ok ... ik lees net dat je op 75 hebt gestaan ... ik neem aan dat je toen magertjes was nietwaar?
Met wat snel rekenwerk zou je een 2150 kcal moeten binnenkrijgen. Ik zou een
verhouding van 40% eiwitten, 40% koolhydraten en 20% vetten gebruiken.
Deze verdeel je best over 6 maaltijden en haal je uit:
Koolhydraten: havermout, brinta, bruine rijst, bruine pasta, zoete aardappel
Eiwitten: kwark, zuivel, eiwit, kip, kalkoen, steak, niet vette vis
Goede vetten: avocado's, vette vis, noten etc ...
Dus geen filet americain meer op de boterham, maar kippenfilet, kalkoen, rookvlees, rosbief etc...
Zelf vermijd ik brood omdat hoe je het ook draait of keert, het suikers zijn.
Maar gemakzuchtig durf ik het ook wel te eten.
Een je wat handig bent geworden met die excel file zal de verdeling etc zichzelf wel uitwijzen
Het lijkt even moeilijker dan het is bij wijze van spreken