XXL Nutrition

PL, Strongman en BB trainen in West Vlaanderen

Bezoekers in topic

marrkos

More Human than Human
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
15 mei 2008
Berichten
6.382
Karma
159
Lengte
1m90
Massa
102kg
Ik moet je teleurstellen vrosnievos, wij waren op dat moment op een wedstrijd in Oostende

Veel gelul verder in dit topic maar totnogtoe nog geen serieuze reacties van mensen die daadwerkelijk willen/durven komen trainen

Ik zou er een hoop voor over hebben, maar om nou 4 keer per week met het openbaar vervoer naar belgië te reizen is niet haalbaar, mijn baas verwacht ook dat ik 40 uur per week aanwezig ben..
 

niekkel

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
24 aug 2008
Berichten
593
Karma
27
Lengte
1m79
Massa
82kg
Vetpercentage
14%
Die gym is pure porno als ik het zo lees. Alleen helaas veels te ver voor mij..
 

The Locust

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
12 mei 2005
Berichten
3.838
Karma
44
  • Topic Starter Topic Starter
  • #63
Ja allemaal goed en wel, maar interessant dat de meeste reacties komen in de sT van 'ja ik wil graag maar woon aan de andere kant van de wereld', terwijl er tientallen mensen uit de streek op dit forum zitten die niet reageren

Ik heb één oud filmpje dat een klein beetje een indruk geeft ; je ziet dumbbells liggen tot 70kg en in de spiegel zie je wat hammer strength toestellen staan, maar het gedeelte met de powerracks, atlas stones etc staat hier niet op :

http://www.youtube.com/watch?v=iK5cgQFPJ1k
 

g-men

Gargantuan Beast
+15 jaar member
Lid geworden
12 sep 2003
Berichten
25.900
Karma
4.678
Lengte
1m79
Massa
105kg
Ja Steven het is toch godsbeklaagd. Jullie zijn intimiderend. Bij mij hebben er toch al aardig veel meegedaan.
 

Fields

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
10 feb 2010
Berichten
111
Karma
4
Lengte
1m92
Massa
135kg
Hoi, ik ben net nieuw hier, ik zou graag eens komen trainen asap,
kan het elke dag? hoe stuur je een pm?
 

Marter

Ripped Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
3 jul 2005
Berichten
3.367
Karma
65
Gullegem toch :sad:
Gullegem - Heel wat organisatoren van kermiskoersen zullen duizenden euro’s nog verschuldigde BTW moeten betalen. De BTW-inspectie is sinds enkele jaren met een offensief gestart. Meestal zijn het vrijwilligers die kleinere wielerwedstrijden en evenementen organiseren. Zij zijn niet op de hoogte van de BTW-wetgeving en dat kan verstrekkende gevolgen hebben. Gullegem Koerse kan ervan meespreken. Mogelijk moeten de organisatoren er nog tot 30.000 euro BTW betalen.

Carlos Demeulemeester van Gullegem Koerse wist naar eigen zeggen niet dat wie sponsors aantrekt of Vip-arrangementen verkoopt, daar 21 procent BTW op betalen. “Ik denk dat het van de meeste inrichters uit onwetendheid is. Je bent bezig een vereniging levendig te houden, iets te creëren in de gemeente, kermis, folklore. Ik denk dat als ze daar het mes inzetten het gedaan is met folklore en gedaan is met kermis.”

Gullegem Koerse ligt niet alleen onder vuur. Eerder liep de cross in Otegem ook al tegen de lamp. Daar zijn al enkele duizenden euro BTW extra betaald. Hoeveel ze in Gullegem uiteindelijk zullen moeten bijpassen, is wellicht volgende week bekend. Vermoedelijk zal het tussen de 15 en de 30.000 euro schommelen. De koers zelf komt niet meteen in het gedrang maar euforie is er nu even niet bij.
 

Naar boven