1. Welkom!

  Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

  Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

  "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

  Snel, eenvoudig en gratis

Belangrijk Nieuws Big-T overleden, Condoleance topic

Discussie in 'In memoriam Big-T' gestart door Sayer, 28 jul 2016.

Er is momenteel 1 gebruiker aanwezig in dit topic (0 leden en 1 gast).
 1. RvR

  RvR Freaky Bodybuilder

  Berichten:
  4.708
  Leuk Bevonden:
  65
  Geslacht:
  Man
  Lengte:
  1m78
  Massa:
  97kg
  Vetpercentage:
  12%
  Dit komt met redelijke kracht binnen.
  DBB heeft in het verleden zoveel voor mij betekend, mijn dank daarvoor is oneindig groot.
  En met dat van mij zijn er vele levens waar Big_T op positieve wijze zijn bijdrage aan heeft geleverd. Zowel direct als indirect.

  Je bent nu hopelijk op een betere plek.

  Respect.
   
  Grote S vindt dit leuk.
 2. likwit

  likwit Advanced Bodybuilder

  Berichten:
  1.384
  Leuk Bevonden:
  57
  Geslacht:
  Man
  Lengte:
  1m91
  Massa:
  106kg
  Vetpercentage:
  14%
  T. was naast oprichter altijd een van de meest prominente en goed geïnformeerde mensen op het forum. Ik kende hem niet persoonlijk, maar zijn reacties heb ik altijd met veel belangstelling gelezen. Veel van wat ik weet over krachtsport en voeding, weet ik dankzij DBB.

  Big T is erin geslaagd om een mooi platform neer te zetten, waar belangstellenden hun kennis/ervaring m.b.t. krachtsport kunnen delen, en met elkaar in contact kunnen komen. Vele honderden mensen zijn door dit forum geïnspireerd tot het leiden van een gezonder en actiever leven, en gemotiveerd om hun sportieve doelstellingen te behalen. Daarvoor mogen we Tijl allemaal dankbaar zijn. Rust zacht.
   
 3. Zelda

  Zelda Monstrous Giant

  Berichten:
  13.451
  Leuk Bevonden:
  53
  Geslacht:
  Man
  Pas kort geleden hoorde ik het nieuws van het overlijden van Tijl en ik schrok er heel erg van, alsof een vriend overlijdt. Vanaf 2004 ben ik lange tijd een veelgebruiker van dit forum geweest en ik heb heel veel van mijn kennis over krachttraining/bb hier opgedaan. Ook heb ik altijd met veel plezier over allerhande andere onderwerpen met Tijl gediscussieerd in het algemene deel van het forum. Tijl en ik waren het over veel dingen eens, soms ook niet maar altijd hadden we respect voor elkaars mening. Ik ga hem missen.

  Tijl, bedankt voor alles.
   
  horsewoman, Grote S en Fitness Seller vinden dit leuk.
 4. horsewoman

  horsewoman Cool Novice

  Berichten:
  74
  Leuk Bevonden:
  19
  Geslacht:
  Vrouw
  Vreselijk verhaal, zo jong nog. Wat een kutziekte is het toch ook. RIP!
   

Deel Deze Pagina