AndroidHealthClinic

Contest Log Strudel's Grote CUT log

Weet dat MP officieel met voeten naast elkaar is, maar is compleet zinloos.

Zorg gewoon voor een brede stabiele voetpositie, dan druk je ook een stuk meer.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #304
1 Varkensaucijsje (grote) en 1 kipsaucijsje (kleine) gegeten.
20230616_131435.jpg
20230616_132219.jpg
 
wat maak je met die riblabben, ik heb nog wat vleesch in de vriezer waar ik wat leuks van wil maken.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #306
wat maak je met die riblabben, ik heb nog wat vleesch in de vriezer waar ik wat leuks van wil maken.
Daging rendang

Simpel met kant en klare boemboe van de AH. Kon niet alle producten vinden om het zelf te maken.
20230616_182614.jpg

20230616_182619.jpg


Daarbij 50g basmati rijst en ik maak sambal boontjes. Sperziebonen garen en dan wat ui en knoflook fruiten (missch met wat trassi), boontjes erbij, sambal erbij, msg of vissaus erbij, misschien paar druppels ketjap manis.

En dan alles invriezen.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #307
Hoe minder ik eet des te lekkerder ik kook lijkt het wel haha. Alles smaakt steeds beter.

Avondmeal - 2 gehakt burrito's met quacamole, Griekse yoghurt, simpele Italiaanse tomaat/komkommer salade met basilicum, olijfolie, witte wijnazijn en balsamico azijn.
20230616_185946.jpg

20230616_191135.jpg
Screenshot_20230616-193834_MyFitnessPal.jpg

*2 gegeten


Gehakt burrito mealprep. 2 per meal.
20230616_185940.jpg



En nog wat kipgehaktballen geprept. Gebakken in runder beenmergvet voor extra smaak. In eendenvet is ook lekker trouwens.
20230616_141821.jpg

20230616_134222.jpg


*ik had tijdje geleden runberbouillon gemaakt met o.a. beenmerg. Al het vet dat boven komt drijven gooit men vaak weg. Ik heb het laten stollen in de koelkast, vet eraf geschept en ingevroren om mee te kunnen bakken
Lekkah.

Nu nog ff de rendang maken en dan klaar voor vandaag.
 
Laatst bewerkt:
Krijg trek van je log haha.
Succes trouwens!
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #311
Samenvatting Dag 10 - vrijdag 16 juni 2023 - Cardio + Core

Startgewicht:109,2kg
Ochtendgewicht:106,9kg

Krachttraining:
Screenshot_20230616-211632_JEFIT.jpg


Cardio:
Ochtend
Stationary bike - 30 mins
Zwemmen - 1000 meter in 25 mins + 250 meter cooldown.
Avond
Zwemmen - 1250 meter in 40 mins

Totaal 2500 meter gezwommen vandaag. Geen onderwater.
Stappen: 7k

Opmerkingen
Dag 10: 10 dagen op rij getraind! Zowel KT als cardio.

Prima cardio dagje vandaag, weinig op aan te merken. Veel meters gemaakt in het zwembad, merk dat ik steeds minder naar adem aan het happen ben. Rook ook een stuk minder, stoppen staat op de planning.

Core ging goed, niks bijzonders. Vandaag overal extra zout bij gegooid en extra water gedronken, voelt al beter.

Morgen hebben benen 72 uur rust gehad maar ik voel nu nog wat lichte verzuring. Ik kijk morgen wat en of ik ga trainen. Sowieso cardio.

Totale macro's over de hele dag :
Screenshot_20230616-193834_MyFitnessPal.jpg

Screenshot_20230616-193814_MyFitnessPal.jpg


Oja vandaag 3 weken nuchter. Saai :roflol:
 
Laatst bewerkt:
Goed bezig hoor! Ga zo verder!
 
Vergeet je niet ook rust te nemen? Dagje alleen een rondje wandelen en jezelf uithongeren mag ook…
 
Ja misschien wel goed om morgen te doen.

Maar moet je per se rust nemen als de spiergroep die je wilt trainen uitgerust is?
Nee. Maar je lichaam heeft in het algemeen ook gewoon herstel nodig. Je hebt getraind, gezwommen.

Ik zou wel 1 dag in de week rust houden. Dus alleen low intensity cardio, wandelen ofzo. Zolang je maar in kcal tekort blijft… als je niet herstelt krijg je blessures enzo.
 
Actieve rust. Yoga lijkt me ook wel wat voor jou :roflol:
 
Hoe minder ik eet des te lekkerder ik kook lijkt het wel haha. Alles smaakt steeds beter.

Avondmeal - 2 gehakt burrito's met quacamole, Griekse yoghurt, simpele Italiaanse tomaat/komkommer salade met basilicum, olijfolie, witte wijnazijn en balsamico azijn.
20230616_185946.jpg

20230616_191135.jpg
Screenshot_20230616-193834_MyFitnessPal.jpg

*2 gegeten


Gehakt burrito mealprep. 2 per meal.
20230616_185940.jpg



En nog wat kipgehaktballen geprept. Gebakken in runder beenmergvet voor extra smaak. In eendenvet is ook lekker trouwens.
20230616_141821.jpg

20230616_134222.jpg


*ik had tijdje geleden runberbouillon gemaakt met o.a. beenmerg. Al het vet dat boven komt drijven gooit men vaak weg. Ik heb het laten stollen in de koelkast, vet eraf geschept en ingevroren om mee te kunnen bakken
Lekkah.

Nu nog ff de rendang maken en dan klaar voor vandaag.
Dit is beter dan kip-rijst-groenten.
 
Terug
Naar boven