Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Dat heb ik werkelijk nog nooit op..
Dat heb ik werkelijk nog nooit op..
Vroegahhhhh... haalden we dat veel was goedkoopste snoep wat je toen kon krijgen.Kon je vroegah op de markt in Rotterdam krijgen. Is geloof ik een product gemaakt van restafval dat overblijft bij de productie van aardappelstroop. Smaakt zoet, niet te zoet, lastig te omschrijven. Moet je weleens een keer proberen!
Het gaat nog steeds over snoep en suiker Haha.. knap hoe je dat trekt!
Dus even in een korte samenvatting: je gaat zo - terwijl je nog ettelijke uren zonder eten voor de boeg hebt - naar een supermarkt om snoep te kopen voor het weekend? En dat gaat goed zonder dat je 'per ongeluk' alvast een hele zak voor het weekend hebt opgegeten?
Talking about discipline
Whatever it takes baby!
Dat heb ik werkelijk nog nooit op..
Kon je vroegah op de markt in Rotterdam krijgen. Is geloof ik een product gemaakt van restafval dat overblijft bij de productie van aardappelstroop. Smaakt zoet, niet te zoet, lastig te omschrijven. Moet je weleens een keer proberen!
Dit dus..Klinkt nou niet echt heel aantrekkelijk
Joh, dat is me nooit opgevallen.Het klinkt misschien hard, maar er zitten hier op DBB meer mensen met een verstoorde relatie met voeding dan je denkt...
Niet raar als 2e ontbijt..... maar de rest van de dag niets meer is bruutOmdat het kon.. ik had lekker een bakje koffie, kopje thee, twee boterhammen met kipfilet, een eiwitreep.
Goeie vraag Annie, scherpDus even in een korte samenvatting: je gaat zo - terwijl je nog ettelijke uren zonder eten voor de boeg hebt - naar een supermarkt om snoep te kopen voor het weekend? En dat gaat goed zonder dat je 'per ongeluk' alvast een hele zak voor het weekend hebt opgegeten?
Talking about discipline
Als je de couscous vervangt door pasta is deze ook prima.'sup bitches
Bekijk bijlage 463551
Gisteren geen zin om te trainen, moe, hoofdpijn enzovoort
Na mijn zoektocht voor borsthoning en mijn tocht over de Veluwse markt hier in Barneveld uiteindelijk zo chagrijnig van alle trage mensen die op zo'n markt afkomen dat ik geen snoep meer heb gekocht maar slechts avondeten en aardbeien. Ik heb gisteren dus nog 200gr aardbeien extra op
Hoewel ik allerlei lekkere knorr wereldgerechten had gehaald en intense hoop had dat Pun daar ook trek in zou hebben, hebben we als die hard bodybuilders kip met broccoli gegeten Wat verrassend lekker was! Ik eet de laatste weken eigenlijk altijd kip of tartaar met wokgroente, geen sausjes maar goed gekruid. En dat komt echt mijn strot uit. Hoewel het altijd wel erg lekker is is continu diezelfde smaak bij avondeten helemaal niet aantrekkelijk meer.
Vanavond gaat Pun lekker prefestival laden met macdonalds en ik wil graag iets met pasta. Iemand een idee voor een zoutloos, althans niet zo zout, pastasausje (niet teveel werk, megahonger en moet eerst sporten, dan macdonaldsgeuren opsnuiven, dus bij thuiskomst zo goed als dood). Van plan om dat dan met kipfilet te eten en iets van paprika / tomaat er door.
any thoughts?
Tot slot shapeupdateje van vanochtend, muchos respectos voor al die chicks die alles op foto's aan kunnen spannen en ook nog een fatsoenlijk hoofd kunnen behouden. Het is bij mij nog steeds of harde lijnen in benen, of harde abs, of beetje abs en beetje benen. Dat alles inclusief een rotkop
Als je de couscous vervangt door pasta is deze ook prima.
Koude couscous, paprika en kip.
Bereidingstijd 1 uur.
Groenten uit zak zullen wel gauw 15 a 20 minuten verschil maken.
Benodigdheden twee personen:
1 zakje couscous ( Boni )
1 blikje maïs ( uitgelekt 140 gram )
3 eieren
Rode, gele en groene paprika 400 gram
4 teentjes look
1 rode ui 70 gram
17 gram olijfolie
690 gram kipfilet
100ml halfvolle melk
Peper, zout, dragon en basillicum.
Keuken benodigdheden:
1 pan
3 potten of 2 als je een eierkoker hebt.
Staafmixer
Borstel om olijfolie in te smeren. ( luxe als je deze hebt )
Macro's per persoon +- 909kcal 71C/30F/87P
Tips:
Voor wie zeer weinig vetten nodig heeft in de dagelijkse behoefte.
Of dit als avondmaal heeft kan je enkel het eiwit nemen van de gekookte eieren.
