OP
UnderTheMountain
Dutch Bodybuilder
- Lid geworden
- 3 feb 2016
- Berichten
- 286
- Waardering
- 17
- Lengte
- 1m75
- Massa
- 90kg
- Vetpercentage
- 20%
- Topic Starter
- #21
Ah thnx, erg handige tips. Ga er meteen aan werken! weet alleen niet hoe die tonijn smaakt, nooit gehadblikje tonijn met wat komkommer/tomaatjes/paprika en een eitje.. +- 45 gram eiwit en goede vetten en vezels. kwak je in een bakje, lepel mee een vreten maar. doe je dit 3x in de week kost het je misschien 5 euro (en wie weet heeft mama de groente en eitjes al in huis )
Je kan ook wat kaas of kipfilet op brood doen ipv pindakaas, een pot whey bij de action is ook niet duur, 10tje uit mn hoofd (natuurlijk ook niet de beste kwaliteit, maar niet perse slecht)
Ja dat had zelf ook al gezien, maar zit op 55 gram vetten, omdat ik bij t avondeten verschillend eet. Hierbij kan de vetten variëren tussen +-5 gram en rond de 40 a 50 gram. Als ik pizza of frieten eet kom ik makkelijk aan de 1 gram vetten per kg lichaamsgewicht. Natuurlijk als ik rijst eet 's avonds, kom ik niet aan mn 90 gram vetten. Maar daarom probeer ik ertussen in te zitten met 55 gram vetten zonder avondeten meegerekend. Is dit dan een verkeerde keuze? Wat zou dan een betere keuze zijn?je eet te weinig vetten, dat is me big opgevallen. 1g vet per kg lichaamsgewicht is een goede richtlijn
Ik zou t niet echt verdedigen noemen. Ik probeer gewoon uit te leggen hoe ik erbij kom om t op n bepaalde manier doe, en vraag erna ook hoe ik t anders kan doen. Probeer gewoon mn standpunt uit te leggen. Want heb gewoon zelf in de gaten dat sommige dingen bij mij totaal niet werkenIk begrijp niet zo goed hoe je aan de hand van mijn tekst met het bovenstaande komt. Het een heeft namelijk niks met het ander te maken.
Je bent je daarnaast overal aan het verdedigen. Wees kritisch en leg je niet zo makkelijk bij je eigen gedrag neer. Just my 2 cents.