MuscleMeat

Sandorrr - Onwards with Wendler

  • Topic Starter Topic Starter
  • #561
1. Wide Grip Pull Ups
2x20xBW

2. Wide Grip Lat Pulldown
20x50
20x60
15x70
12x75
10x80
8x85
dropset
-superset with-

3. Seated Cable Rows
20x30
20x40
15x50
12x60
10x65
8x70
dropset

4. Straight-Arm Lat Pulldown
25x27.5
20x32.5
20x35
20x35
-superset with-

5. Close Grip Lat Pulldown
25x45
20x55
20x60
15x65

6. Seated Hamstring Curl
30x30 warmup
25x45
25x55
20x65
15x70
10x75
dropset

7. Obliques Rotation Machine
30x35
30x40
30x45

2.5/5
Training was niet veel bijzonders. Had in het begin al snel last van mijn linkerschouder (:mad:) & had geen drive of focus. Je hebt dagen dat je één bent met je spier, en dagen dat je gewoon je oefeningen maar doet. En dit was er zo één. Dat is ook het enige positieve dat ik kan zeggen. Maar het is wel een stapje dichter richting mijn uiteindelijk doel! :)
Nu even wat eten, voor school werken & mijn vriendin troosten die enorm veel pech heeft gehad op haar laatste examen.

2vxpxs3.jpg


Bon apétit :meal:
 
Goed bezig met die pull-ups, erg netjes!
 
Epic pull ups! Ik ben blij als ik aan 10x geraak :(

Btw, als je vragen hebt ivm je vleesmolen en bereiding, laat dan maar iets weten. Dan vraag ik het wel even op mijn werk
 
Die wide-grip lat :eek: proper man!

Wat is dat roze goedje?
 
Whey fresh berry?:o
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #566
Goed bezig met die pull-ups, erg netjes!
Thanks!

Epic pull ups! Ik ben blij als ik aan 10x geraak :(

Btw, als je vragen hebt ivm je vleesmolen en bereiding, laat dan maar iets weten. Dan vraag ik het wel even op mijn werk
Ik zou me er nog wat meer moeten op focussen, maar heb momenteel wat last aan mijn schouders als ik lang moet hangen :(
Thanks brah, ik ga dit weekend eens een poging ondernemen voor gehakt te maken. Will post pics!

Die wide-grip lat :eek: proper man!

Wat is dat roze goedje?
Thanks!

Jep! Lekker lekker :meal:

11gm89s.jpg


#smerighardbulken.
 
Was het maar waar :(
De vriendin was op mijn rug gesprongen :(


sadbuttrue.jpg
Hoeveel weeg je dan?

Ben jij iemand die op de spiegel bulk of op je gewicht afgaat? (wil je dus tot xxx kg doorgaan en dan cutten of ga je door tot zolang je ziet dat het nog goed zit?)
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #571
En dat weerhoudt je ervan om te vreten? iknietsnap.jpg

Weegschaal geeft 107 kilo aan. washetmaarwaar.jpg
Niets weerhoudt mij om te gainen, niets zeg ik u!

---------- Post toegevoegd Fri 1 Feb 2013 om 12:47 ----------

Hoeveel weeg je dan?

Ben jij iemand die op de spiegel bulk of op je gewicht afgaat? (wil je dus tot xxx kg doorgaan en dan cutten of ga je door tot zolang je ziet dat het nog goed zit?)

Rond de 67 kilo ongeveer.
Ik kijk eigenlijk meer naar de spiegel dan naar het gewicht. Ik heb het gevoel als ik enkel op de cijfers focus, ik de realiteit wat verlies. :)
 
Strong meal, kan net in een tijdschrift van BnF!
 
Ondanks die schranspartij die je in mijn log zet weeg jij nog minder dan 70 kg?

Hoe staat het met de burgers?
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #575
Strong meal, kan net in een tijdschrift van BnF!
Thanks!
Ik ben eigenlijk stiekem bezig met een kookboek voor bodybuilders, dus daar moeten wel pics bij!

Ondanks die schranspartij die je in mijn log zet weeg jij nog minder dan 70 kg?

Hoe staat het met de burgers?
Haha, schranspartij? Ik herinner het mij zo niet meer. Het was eerder een maaltijdje die een 3-tal uur in beslag nam om op te eten :D
Ik ga nu even gehakt draaien, ik ben benieuwd!
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #576
Okay, even chef gespeeld & mijn nieuw speelgoed uitgetest!
Hier mijn bevindingen & foto's

28843g5.jpg


We beginnen met doodeenvoudig kippenborst.

10qjw4i.jpg


We snijden de filets, enkel het beste voor ons bodybuilders!

2ai0k5f.jpg


Hét machien. Gemakkelijk te bevestigen.

33culh2.jpg


Vlees door de molen duwen. Ging zeer vlotjes.

10fazrr.jpg


Het gehakt met kruiden naar keuze. In dit geval peper & zout, peterselie, sjalot & een eitje.

2usd2d5.jpg


Gevormd & klaar om te bakken.

152i1zq.jpg


kssssht in de pan. Volgende keer eens grillen of in de oven, we testen verschillende manieren!

2ntjx21.jpg


Gebakken. Klaar om gegeten te worden. Heb even al een smaaktestje gedaan.
Lekker van smaak, vele malen minder droog dan als je het de kipfilet eerst kookt & dan fijn snijd/blender.
Misschien niet hetzelfde als bij de slager, maar nu weet je wat je erin draait & je kan het helemaal naar eigen smaak afwerken!

9/10
 
HNNNGGGGG

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Als je niet in de cut zit kan je trouwens wat chapelure toevoegen. Dan wordt het minder 'papperig'
 
Holy...dat ziet er nice uit man!

nu wil ik er ook een :(
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #579
Van waar ben jij dan?
 
Terug
Naar boven