- Lid sinds
- 5 aug 2014
- Berichten
- 3.051
- Waardering
- 3.037
- Lengte
- 1m79
- Massa
- 90kg
- Vetpercentage
- 12%
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ik hou niet zo van choco..Ik doe altijd wat choco night protein door mijn kwark, heeeerlijk

Klopt..zelf betaald, maar het gevoel dat je ervan krijgt


Klopt..zelf betaald, maar het gevoel dat je ervan krijgt![]()

Ik probeer op mijn rustdagen overdag zo min mogelijk carbs te eten. Isolaat is dan net wat meer zuiver en bevat wat minder fillers en lactose.Vanwaar dat je de Isolaat boven de Perfect whey protein verkiest?
Klopt...maar wie is lactose.. #vochtvasthoudenCaseine vind ik een vervelend mond gevoel hebben. Het blijven toch kaas korreltjes die een zaagsel-achtige structuur geven. Dan ben je beter af met gewoon ordinaire kwark, yoghurt of skyr voor het slapengaan.
Voeding, vrijdag 07-10-2016:
7:15 2 koppen koffie
9:00 2 koppen groene thee
11:00 70g havermout + 35g whey isolaat (XXL) + 5g rozijnen + multivit + vit D
12:30 150g rijst + 125g kipfilet + 125g spinazie + grapefruit
15:00 150g rijst + 125g kipfilet + 125g spinazie
Pre-workout: 10g BCAA (8:1:1, USP Labs) + appel
Post-workout: 30g whey isolaat
18:30 Maaltijdsalade gerookte kip met pasta (~535kcals) + 30g nightprotein (XXL)
~2025kcals, E/K/V = 200g (39%) / 205g (40%) / 45g (21%)
Avondeten (walnoten, dressing) en (wok)olie in mijn meal-prep

Waarom zou lactose vocht vasthouden, los van het feit dat alle carbs die als glycogeen worden opgeslagen 2.5x hun gewicht aan water binden? Daar is lactose echt niet uniek in. Het deel dat je niet als glycogeen opslaat wordt netjes tot CO2 verbrand.Ik probeer op mijn rustdagen overdag zo min mogelijk carbs te eten. Isolaat is dan net wat meer zuiver en bevat wat minder fillers en lactose.
Ik merk zelf dat ik licht lactose intollerant ben, dus probeer de inname tot een minimum te beperken..
Klopt...maar wie is lactose.. #vochtvasthouden
Tja..een verklaring heb ik er niet voor. Maar toen ik stopte met een halve of hele kilo kwark per dag, zonder mijn kcals te verlagen(!) werd mijn huid significant dunner. Binnen de bodybuilding wereld en begeleiding wordt bij bijna iedereen in de prep ook de zuivel geschrapt en soms aan het begin al..ook vanuit bijvoorbeel Rene Groenen (SAP challenge) komt geen kant en klaar antwoord*, maar het is een feit dat er legio mensen zijn die onderhuids vocht vast houden door zuivel.Waarom zou lactose vocht vasthouden, los van het feit dat alle carbs die als glycogeen worden opgeslagen 2.5x hun gewicht aan water binden? Daar is lactose echt niet uniek in. Het deel dat je niet als glycogeen opslaat wordt netjes tot CO2 verbrand.
Klopt...en dan ben ik pas 30..Als je googled zul je waarschijnlijk zien dat er hele stukken tekst letterlijk van de ene naar de andere bron zijn gekopieerd.
Als je ouder wordt, wordt je huid zwz dunnerSerieus ik merk het al bovenop mijn handen.
![]()

Als je ouder wordt, wordt je huid zwz dunnerSerieus ik merk het al bovenop mijn handen.
![]()

Serieus..of wordt ik weer in de zeik genomen hier?Als ik een week of 2 de zuivel eruit haal ben ik vanzelf stukken minder bloated.

Heeft het niet te maken met zout in zuivel?Tja..een verklaring heb ik er niet voor. Maar toen ik stopte met een halve of hele kilo kwark per dag, zonder mijn kcals te verlagen(!) werd mijn huid significant dunner. Binnen de bodybuilding wereld en begeleiding wordt bij bijna iedereen in de prep ook de zuivel geschrapt en soms aan het begin al..ook vanuit bijvoorbeel Rene Groenen (SAP challenge) komt geen kant en klaar antwoord*, maar het is een feit dat er legio mensen zijn die onderhuids vocht vast houden door zuivel.
Prijs jezelf gelukkig als je daar geen last van hebt, want ik vind zuivel best lekker..net als shakes met melk ipv water..
* Muscle&Fitness e.d schrijft er ook regelmatig oover, maar een echt wetenschappelijke onderbouwing heb ik nog nooit gezien...
Huh, zit daar zoveel natrium in? Dan is het wel een mogelijke verklaring, ja.Heeft het niet te maken met zout in zuivel?
Volgens m'n pak melk heb ik alleen daaruit al 1.5 gr natrium, dan nog aardig wat scheppen whey, en voor sommigen nog een halve kilo kwark...
