Fitness Seller

Kip krokant maken met weinig kcal ? Iemand tips ?

Bezoekers in dit topic

En mals in de karnemelk en de korst knapperig met water.

Of ben je met het marineren, wat ook al "nat" is aangewezen op paneren voor een knapperige buitenkant?
Los van elkaar garen/bereiden. ;)
 
En mals in de karnemelk en de korst knapperig met water.

Of ben je met het marineren, wat ook al "nat" is aangewezen op paneren voor een knapperige buitenkant?
Ik denk dat het marineren in karnemelk het huidje week maakt. Misschien dat je em kan uitlekken, dan spoelen, drogen en dan ff in kokend water.

Zou wat zijn als het werkt.


De karnemelk (buttermilk) methode heb ik vaak gebruikt voor kipfilet toen ik bij TGI Fridays stond. Prima sandwich kon je ermee maken. Nachtje weken in de karnemelk, uitlekken, door de bloem en dan frituren.
Bloem, ei en paneermeel, dan shallowfry in de koekenpan en afmaken in de oven is beter. Maja TGI is een fastfood keten. Daar gooiden ze schweinehaxe in de frituur :roflol:.
 
Wel eens kip krokant gemaakt met gestampte knabbelspek en dan in de airfryer . hoog in eiwitten laag in koolhydraten. Helaas niet in calorieën.
 
Back
Naar boven