- Lid sinds
- 1 mrt 2015
- Berichten
- 496
- Waardering
- 1.520
- Lengte
- 1m77
- Massa
- 80kg
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ben wel benieuwd naar de hoeveelheid eiwit in die proteine variant aangezien de erg duur isWeet niet of het al gepost is, maar bij deze. Nieuwe soorten van Calvé!
![]()
Toevallig vandaag naar gekeken. Als ik mij niet vergis 33% eiwit. Nietvzo gek veel meer dan 100% pindakaas (26%). En die extra eiwitten komen uit pindameel.Ben wel benieuwd naar de hoeveelheid eiwit in die proteine variant aangezien de erg duur is
Ben wel benieuwd naar de hoeveelheid eiwit in die proteine variant aangezien de erg duur is
Tijdelijk bij de lidl
Op=op
Ik heb 32 blikken ingeslagen. Deze kreeg je 3 jaar geleden bij de jumbo en toen plots uit assortiment gegaan. Toen 20 blikken ingeslagen en die waren een jaar geleden op.
Heerlijk bij gehakt
![]()
32Tijdelijk bij de lidl
Op=op
Ik heb 32 blikken ingeslagen. Deze kreeg je 3 jaar geleden bij de jumbo en toen plots uit assortiment gegaan. Toen 20 blikken ingeslagen en die waren een jaar geleden op.
Heerlijk bij gehakt
![]()

Daarom heb ik dus een vijzel en maak ik zelf steeds 'vers' mijn kruidenmixjes. Kruiden in poedervorm verliezen ook sneller smaak. Proef bijvoorbeeld maar eens het verschil tussen kant- en klaar komijnpoeder en komijn dat je net zelf tot poeder hebt gemalen.32
Wat is precies de samenstelling? Ik dacht altijd dat die blikken zo'n baggersamenstelling hadden met ordegrootte 50% zout waar ze massaal winst op pakken en wat de smaak verpest. Ik kan ernaast zitten natuurlijk, maar het aanbod goede kruidenmixen in de supermarkt vind ik beperkt. Die Jonnie-Boer-kruiden bevatten tenminste alleen maar echte kruiden en ja, daar betaal je dan wat meer voor. Verder werkt gewoon zelf samenstelling natuurlijk altijd het best (maar wel wat meer werk).
Ik eet ook high zout, daar gaat het mij niet om, je begrijpt me verkeerd. Kruiden tellen qua kcal is wel heel erg overdreven.Suiker en zout in de mixen boeien me niks, high zout hier. Tel die kruiden mixen ook niet kwa cals.
Zout is de leven
Ohh zo .. ik dacht even dat je een low salt gekkie wasIk eet ook high zout, daar gaat het mij niet om, je begrijpt me verkeerd. Kruiden tellen qua kcal is wel heel erg overdreven.
Het gaat erom dat het de smaak verkracht en je betaalt voor iets dat niets kost. Zout is meest simpele en goedkope 'smaakmaker' die er is. Koken met verse/pure echte kruiden geeft zoveel meer smaak aan je eten. Als ik al iets van zout wil, doe ik liever ketjap of sambal door m'n eten.

Haha, ik snap wat je bedoelt.Ohh zo .. ik dacht even dat je een low salt gekkie was![]()

Maar in dit geval dus niet, ik vind deze in elk geval heel lekker
ik denk dat @jj7619 de pinda cashew variant al heeft uitgeprobeerd
