DrWho
Dutch Bodybuilder
- Lid sinds
- 1 feb 2008
- Berichten
- 586
- Waardering
- 10
- Lengte
- 1m81
- Massa
- 83kg
- Vetpercentage
- 16%
Eerst de melk en dan het poeder? Ik heb het zelf nooit met een mixer geprobeerd (ken ook niemand die dat doet!) maar met de shaker hebben we geen problemen. 3 seconden hard schudden (met het zeefje er in) moet voldoende zijn.
Overigens lossen whey concentraten altijd makkelijker op doordat er meer koolhydraten en vet in zitten.
Laat ons even weten of het met de shaker wel goed gaat!
Jaap
Ik gebruik een mixer, maar met een klopper erop waarmee je bvb ook beslag voor cakes enzo maakt:
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
Dat ding uiterst links
(is trouwens net hetzelfde toestel) Met mijn vorige shakes ging dat perfect, dan krijg je meteen een vollere shake, meer naar milkshake toe. Nu goed, ik heb vandaag eentje gemaakt met de shaker en tot mijn verbazing geen klonter meer te bespeuren! Dit was wel een bus verse melk uit de kast, zou het met de temperatuur te maken hebben?
Ik ga het alvast nog 'ns opnieuw proberen met de mixer, dat moet gewoon werken!

Net weer 2500gr. besteld. 

