XXL Nutrition

Bosco's log

Bezoekers in dit topic

Precies, er gaat niets boven ijzeren spotters :thumb:
 
5-8
Fasted Crosstrainer weerstandsnivo 15 naar 16 Duur 30' gem. hbm 120 Kcal 529 4,9 km
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fasted Crosstrainer weerstandsnivo 16 Duur 30' gem. hbm 116 Kcal 527 4,9 km
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

LB

Goblet SQ BW
3 x 20

SQ BW supported with hands (ass to the grass)
3 x 20

Kneeling Squats
3 x 10 x 70

Stiff Leg DL
3 x 10 x 70

Glute Bridge
3 x 10 x 70

Barbell Hip Trust
3 x 10 x 80

Frog Reverse Hyper
3 x 15

Donky Kick Backs with bands Orange
3 x 10

Side Kicks
3 x 15

Hanging Knee Raises
3 x 10 x BW

nice
 
WU BP

Dislocations
25x

BP
8x3x92,5
* van 5x5x90 naar 8x3

OHP 3" paused
3x7x40

Skull Crusher T&G
5x10x42,5

Pull Ups Wide Grip
4x8xBW

Hanging Knee Raises
1x20

Ik had veel energie vandaag..laatste dgn goed gegeten
 
rug.JPG

ochtend 8-8-19
Bedankt voor alle positieve reakties allemaal, echt overweldigend dit had ik niet verwacht!! :cheer:
 
Klasse Boss, je staat met stip op nr1 in de 60+ categorie !!! :)
 
Netjes!:thumb:
 
Bosco hier mag je heel trots op zijn!
Hoeveel lengtes tel jij als ik vragen mag?
 
Ja, Ik dacht zo: Ik ga een keertje lief doen tegen bos (voor de verandering ;))
J/k, is helemaal gemeend hoor. Je ziet er heel goed uit!
Ach complimentjes daar teren we allemaal op....zal ik dat ook voor jou doen :)
ik probeer deze shape ook vast te houden...als kan op 12% dus gewoon onder de 80kg blijven
mijn aandacht ligt dus nu meer op conditioning dan op massa..en hoop toch nog wel n PR te zetten op BP 120
 
Ach complimentjes daar teren we allemaal op....zal ik dat ook voor jou doen :)
ik probeer deze shape ook vast te houden...als kan op 12% dus gewoon onder de 80kg blijven
mijn aandacht ligt dus nu meer op conditioning dan op massa..en hoop toch nog wel n PR te zetten op BP 120
Lukt je vast wel die PR.
 
Back
Naar boven