AndroidHealthClinic

Hoe krijg je kwark binnen

Inderdaad, ik slurp het zo naar binnen. Je went er echt aan. Tonijn is een stuk moeilijker, dat is ook echt droog. Ik doe er meestal een schuitje olijfolie door en een scheutje chilisaus. Dan is het wel te doen.

Ik doe altijd tonijn met ketchup en ananas :rolleyes:
kwark gewoon met crusli, aanmaaklimonade en dextrose :)
 
snap niet wat het probleems is, ik eet dagelijks zo'n twee bakken van 500 gram =>>> PUUR en ik vind dat het lekker smaakt :D
 
500 Gr. kwark puur goed te doen; pak ik grote lepel... en in 8-10 scheppen is t weg
zie het gwn alsof een extra setje dat je doet :P ;)

Ik heb ook niet zon grote maag... maar gwn volstouwen vriend..
 
2 girls 1 cup, zo krijgen die wijven hun kwark binnen
 
gewoon oraal en ji?
 

met een slagroomspuit aan de poepert in :D

Gewoon meusli eronder, of havermout, of brinta, of ananas, of 0% marmelade, of gewoon wat aspartaam, ...

Tonijn met ketchup & tabasco & uitje
Tonijn met mosterd & 5% mayo

In Lidl hebben ze nu ook blikjes zalmfilets natuur ... ook lekker
 
500ml Kwark
1 appel
2 bananen (rijp)

Snij de appel en bananen in kleine stukjes, fl**ker ze in de kwark, en kanen maar.
 
Magere kwark met coco-whey-poeder mengen:

enjoy:brew::lick:
 
Als ik whey in mn kwark gooi, dan is het echt ranzig dik..
 
Re: Hoe krijg je kwark binnen

je pakt eerst de bak kwark
dan maak je de verpakking open ( vaak bovenkant papier/plastic afscheuren )
men neemt dan een lepel ( eetlepel formaar )
deze steek je in de kwark en vervolgens steek je die in de mond
dan moet je de lepel uit de mond nemen en met je lippen de lepep goed vasthouden terwijl je de lepel uit de mond haalt ( het gebruik van de lepel die je uiteraard met je hand . links of rechts maakt daarin niet uit )
de kwark blijft dan in je mond
vervolgens moet je gaan slikken

dat is het z;n beetje
hoop dat je hier wat aan hebt

o ja
vergeet de smaak want de smaak pupillen heb het het gewoon verkeerd
 
puuur!! of met honing maar als ge et nu egt ni lust doeget dan in de blender (of eet het niet:p)
 
Ik pak altijd 250 gram kwark met één theelepeltje suiker. Btje doorroeren en dan is het goed te eten hoor :)
 
niks erin, vind t lekker =o
 
kwark en voeg er magere vruchten youhourt bij van den aldi....mmmmm
ook nog een schepje brinta er bij
 
Kleine bakjes kwark van de appi halen, das de enige kwark die ik weg krijg en nog lekker vind ook (Zaanse hoeve magere kwark). Ik eet t gewoon uit t bakkie op maar soms doe ik er een banaantje bij ofzo smaakt goed.
 
Kwark door de tonijn mengen
beetje pesto, of mierikswortel
uurtje in de koelkast op brood of gewoon zo
een groot eiwit bom
 
doe erg wat rozijnen door heen, gaat meteen je insu gahalte ook omhoog ivm de suikers die er in zitten
 
Terug
Naar boven