AndroidHealthClinic

Arnodsi's road to victory!!

  • Topic Starter Topic Starter
  • #3.121
Hehe :o

uploadfromtaptalk1357899958212.jpg
 
bacon & eggs ... nom nom nom nom
 
bacon??
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3.124
Het is gerookt spek, geen bacon


(dunno wat het verschil is. Wij verkopen beide)
 
varkenvlees eet ik inderdaad niet

veels te vet.

in de eieren zit ook al genoeg vet.
 
varkenvlees eet ik inderdaad niet

veels te vet.

in de eieren zit ook al genoeg vet.

Hangt ervan af welke stukken je neemt Mack

Schoudergebraad is bv heel mager. Idem voor varkenshaas. En de biologische beschikbaarheid van de
eiwitten ligt ook hoger. Maar dan zeggen ze dat je weer meer ziektes kan krijgen van varkensvlees.
Tjaaaaaaa
 
Hangt ervan af welke stukken je neemt Mack

Schoudergebraad is bv heel mager. Idem voor varkenshaas. En de biologische beschikbaarheid van de
eiwitten ligt ook hoger. Maar dan zeggen ze dat je weer meer ziektes kan krijgen van varkensvlees.
Tjaaaaaaa


ja klopt
volgens mij is varkenshaas 4 gram vet per 100 gram.

Eet toch liever gewoon beef;)
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3.132
Hangt ervan af welke stukken je neemt Mack

Schoudergebraad is bv heel mager. Idem voor varkenshaas. En de biologische beschikbaarheid van de
eiwitten ligt ook hoger. Maar dan zeggen ze dat je weer meer ziektes kan krijgen van varkensvlees.
Tjaaaaaaa
Receptje van op mijn werk:
varkenhaasjes oprollen met in het midden rambol met noten. Het opgerolde vlees inwikkelen met gerookt spek. Dit in schijfjes/medaillons snijden en zo 2-3 op een stokje steken. Dit even in de pan bakken

Gvd dit is lekker :eek::meal:
Heet bij ons een herfst haasje


Bij ons heeft de bacon veel minder vet tegenover spek :dunno:
Zou goed kunnen!

Werk jij ook bij een (keur)slager?
 
Laatst bewerkt:
Receptje van op mijn werk:
varkenhaasjes oprollen met in het midden rambol met noten. Het opgerolde vlees inwikkelen met gerookt spek. Dit in schijfjes/medaillons snijden en zo 2-3 op een stukje steken. Dit even in de pan bakken

Gvd dit is lekker :eek::meal:
Heet bij ons een herfst haasje



Zou goed kunnen!

Werk jij ook bij een (keur)slager?

Sounds good dat herfst haasje!
Nee, ik werk in een restaurant. Sta op goede voet met onze chef en heeft echt een enorme kennis van voeding (wat natuurlijk wel verwacht mag worden :D)
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3.134
Sounds good dat herfst haasje!
Nee, ik werk in een restaurant. Sta op goede voet met onze chef en heeft echt een enorme kennis van voeding (wat natuurlijk wel verwacht mag worden :D)
Is het ook! Stel dat maar eens voor aan de chef, wordt gegarandeerd een succes :cool:
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3.136
Net gedaan met trainen. Zou ik straks nog veel carbs eten of niet?
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3.137
Met de bus heen gegaan :o

Trainingsduur: +-50min

Wide grip pull up:
8x BW
8x BW
8x BW

v-bar pulldown:
8xnr13
8xnr13
8xnr13

T-bar row:
8x70kg
8x70kg
8x70kg ss 8x50kg ss 8x30kg

Seated cable row:
8xnr14
8xnr14
8xnr14

Standing reverse cable fly:
15x10
7x15 (te zwaar)
12x10

Overhead press:
8x45kg (sloeg tegen :o)
8x45kg
8x45kg

Leaning side raise:
8x10kg
8x10kg
8x10kg (met veel moeite)

Upright row:
8x40kg
8x40kg
6x40kg

Rug: 4/5, epic pomp in lats :eek:
schouders: 3/5, meh

15min gelopen op de loopband tegen 10km/u, maar moest stoppen omdat ik weer last had van verzuurde benen en een irritante backpump :( Nog 10min gestapt tegen 6km/u



Dat dere lovehandles :sad:

2iu23nk.jpg


9gdmqe.jpg
 
Drink je genoeg? Dacht dat dat hielp tegen verzuring?
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3.140
Terug
Naar boven