Meloen IJs
Cool Novice
- Lid geworden
- 11 jul 2019
- Berichten
- 31
- Waardering
- 3
Het begint me echt tussen de oren te komen. Maar als ik een Fastfood Hamburger heb gegeten lijkt het alsof ik meer spiermassa aanmaak (gemeten met Omron BF-511). Echter, ik weet niet of dat klopt.
Ik heb rundergehakt (restvlees) geprobeerd in plaats van kip maar kom niet op hetzelfde resultaat. Daarnaast kijk ik ook raar bij het idee dat ammoniak en ander Fastfood spul zou kunnen bijdragen aan snellere spieraanmaak.
Verder is het zo dat ik de hele tijd last heb van 'bumps' (zie eerste afbeelding). Misschien is het wel de afwijking van de Omron BF-511. Echter, mijn voormalige trainer vond het ook al raar dat ik zomaar kilo's aan spiermassa kon aankomen.
Na bij te hebben gehouden wat ik at, dronk en hoe laat ik naar bed ging blijft het voor mij een raadsel waar die bumps vandaan komen.
Ik meette elke ochtend 30 minuten na het opstaan rond ongeveer 07.30.
Wat voornamelijk opviel is dat wanneer ik rund at ik bumps kreeg. Maar dat na enige tijd ook de bumps weer ophielden na continu eten van rund.
Ook kwam ik vaak vet aan na 'nachthongers te hebben' en eet niet s'nachts. Richters eet wel dag en nacht (zie tweede afbeelding), ik weet niet wat logisch is (ik eet niet die hoeveelheid als van Richters natuurlijk).
Mijn hoofd assumptie is dat mijn voeding niet volledig is en dat mijn lichaam elke keer moet wachten totdat het alle voedingstoffen heeft om zo'n boost te maken.
Bestaat er een verband tussen perfecte spieraanmaak en type vlees?
Fastfood Hamburger versus Rundergehakt en Kip
Nee, ik at niet voor elke bump een hamburger en het is mij ook niet bedoelt om reclame te maken voor fastfood hamburgers. Laat ik zeggen '1 van de 3' bumps als in de afbeelding kwamen na hamburger vlees te hebben gegeten.
En denk niet dat fastfood hamburgers leiden tot spiergroei, misschien waren het wel de houdbaarheidsstoffen die ze er in spuiten; ook heb ik een keer fastfood gegeten en kwam uit op 'meer vet.'
Misschien komen de afwijkingen wel door 'vochtverplaatsing' in het lichaam.
Misschien komt het wel doordat ik op sommige dagen rundvlees en kip at, echter lijkt dat niet altijd zo te kloppen.
Welke stoffen doen het hem dan?
Soms lukt het me continuiteit te behouden van ongeveer -0.50 vet en +0.40 spier. Maar, dat is zo moeilijk, en ik weet niet wat het h'm doet. Nachthongers?
Eerste afbeelding
Tweede afbeelding
Ik heb rundergehakt (restvlees) geprobeerd in plaats van kip maar kom niet op hetzelfde resultaat. Daarnaast kijk ik ook raar bij het idee dat ammoniak en ander Fastfood spul zou kunnen bijdragen aan snellere spieraanmaak.
Verder is het zo dat ik de hele tijd last heb van 'bumps' (zie eerste afbeelding). Misschien is het wel de afwijking van de Omron BF-511. Echter, mijn voormalige trainer vond het ook al raar dat ik zomaar kilo's aan spiermassa kon aankomen.
Na bij te hebben gehouden wat ik at, dronk en hoe laat ik naar bed ging blijft het voor mij een raadsel waar die bumps vandaan komen.
Ik meette elke ochtend 30 minuten na het opstaan rond ongeveer 07.30.
Wat voornamelijk opviel is dat wanneer ik rund at ik bumps kreeg. Maar dat na enige tijd ook de bumps weer ophielden na continu eten van rund.
Ook kwam ik vaak vet aan na 'nachthongers te hebben' en eet niet s'nachts. Richters eet wel dag en nacht (zie tweede afbeelding), ik weet niet wat logisch is (ik eet niet die hoeveelheid als van Richters natuurlijk).
Mijn hoofd assumptie is dat mijn voeding niet volledig is en dat mijn lichaam elke keer moet wachten totdat het alle voedingstoffen heeft om zo'n boost te maken.
Bestaat er een verband tussen perfecte spieraanmaak en type vlees?
Fastfood Hamburger versus Rundergehakt en Kip
Nee, ik at niet voor elke bump een hamburger en het is mij ook niet bedoelt om reclame te maken voor fastfood hamburgers. Laat ik zeggen '1 van de 3' bumps als in de afbeelding kwamen na hamburger vlees te hebben gegeten.
En denk niet dat fastfood hamburgers leiden tot spiergroei, misschien waren het wel de houdbaarheidsstoffen die ze er in spuiten; ook heb ik een keer fastfood gegeten en kwam uit op 'meer vet.'
Misschien komen de afwijkingen wel door 'vochtverplaatsing' in het lichaam.
Misschien komt het wel doordat ik op sommige dagen rundvlees en kip at, echter lijkt dat niet altijd zo te kloppen.
Welke stoffen doen het hem dan?
Soms lukt het me continuiteit te behouden van ongeveer -0.50 vet en +0.40 spier. Maar, dat is zo moeilijk, en ik weet niet wat het h'm doet. Nachthongers?
Eerste afbeelding
Tweede afbeelding
Laatst bewerkt: