Om op de tijd/dagen antwoord te geven heb ik eigenlijk een bestelnummer nodig. Dan kan ik zien of deze maandag of dinsdag gemaakt is. Ook kan ik zie om welke producten het gaat. Bv producten als hamburgers (gemalen vlees), fruit, protein pizza en de 2.5kg kip zakken zijn tussen de -8 en -12 graden al indrukbaar. Ver onder nul maar je kunt denken dat ze dit niet zijn omdat het zacht aan voelt. Deze producten zijn bij -18 hard. Als de kern nog bevroren is kun je het gewoon invriezen met 0% zorgen. Is het een rauw product en volledig ontdooit, maar het voelt nog wel goed koud aan, dan kun je het nog binnen 3 dagen nuttigen via de koelkast. Is het volledig ontdooit, voelt koud, maar het is een gegaard product, dan kun je het zonder zorgen opnieuw invriezen. Alle ziekteverwekkers zijn door de bereiding dood gemaakt, begint op niveau 0. Na ontdooien zijn deze producten 4 dagen houdbaar in de koelkast. Dus als het 1 dag ontdooit is in een koude omgeveing en je vriest het weer in, gebeurt er niks. Alleen de kwaliteit kan in theorie iets achter uitgaan, omdat je iets niet met -40 grade n (zoals bij ons), maar een 2de keer met -18 invriest (grotere ijskristallen). Mocht je willen overleggen over je pakket, bel dan het nummer op onze site, krijg je mij aan de lijn en kijken we samen even tijdens het uitpakken.