Dit scheelt haast 8gram...
Minder carbs te spenderen?
De maïs gewoon eruit laten.
Voor wie alleen is kan je perfect het gerecht klaarmaken en dit bvb twee opeenvolgende dagen eten.
Als je in de ochtend een gekookt eitje eet, kook ze gerust al mee voor deze maaltijd.
Bereiding:
Eerst gaan we alle groenten voorbereiden.
De ui versnipperen samen met de look.
Deze houden we apart.
Paprika's in reepjes of wie wil kan iets creatiever zijn en ze in verschillende vormen snijden.
Rode in reepjes en de groene in kleine stukjes bijvoorbeeld.
De gele doe je best zo simpel mogelijk die gaan toch in de saus.
De groene en rode paprika gaan apart in een kom.
Trek blikje maïs open, laat uitlekken en doe ze bij de paprika's in de kom.
Na dat deze uitgelekt is kan je deze bij de groene en rode paprika's voegen.
Zet twee potten op met water voor de couscous en de eieren.
Dit gaat snel de couscous dus blijf alert.
Eieren koken, hardgekookt dat is ongeveer 10 minuten.
Dan neem je nog een pot strijk deze in met olijfolie.
Als deze voldoende warm is tijd om de ui, look en gele paprika aan te stoven.
Na 1 minuut aanstoven, vuur lager zetten en deksel erop.
Af en toe eens checken, doorroeren of eventueel wat water erbij tegen het aanbakken.
Dit moet ongeveer 12 a 15 minuten rustig verder garen.
Terwijl neem je een pan en is het tijd om de kip te braden.
Kip kan je kruiden naar believen.
Wat hier goed bij gaat is peper en basillicum.
De kip aanbakken op hoog vuur langs 1 kant en dan het vuur halveren, vlees draaien en verder laten bakken.
Ondertussen zijn de groenten voor de saus gaar.
Pot afzetten, melk toevoegen met de mixer erdoor tot je een saus hebt.
Afkruiden met dragon, peper en zout naar believen.
Mix het grootste deel van de saus door de couscous heen en voeg dit bij de paprika's.
Leg de gebakken kip erop en de gekookte eitjes die je ondertussen uiteraard al van hun schaal ontdaan zijn.
Zet in koelkast voor minimum twee uur.
De rest van de saus ook.
Voor het serveren als je nog wat basillicum over hebt kan je dit erover strooien.
Wat extra peper op de eieren is ook heel lekker.
Giet nog een lepeltje of twee saus over het vlees.
Smakelijk!
Alsook je shape is zeer goed!
Veel plezier op het festival.
Ziet er weer top uit!!
Eenvoudig sausje is gewoon gepelde tomaten (of pasata).
Paprika/tomaat beetje aanbakken met knoflook, wat pasata erbij en klaar. Kip erbij en wat verse blaadjes basilicum om het af te maken.
Je kan ook de paprika/tomaat bakken en dan met wat kruiden pureren. Zalig als saus bij de pasta.
Een iets rijker sausje.... Half pakje 20+ smeerkaas met wat water mengen.
Smaakt ook lekker met wat kerriepoeder erdoor of wat paprika poeder.
Eventueel kaasmengsel wat piment poeder erbij en je hebt een zalige pikante "kaassaus"
Als je nog een paar kcalletjes over hebt...Thanks Marina, klinkt simpel en goed! Denk dat het zulk iets gaat worden! Doe niet graag veel moeite, maar paprika en tomaat heb ik, dus dit moet goedkomen
Veluwse markt in Barneveld?
Ik dacht te lezen dat jullie in het levendige Friesland wonen?
Van alle markten hier in de omgeving, is die ook wel de meest irritante qua drukte en oudjes..
Echt mucho respect dat jullie elkaar nog niet vermoord hebben. Als mijn vrouw McDonalds wil..eet ik ook McDonalds..en zo gaat dat met alle dingen. Ik zou oprecht bloedlink worden wanneer ze voor mijn neus McD eet en ik thuis zoutloze pasta krijgVanavond gaat Pun lekker prefestival laden met macdonalds en ik wil graag iets met pasta. Iemand een idee voor een zoutloos, althans niet zo zout, pastasausje (niet teveel werk, megahonger en moet eerst sporten, dan macdonaldsgeuren opsnuiven, dus bij thuiskomst zo goed als dood). Van plan om dat dan met kipfilet te eten en iets van paprika / tomaat er door.
Shape is nice Hill! Je houdt het lekker vol zo!Tot slot shapeupdateje van vanochtend, muchos respectos voor al die chicks die alles op foto's aan kunnen spannen en ook nog een fatsoenlijk hoofd kunnen behouden. Het is bij mij nog steeds of harde lijnen in benen, of harde abs, of beetje abs en beetje benen. Dat alles inclusief een rotkop