik ook wat mee kan eten. :D
 
Terug
Naar boven