Joey053
Novice
- Lid sinds
- 15 feb 2007
- Berichten
- 26
- Waardering
- 0
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Hoe komt het dat jullie casseine 85% is en Micellar Casein Superior van B&F Shop 90%? Die lijkt me dan in principe van betere kwaliteit? Er zit ook minder KH en Vet in, daarnaast ook aspartaam en cyclamaat vrij.
Kunnen jullie niet eens kijken of jullie ook zo'n kwaliteits casseine kunnen verkrijgen met dezelfde smaak als jullie huidige natuurlijk.
we blijven ons oriënteren op nieuwe fabrikanten met hopelijk hogere eiwitpercentages.Het is erg moeilijk om een micellaire caseïne te vinden, en al helemaal een met een hoog eiwitgehalte. Ik heb me door een 'specialist' laten vertellen dat er geen micellaire caseïnes bestaan die 90% eiwit bevatten, dit zou dan gewoon calcium caseïnaat moeten zijn. Of het echt zo is, ik weet het niet,we blijven ons oriënteren op nieuwe fabrikanten met hopelijk hogere eiwitpercentages.
Overigens werken wij niet met Acesulfame-K, alléén sucralose.
Jaap
edit: omgerekend per gram eiwit is het bij ons toch nog iets voordeliger ;-)

Volgens mij is dat ook troep, daarom neem ik jullie naturel![]()

Volgens mij is dat ook troep, daarom neem ik jullie naturel![]()

E950 of Acesulfame-K is in verhouding beter dan suiker.
Maar goed, wa den boer niej ken da vreet tie nie ey mien jong?
Ik wacht met smart op stevia, ik heb gehoord dat het niet lang meer gaat duren voordat het toegelaten wordt in europa. Frankrijk is geloof ik al zo ver.
Jaap

Beter voor je lichaam, voor je dieet lijkt me vrij logisch.
Beter voor je lichaam??
JE weet toch dat zoetstoffen als E-950 + E-951 kanker in de hand werken?
gast... je krijgt van alles kanker. Ook van suiker dus:gast... je krijgt van alles kanker. Ook van suiker dus:
dank voor het mooie pakket B & F - want zijn jullie toch fijne mensen!
kan nu al niet wachten om mijn volgende bestelling open te maken![]()
![]()
Verkeerde sticky...Ik zat eens te kijken naar jullie Natural Fat Control en daar staat dat je het beter niet kan combineren met zuivelproducten. Hoelang moet je wachten dan? Gewoon de standaard 1.5-2 uur of...?
hey, al jaren kap ik mijn slecht smakende whey achterover,
nu vroeg ik mij af wat de naturel smaak vn jullie whey is, naturel = geen smaak?
zou namelijk het volgende willen proberen: ik drink graag warme melk en vroeg mij af of je naturel met warme melk kan mengen en zo een naar melk smakende maar iets dikker resultaat krijgt![]()
las in een review van jullie whey dat je der ook beetje mee kan gaan koken,
is het waar dat je het bv in je aardappelpurree kan mengen
lijkt me wel cool om uber purree te maken![]()

was ook men bedoeling als't iets van 40 graden is zou het er zeker in mogen eet nog vaak 'lauw'Het kan, maar probeer ze niet al teveel te verhitten, dan zal de whey toch enigzins denatureren. Ik zou de whey er pas doorheen doen als het op een eetbare temperatuur is gekomen
Jaap

