XXL Nutrition

PowerSupplements.nl

Status
Niet open voor verdere reacties.
Zo dat is een snelle reactie, helaas geen koelkastje naast me bed(wel een leuk idee:D)
Naja ik probeer het wel een keer en als het echt goor is, heb ik gelijk een goede reden om mijn bed uit te komen haha
 
Hoe komt het dat jullie casseine 85% is en Micellar Casein Superior van B&F Shop 90%? Die lijkt me dan in principe van betere kwaliteit? Er zit ook minder KH en Vet in, daarnaast ook aspartaam en cyclamaat vrij.

Kunnen jullie niet eens kijken of jullie ook zo'n kwaliteits casseine kunnen verkrijgen met dezelfde smaak als jullie huidige natuurlijk.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #1.283
Hoe komt het dat jullie casseine 85% is en Micellar Casein Superior van B&F Shop 90%? Die lijkt me dan in principe van betere kwaliteit? Er zit ook minder KH en Vet in, daarnaast ook aspartaam en cyclamaat vrij.

Kunnen jullie niet eens kijken of jullie ook zo'n kwaliteits casseine kunnen verkrijgen met dezelfde smaak als jullie huidige natuurlijk.


Het is erg moeilijk om een micellaire caseïne te vinden, en al helemaal een met een hoog eiwitgehalte. Ik heb me door een 'specialist' laten vertellen dat er geen micellaire caseïnes bestaan die 90% eiwit bevatten, dit zou dan gewoon calcium caseïnaat moeten zijn. Of het echt zo is, ik weet het niet, :dunno: we blijven ons oriënteren op nieuwe fabrikanten met hopelijk hogere eiwitpercentages.
Overigens werken wij niet met Acesulfame-K, alléén sucralose.

Jaap

edit: omgerekend per gram eiwit is het bij ons toch nog iets voordeliger ;-)
 
Laatst bewerkt:
Het is erg moeilijk om een micellaire caseïne te vinden, en al helemaal een met een hoog eiwitgehalte. Ik heb me door een 'specialist' laten vertellen dat er geen micellaire caseïnes bestaan die 90% eiwit bevatten, dit zou dan gewoon calcium caseïnaat moeten zijn. Of het echt zo is, ik weet het niet, :dunno: we blijven ons oriënteren op nieuwe fabrikanten met hopelijk hogere eiwitpercentages.
Overigens werken wij niet met Acesulfame-K, alléén sucralose.

Jaap

edit: omgerekend per gram eiwit is het bij ons toch nog iets voordeliger ;-)

Volgens mij is dat ook troep, daarom neem ik jullie naturel :cool:
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #1.285
Het scheelt maar 1,1 gram per shake ofzo, ik denk dat ik dat wel overleef hoor! Ik heb gisteren al besteld bij jullie, dus als het lekker is dan blijf ik ;)
 
Ik zat eens te kijken naar jullie Natural Fat Control en daar staat dat je het beter niet kan combineren met zuivelproducten. Hoelang moet je wachten dan? Gewoon de standaard 1.5-2 uur of...?
 
hey, al jaren kap ik mijn slecht smakende whey achterover,
nu vroeg ik mij af wat de naturel smaak vn jullie whey is, naturel = geen smaak?

zou namelijk het volgende willen proberen: ik drink graag warme melk en vroeg mij af of je naturel met warme melk kan mengen en zo een naar melk smakende maar iets dikker resultaat krijgt :)
 
E950 of Acesulfame-K is in verhouding beter dan suiker.
Maar goed, wa den boer niej ken da vreet tie nie ey mien jong?


Leg eens uit?
Beter voor je lichaam of beter voor je dieet? Of anders..?

---------- Toegevoegd om 08:33 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 08:31 ----------

Ik wacht met smart op stevia, ik heb gehoord dat het niet lang meer gaat duren voordat het toegelaten wordt in europa. Frankrijk is geloof ik al zo ver. :cool:

Jaap

Me 2

Niet dat naturel goor is ofzo, maar een lekker smaakje erbij zonder rommel lijkt me heerlijk :meal:
 
Beter voor je lichaam, voor je dieet lijkt me vrij logisch.
 
Beter voor je lichaam??
JE weet toch dat zoetstoffen als E-950 + E-951 kanker in de hand werken?

:rolleyes: gast... je krijgt van alles kanker. Ook van suiker dus:

bronnen hier te vinden:
[Link niet meer beschikbaar]

9 Sugar leads to cancer of the ovaries.

72. Sugar plays a role in pancreatic cancer in women.

76. Sugar increases the risk of gastric cancer.

91. High sugar diet can lead to biliary tract cancer.

92. Sugar feeds cancer.

96. Sugar increases the concentration of bile acids in stools and bacterial enzymes in the colon. This can modify bile to produce cancer-causing compounds and colon cancer.

99. Sugar can be a risk factor of gallbladder cancer.

112. High sucrose intake could be an important risk factor in lung cancer.

120. Sugar can lead to prostrate cancer.

126. Sweet food items increase the risk of breast cancer.

127. Sugar is a risk factor in cancer of the small intestine.

128. Sugar may cause laryngeal cancer.

137. Sugar can increase the risk of stomach cancer.

143. Sugar can cause cancer of the rectum.

144. Sugar can cause endometrial cancer.
 
dank voor het mooie pakket B & F - want zijn jullie toch fijne mensen!

kan nu al niet wachten om mijn volgende bestelling open te maken :D :D
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #1.297
Vreemd, geen forumberichten gehad!


Ik zat eens te kijken naar jullie Natural Fat Control en daar staat dat je het beter niet kan combineren met zuivelproducten. Hoelang moet je wachten dan? Gewoon de standaard 1.5-2 uur of...?

Deze vraag zal ik even aan kris doorspelen, hij is er maandag weer!

hey, al jaren kap ik mijn slecht smakende whey achterover,
nu vroeg ik mij af wat de naturel smaak vn jullie whey is, naturel = geen smaak?

zou namelijk het volgende willen proberen: ik drink graag warme melk en vroeg mij af of je naturel met warme melk kan mengen en zo een naar melk smakende maar iets dikker resultaat krijgt :)

Nee het heeft zeker wel een smaak, in water is dat niet zo lekker, in melk valt het reuze mee. Maar veel dikker zal het niet worden, onze whey bevat geen verdikkingsmiddelen.

Jaap
 
las in een review van jullie whey dat je der ook beetje mee kan gaan koken,
is het waar dat je het bv in je aardappelpurree kan mengen :D
lijkt me wel cool om uber purree te maken :D
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #1.299
las in een review van jullie whey dat je der ook beetje mee kan gaan koken,
is het waar dat je het bv in je aardappelpurree kan mengen :D
lijkt me wel cool om uber purree te maken :D

Het kan, maar probeer ze niet al teveel te verhitten, dan zal de whey toch enigzins denatureren. Ik zou de whey er pas doorheen doen als het op een eetbare temperatuur is gekomen ;)

Jaap
 
Het kan, maar probeer ze niet al teveel te verhitten, dan zal de whey toch enigzins denatureren. Ik zou de whey er pas doorheen doen als het op een eetbare temperatuur is gekomen ;)

Jaap
was ook men bedoeling als't iets van 40 graden is zou het er zeker in mogen eet nog vaak 'lauw' :D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Naar boven